• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Związek a Au Pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Związek a Au Pair

• Związek a Au Pair
  • Re: Związek a Au Pair

Gość > 26-07-2007, 19:35

[quote name="natalia_spontan"]zaczelismy kochac sie jeszcze mocniej [/quote]

sorry, ale nie moglam sie powstrzymac... czy tylko ja mam skojarzenia?

WAMPIREK > 26-07-2007, 21:03

Jejku,ja bym chyba nie mogla zdecydowac sie na wyjazd jesli bylabym z kims w zwiazku...dlatego podziwiam osoby,ktore tak robia...

A teraz jestem wolna, zadnych zobowiazan wiec moge jechac

twin > 27-07-2007, 0:04

Do edyta_s

Hehe a sk?d ja mogę wiedziec, czy będziemy razem. Nie mam zielonego pojęcia. To nie jest mie?i?c czy dwa - to jest dwa lata. A jak dobrze pójdzie i ja pojadę, to nie będę jej widział prawie cztery lata!!! To jest dopiero co? ... :lol: Szczerze, to nie wiem co sobie my?lec i nie mam zamiaru się zastanawiac. Chociaż czasami nie idzie nie my?lec... a jak już przyjdzie do my?li, to ogarnia mnie ?miech to jest moja reakcja - pon?c normalna dla facetów

Nie mogłem pojechac z kilku powodów:

1. Planowała wyjazd wcze?niej.

2. Nie umiem wystarczaj?co j.angielskiego - obecnie jestem w trakcie kursu językowego

3. Obroniła inżyniera - czyli skończyła studia, a jak zaczęłaby nowy semestr, to dziekan, nie dałby jej urlopu długoterminowego, bo pon?c zrobił juz tak kilku dziewczynom

4. chce najpierw skończyc czwarty rok i zostałaby mi tylko praca do napisania. A jak bym się zdecydował wcze?niej, to musiałbym bronic inż. a tego nie chcę.

Także nie było szans i zarówno ona jak i ja mogli?my sobie gdybac...

twin > 27-07-2007, 0:20

A Tobie Natalio tylko pogratulowac i pozazroscic, że wam się udało Jeste? chyba jedn? z nielicznych :p.

W ci?gu ostatniego tygodnia rozmawiałem z trzema au pair i każda rozeszła się ze swoim chłopakiem będ?c jeszcze za granic?...

Ale podejrzewam, że au pair była? tylko rok - dla mnie i tak dużo. Tylko, że w moim przypadku, to ja nie będę jej widział znacznie dłużej...

a co wyjdzie, to juz czas pokarze...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia