• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

,,NieChodziOToByZycWiecznieAleByZycieMialoSens"aupair w

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• ,,NieChodziOToByZycWiecznieAleByZycieMialoSens"aupair w

• ,,NieChodziOToByZycWiecznieAleByZycieMialoSens"aupair w
  • Re: ,,NieChodziOToByZycWiecznieAleByZycieMialoSens"aupair w

Ela333 > 23-09-2006, 19:52

No wiem bylam tam juz kilka razy- cudowne miejsce do ktorego zawsze jezdze jak mi zle i pomaga.

Ale wczoraj na tej raszaszanie czy tam aszaszanie sama juz nie wiem bylo smiesznie Oni tam ani sie nie modla ani nic tylko zajechalismy to odrazu za stol i jesc bylo tam jakies 45 moze nawet 50 osob ja oczywiscie zostalam zapoznana ze wszystkimi i uwaga jeden kuzyn Rona sie do mnie przyczepil nawet nie brzydki tylko taki delikatnie mowiac gruby troszki ale bardzo mily, ma 20 lat i ma na imie Matt, dla wszystkich w ogole ja bylam niezla atrakcja zdjecia sobei ze mna robili itp ale fajnie bylo.

Pierwszy raz tu poczulam sie prawie jak w domu, bo Lisa i Ron i ich rodzice traktuja mnie naprawde jak czlonka rodziny.

A dzisiaj znowu powtorka z rozrywki tym razem u Lisy rodzicow :lol:

Wczoraj mi w koncu przyszla karta kredytowa prawie miesiac czekalam i dzisiaj moze w koncu z Ronem pojade cyfrowke kupic to sobie floga zaloze

Ela333 > 23-09-2006, 19:54

A i Monica mozesz mi te adresy klubow poprzysylac chetnie skorzystam 8)

Ela333 > 12-10-2006, 5:49

O ja chyba wieki mnie nie bylo na tym forum. to wszystko przez brak czasu. Ostatnio jakos codziennie gdzies wychodze i tylko pieniadze wydaje 8) ale to jest fajne Dzisiaj sie w koncu tez na fitness zapisalam i wypbrazcie sobie wchodze a facet odrazu do mnie czy jestem aupair 8O ja go pytam czy mam to wypisane na twarzy czy cos? a on mowi ze tutaj jedyne mlode dziewczyny ktore tu przychodza to wlasnie aupairki, takze niezly klub ale najwazniejsze ze basen maja i w ogole bardzo duzo roznych bajer

Najwyzsza pora sie wziac za siebie.

A wczoraj tez zaczelam juz sobie studiow w necie szukac i normalnie nie mam pojecia... no nie mam..

monica07 > 13-10-2006, 2:59

Ela , Highland Park z tego co pamietam nalezy do CLC -College of Lake COunty, tu masz website'a:

http://www.clc.cc.il.us/

madzieeek > 13-10-2006, 16:31

Hej!

Wlasnie przesledzilam Twoja historie.

I generalnie powinnam sie wziac w garsc patrzac na Twoj przyklad.

Bo u mnie bylo podobnie.

Tyle ze "na odwrot" - wiekszosc operek tutejszych to 18-stki, Rosjanki i Ukrainki, no a ja dorosla kobita :twisted: pod trzydziestke :twisted: (zartuje, jutro koncze 25 ).

Tak czy inaczej ciezko sie zaprzyjaznic, jakos ne mamy wspolncy tematow, one nawijaja po rosyjsku.

Ja w PL zawsze mialam znajomych duzo starszych od siebei wiec tym bardziej nie idzie sie dogadac.

Hosci - tacy "letni" - ani mnie ziebia, ani grzeja... Normalnie, sympatyczni.

A do tego wszystkeigo wlasnie wrocilam z PL, bylam na weselu przyjaciolki, no i teraz jest jeszcze gorzej....

Fuck.

Chyba jestem za stara.

Z drugiej strony nie moge wrocic. Mimo ze miejsce w mojej starej pracy na mnie czeka i dzwonia do mnie czy na pewno wyjechalam i czy bym nie chciala wrocic...

No ale jak - mam sie poddac??? Po tym, jak imprezowalismy na pozegnanie, jak wszystkim opowiadalam ze jade do mojego wymarzonego Paryza?? Ze sie ebde uczyc jezyka??

Bleeee....

Tak ze fajnie, ze chociaz u Ciebie cos sie zmienia na lepsze!

Powodzenia!!!

Ela333 > 17-10-2006, 19:41

Madzia to wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!

Jak tak napisalas o tym wieku pod trzydziestke to mi sie przypomniala smieszna historia jak kiesys, znaczy nie tak dawno- jeszcze jak bylam w polsce moja babcia mowila do mojego brata ktory teraz juz pracuje w norwegii(25lat) ze on juz sie powinien ozenic bo ma juz "praiwe"trzydziestke ale sie z tego smialismy

Ja Ci tego Paryza zazdroszcze- zawsze tam chcialam pojechac i mam nadzieje ze pojade- ale na pewno nie jako aupair- co to to nie!!

Ostatnio jak bylam w tym clubie fitness to caly czas kolo mnie chodzila taka dziewczyna taka smutna, samotna itp. i zgaddnijcie co zrobilam??

Juz w szatni podeszlam do niej i sie spytalam czy nie jest przypadkiem aupair(w miedzyczasie myslalam jaka idiotke moge z siebie zrobic jesli to amerykanka) is ie okazalo ze jest, Talita z brazyli 20 lat tez nie ma tu za bardzo znajomych, i tez mieszka w highland parku- przyjechala tylko z innego programu dlatego jej wczesniej nie poznalam! ale fajnie

monica07 > 20-10-2006, 19:03

Odpisalam ci w swojej historii, taka inteligentna jestem :/

zajrzyj.

na priva dam ci adress doklady jesli znajde namapquescie

pzdr

monica07 > 20-10-2006, 19:07

poszlo na priva!

Ela333 > 19-12-2006, 7:13

Witam po dlugiej dlugiej przerwie. Nie pisalam bo jakos nie mialam czasu a poza tym tyle sie dzialo ze ehh za dluho by opisywac. Jutro koncze juz moja zajebista klase Poznalam duzo ludzi, mialam chlopaka Ryana ale wiadomo jacy sa amerykanie, jakos nam nie wyszlo ale on teraz znowu do mnei pisze itp takze nie wiem czy bedzie cos znowu, bo ja jakos nie potrafie mu zaufac. W styczniu lece do domu na 2 tygodnie Boze juz sie doczekac nie moge a jeszcze kolega mnie na studniowke zaprosil do mojego bylo LO :lol: jeny ja juz sie chyba nie doczekam. Dzieci sa dla mnie naprawde kochane juz sie chyba troche przywiazaly- nie mam juz zadnych problemow.I to bylo tak w skrocie co tam u mnie. Postaram sie teraz czesciej to forum odwiedzac

Ela333 > 01-01-2007, 0:47

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!! SAMYCH SUKCESOW W BYCIU AUPAIR!!!

Ja juz doliczam dni do wyjazdu do polski... jeszcze tylko 17- nie moge sie juz doczekac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia