-
-
Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...
Grizzly > 17-12-2007, 3:45
I dalej nie wiem co i czy im co? kupić. Żadnej pomocy z Waszej strony
Kupiłam im za to ładne, duże kartki, jak będę wyjeżdżać to wszyscy będ? w pracy, dzieci u babci, to po prosu postawie w odpowiednim miejscu.
Nie mam pojęcia czy oni mi co? dadz?, wydaje mi sie że nie..
a je?li tak to powiem że ja im nic nie kupiłam, bo chce kupić w PL. Cwane, nie?;D -
Karolina_c > 17-12-2007, 12:47
ja mam problem z dziadkami.... jednym chyba ramke na zdjecie kupie, drugim no nie wiem, albo jakies reczniczki kuchenne albo ladna swieczke... a hostom dalej nie wiem co -
Yoanna > 17-12-2007, 13:09
agata a mi sie wydaje ze ci cos kupia. bo sie wydaja ok. ja z moimi relacji nie mam a kupili ;P
ja juz dla nich kupilam ferrero rocher. tak ladnie elegancko wyglada ;P i kartke dolacze i zostawie to pod chionka.
a cos wiecej dorzuce jak wroce -
Yoanna > 17-12-2007, 13:10
co do ptasiego mleczka to sie wypowiadalam nie raz heheheh :lol: nie dziwie sie hostom ze tego nie jedza. ja to jadlam tylko i wylacznie jak mialam wielka ochote na cos slodkiego i nic innego w domu nie bylo -
Gość > 17-12-2007, 16:16
ja nie wiem, czy sie wypowiadalam na temat ptasiego mleczka, ale tez sie wcale hostom nie dziwie
ja to tknelam tylko raz w zyciu i na druga taka traume sie sama z siebie wcale nie pisze -
Karolina_c > 17-12-2007, 16:36
8O to co bylo w tych mleczkach Emi?
W ogole, Emi pamietam, ze Ty swoim hostom robilas prezenty, przyznaj sie co wtedy kupilas, moze podkradne jakis pomysl -
Mangom > 19-12-2007, 0:39
eeetam ja nie mam problemu. U mnie jakos tak nie wyobrazam sobie prezentow od hostow... mimo w miare dobrych stosunko. przynajmniej nie mam problemu. A dzieciom kupilam bajke do czytania, taka z dzwoneczkiemaha bo tutaj story time to prawie, ze mistyczne przezycie, hihi..nie no przesadzam, ale podoba mi sie, ze od pierwszych lat rozwijaja ich wyobraznie i w ogole wyrabiaja dzieciaczki! Ponoc dziecku powinno zaczac sie czytac jak najwczesniej, nawet jak dziecko jeszcze zbyt wiele nie rozumie...
aha no i wracajac do prezentow to jeszcze takie sliczne kartki swiateczne im podarowalam...no wlasnie ...nie wytrzymalam i wczoraj juz dostaly... :roll: -
Gość > 19-12-2007, 21:48
a wiesz Karolina, szczerze, ze nie pamietam! -
Karolina_c > 20-12-2007, 14:10
aha :lol: -
Yoanna > 28-12-2007, 17:07
nie pisalam jeszcze - od hostow dostalam ksiazke o historii londynu i zestaw do krecenia wlosow. jakies 3 maszyny tam sa hehe ale nie patrzylam jeszcze dokladnie bo czasu nie mialam :wink: