-
-
Re: Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK
Migotka > 24-06-2007, 20:44
Wampirku, moje imie to.. Monika :-)
Hahaha.. cyfrowki.. jeszcze czego..lol. Agata mowila ze chce kupic, to moze.. ja niestety nie kupie gdyz mam w Pl, ale nie wzielam.. i to byl blad :/
Aaa. W Reading bylo cool. Pierwszy raz zapuscilam sie sama w miasto. W sensie bylam z dziewczynami, ale ruszylam tam sama.. dojechalam busem itd. Jestem z siebie dumna. Nakupowalam sporo i o dziwo malo przy tym wydalam
A kupilam..
torbe sportowa-przyda sie na wycieczki z rodzinka, juz w lipcu nad morze, a we wrzesniu do Francji. no a potem bedzie jak znalazl na bagaz podreczny kiedy bede wracac do domu, a jak juz bede w Pl to w sam raz na gym.
torbe codzienna-duza, czarna.. rowniez obcykalam, ze bedzie super jezeli chodzi o samolot, bo moge tam napakowac co nieco i nie beda tego wazyc
kosmetyczke-taka do torebki
3 pary majtek, hihihi..
..to chyba wszystko, a wydalam tylko 22 funty, yeahhh.. na takie zakupy to moge chodzic czesciej.
Nio a spotkanie rowniez bylo mile. Od razu z dziewczynami sie poznalysmy bez zadnych problemow. Juz Wwam Agata wiecej opwie -
WAMPIREK > 24-06-2007, 21:03
Uuu coz za piekne imie masz
Gratuluje zakupow...widze,ze dzisiaj za punkt honoru postawilas sobie TORBY
Ja musze kupic jakac duza walizke..bo nie wiem jak sie spakuje ....
I jak sie Wam Reading podoba ? -
black_rose1706 > 24-06-2007, 21:18
SuuuperWiesz co ja tez mam umilowanie jakos do toreb sportowych -
Migotka > 25-06-2007, 18:47
Mnie sie podoba, calkiem ciekawe.. stare uliczki, koscioly.. jest okey.. Agata to chyba za duzo nie widziala, bo wiesz.. bylysmy z ta au pair z Rumunii.. ktora po zakupach juz chciala wracac.. no ale my sie z Agata jeszcze tam wybierzemy :-D wiec zwiedzimy nieco wiecej -
Grizzly > 25-06-2007, 23:30
Spoxik Kokxikwybierzemy sie jeszzce nieraz, jak bedzie wiecej kasy i wiecej czasu.. na razie jestem tutaj ani au pair, ani gosciem, ani rodzina ani nie wiem czym i nie chce za duzo jezdzic, bo to jest dla mnie czas zebym sie zaaklimatyzowala i poznala ich a nie jezdzila na zakupy..:>
Ale niedlugo sie zacznie tak na prawde, w sumie to szkoda ze Veroniki nie bedzie, bo jest bardzo fajna ale.. nie moge sie doczekac..;> -
Yoanna > 26-06-2007, 0:14
no pewnie ze jeszcze zwiedzicie, bo w polowie lipca yoanna przybywa do reading :lol:
(a jak wiadomo zwiedzac lubie i zdjecia robic lubie wiec.. bedziecie slawne :lol: ) -
WAMPIREK > 26-06-2007, 0:34
Yoanna,niech one wszystko najpierw obcykaja co i jak by mogly pozniej robic za przewodnikow... :lol:
Szykuje sie niezla sesja w takim razie w Waszym wykonaniu -
black_rose1706 > 26-06-2007, 0:35
Szaleja dziewczyny -
WAMPIREK > 26-06-2007, 0:38
Kamilka...don't worry...my tez bedziemy (jak sobie najpier znajomych w tych naszym miejscach znajdziemy :lol: ) -
Ninka Jones > 29-06-2007, 2:39
A ja też chce
póki co, jak dobrze pójdzie to Yoanne poznam.
Niech tylko spróbuje nie wypalić :evil: