• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

Yoanna > 17-06-2006, 21:29

ehhh ale oni nie znaja calej prawdy, wiec jakos zyje hahahah :lol: w szoku beda za 2 tyg

bUka > 17-06-2006, 21:43

ale to nic teraz póki co to nie my?le o wyjeździe tylko wychodze sobie gdzies z pewnym panem

bUka > 18-06-2006, 3:05

dżizys ludziska chyba sie zakochalam pierwszy raz w zyciu....... oj dzialo sie dzis dzialo...... 8)

mamo nie chce nigdzie jechac..... jest bosko!!!!!! :lol:

bUka > 18-06-2006, 15:43

jejq mój komp umiera.... prawie nic nie da sie zrobić... dyszy, sapie, zawirusowany cały... hmmm ale do naprawy nie dam, bo co ja bez neta zrobi, a bez forum to dopiero 8O.....

oby tylko wydolił jeszcze 3 tygodnie 8), a potem to niech sie już rodzice martwi?

bUka > 21-06-2006, 0:53

aj a u mnie bez zmian... im bliżej wyjazdu tym bardziej nie chce nie chce tam jechac.... ach te paskudne chopy...buuuuuuu

czy ma ktos jak?? recepte jak tu rok wytrzymac bez niego?? :roll:

plisss help!

bUka > 22-06-2006, 18:19

no heh dzis wlasnie otrzymalam szczegółowy plan lotu... wygl?da to mnie wiecej tak:

12.45pm WAW Int Okęcie Airport 3.10pm Paris Charles de Gaulle airport

3.55pm paris CDG airport 6.10pm JFK Airport New York

a potem w pi?tek po kilkudniowym pobycie w NYC...:

2.00pm Laguardia Airport 4.15pm Denver Int airport

7.28pm Denver Int Airport 9.00 San Jose Int Airport

wow sie zgubie jak nic 8O

bUka > 27-06-2006, 13:26

ej laski jest kto? na tym forum co się do USA z wawy wybiera 10 lipca?? jak co? to wiecie prosze o niezwloczny kontakt 8) !!

bUka > 29-06-2006, 0:21

hmmm ale ten czas leci... jeszcze tylko 1.5 tygodnia i nie ma mnie tu caly rok.... hmm chyba trzeba sie w koncu do tego dentysty wybrac.. wyjazd tuz za pasem a ja nic sie niczym nie przejmuje... mam swego lowelasa i nie w glowie mi jakies pakowania, przygotowania do wyjazdu czy cos

Yoanna > 29-06-2006, 12:53

haha no zawsze przed wyjazdem ciezko jest sie wziac w garsc i pozalatwiac wszystkie sprawy. ja wszystko zostawiam na ostatnia chwile i potem biegam jak szalona

bUka > 29-06-2006, 13:17

eeee ja w poniedzialek 10 mam wylot a w sobote 8 calonocna biba mnie jeszcze czeka ojojoj.... to oznacza ze przygotowywac sie zaczne w niedziele gdzies późnym popoludniem i zapewne z ogromnym kacem 8)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia