• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013 UK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair 2013 UK

• Au Pair 2013 UK
  • Re: Au Pair 2013 UK

blondemuffin > 04-04-2013, 13:38

[quote name="nerkaa"]Hej wszystkim!

Ja aktualnie jestem au pair w USA, ale po tym roku chce sprobowac Anglii, a dokladniej Londynu . Za okolo miesiac zaczne porzadne poszukiwania rodzinki a wam na chwile obecna zycze powodzenia! Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w Londynie w pazdzierniku!

http://www.tenziwusa.blogspot.de )[/quote]

Patrzę nie tracisz czasu

A od mojego ostatniego posta zdążyłam znaleźć rodzinę, kupić bilet lotniczy i od 8. kwietnia jestem w samym Londynie! Cieszę się niesamowicie ale chyba na równi ogarnia mnie strach, przerażenie, panika :/

Daria.sl > 04-04-2013, 16:04

Tenzi będzie Au Pair w UK ?! Z jakiej agencji , czy na własną rękę? Jak się spotkam w Londynie z autorką bloga, którego śledzę to będzie mega szczęśliwy i piękny dzień ! )

Zapraszam pomału do siebie: www.pocztowki-z-uk.blogspot.com

londo > 16-04-2013, 0:32

OSTRZEZENIE!!!

Chciałabym ostrzec przed rodziną mieszkająca blisko miasta Liverpool, a dokladnie jest to NEW BRIGHTON. Malzenstwo z dwójką dzieci, chlopak 15, dziewczyna teraz 11. Kobieta ma na imie Joanna a facet David. DZIEWCZYNKA JEST PSYCHICZNIE CHORA ORAZ BARDZO AGRESYWNA, Z NACISKIEM NA BARDZO. Uciekłam od tego psychiatryka i nikomu nie polecam. ISTNA TRAGEDIA, caly czas musialam sprzatac, a i tak było starsznie, doprowadzili dom do jakies meliny! UWAZAJCIE. Ja byłam ich 8 au pair!!po mnie była dziewczyna ktora ok. miesiaca temu zrezygnowala równiez(mała groziła jej nozem i podpaleniem domu!!!)

kingulath > 16-04-2013, 23:04

cześć. szukam rodziny od 15 lipca do 10 września.

Jeżeli któraś z was umiałaby mi w jakikolwiek sposób pomóc, byłabym wdzięczna.

Dzięki

whitewolf > 19-04-2013, 1:12

Hej, ja tu nowa i tak pomału ogarniam forum. Widzę, że tu różnie, niektórzy sami szukają rodzin, inni korzystają z agencji. Ja próbuję trochę sama, ale jak narazie to widzę wszędzie scamerów, albo przedawnione oferty. Chyba się więc zaczaję na jakąś agencję. Ktoś z was korzystał z tej polskiej Elizabeth Au Pair? Chyba fajnie, że dopiero się płaci jak już się zgodzisz na rodzinkę. Ale nadal ichniejsze agencje mają za darmo dla au pair...

Blondemuffin: widziałam, że ktoś polecał ogarnięcie stronki au pair na fb, skorzystałaś z tego? I w ogóle to zdaje się, że powinnaś już być w L od paru dni! Jak tam Ci idzie? (; Dla mnie wyobrażanie sobie tego (mojego wyjazdu) to nadal głębszy wymiar abstrakcji.

W ogóle ktoś poleca próbowanie z tym facebook'iem? Bo nie wiem czy mi się opłaca specjalnie konto zakładać... (i czy nie byłabym mało wiarygodna jako zielony fejsbukowicz? ;d )

kingulath: a Ty dokąd byś chciała? (;

kingulath > 19-04-2013, 11:05

Najlepiej Londyn, ale żadnym miastem nie pogardzę, bo to tylko wyjazd na lato.

whitewolf > 19-04-2013, 16:35

cóż, byłoby fajnie jakbyśmy obie trafiły do tego Londynu tego lata; mi szukanie jakoś nieciekawie idzie jak narazie, ale się nie poddaję ;d

TheElizabethAuPair > 23-04-2013, 15:39

Hejka,

Widze ze poszukujecie rodzin w UK/Londyn.

Pozwole sobie przedstawic nasza agencje, wszystkie szczegoly znajdziecie na naszej stronie http://www.theelizabethaupair.com/

Do zobaczenia wkrotce w Londynie.

Elzbieta

martusia1702 > 23-04-2013, 17:03

Cześć

jestem tutaj nowa, dlatego mam kilka pytań związanych z wyjazdem. Planuję

wyjazd również tak jak Wy do UK, boję się okropnie że nie dam rady

tam, dlatego na początek chciałabym spróbować na miesiąc. Jestem tegoroczną

maturzystką i nie wiem czy to dobry moment na taki wyjazd. Nigdy nie byłam

sama za granicą + blokada językowa.. stąd te obawy.

Proszę powiedzcie mi, czy dałyście radę ze wszystkim

Chciałabym się również dowiedzieć jaka jest nasza odpowiedzialność za dzieciaki? Jeśli już np się coś stanie-dziecko złamie sobie rękę lub inny wypadek co wtedy?

Pozdrawiam!

Daria.sl > 23-04-2013, 21:00

Tutaj raczej znajdziesz osoby, które dopiero wyjeżdżają w tym roku , lub wyjechały do UK w 2013.

Na pewno dasz sobie radę , ja też jadę po maturze , także odezwij się na priv
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia