-
-
Re: agulka w krainie simsow..
leneczka > 11-08-2005, 19:27
zabo pisz wiecej noooooooo..
bo malo wiem co tam u ciebie..
a wiem ze sie cos dzieje tylko nie piszesz .. czuje to..
tak jak z tym NY. dowiedzialam sie wszytkiego jakdzwonila, a tu nic nie ma!
tak samo z twoim zyciem w C. jest..
pisz.. bo JA TO CZYTAM noooooooooo :lol: -
agulka > 11-08-2005, 19:37
wiec tak w wielkim skrocie wracajac do poczatkow w usa:
- okradli mnie ( nie wiem kiedy..nie wiem gdzie..ale okradli..i gdyby nie pomoc kolezanki to bylabym bez grosza przy duszy! ) takie bylo moje "dzien dobry" w usa.. nie pisalam o tym, bo zle rzeczy staram sie wymazac z pamieci
- widzialam 50 centa i ludkow z amerykanskiego idola
hmmm to chyba tyle jesli chodzi o rzeczy, o ktorych tu nie wspomnialam
a co do terazniejszosci..leneczko dzieje sie sporo..robie pranie, kristina spi..charlie wlasnie sie budzi..zjadlam pizze..odebralam 2 telefony..hehe...widzisz...teraz wszystko wiesz
i zapomnialam w niedziele zostalam zaproszona na baby shower -
kate-nasti > 11-08-2005, 21:44
Jejq, no to faktycznie niemile przywitanieDobrze, ze wszystko sie ulozylo Trzymaj sie, badz dzielna dziewczynka
Widzialas 50 cent, tego 50 cent??? Dobrze zrozumialam?! 8O Czekaj...musze sie wytrzec, bo sie cala obslinilam. Zartujesz?! Nie?! 8O -
monica07 > 12-08-2005, 1:52
agulka to sie dowiedzialysmy co u ciebie
ja 50centa widzialam przed chwilk?!!! //na mtv// heheh
a lata w pl jak to bywa zazwyczaj ..do tylka.. chmury chmury wiatry sniegi (na pd podobno!) wiec ja tez zazdroszcze slonka -
oliwka911gt > 14-08-2005, 10:16
a ja mam fryz jak 50 cent 8)
wie moze ktos ile w stanach placi sie za warkoczyki?? mam ostanio manie na nie :lol: w kra place 60 zeta. ciekawam jestem ile biora za nie murzynki. wciaga jak cholera -
agulka > 18-08-2005, 17:11
fryzjer niby mial byc drogi..ale jak juz jestem na miejscu..to wiem jak to dziala..hehe i wcale nie jest drogo.
powiem wam, ze tu u mnie to taniej jest zamowic fryzjera do domu..niz samemu isc do salonu..ot cala ameryka hehehe
w samym centrum cleveland jest drogo, ale to chyba wszedzie w centrum w wiekszych miastach jest drogo. tak wiec wcale nie zbankrutuje jesli zrobie pasemka
poza tym u mnie nic az tak nowego sie nie dzieje, no moze z wyjatkiem tego ze sasiad wraca jutrow przyszlym tygodniu mam wolny pon ( plus weekend wolny jak zwykle ) bo babcia zabiera w niedziele dzieci do siebie..jupi!!!!
w tym tyg tez niezle bo tylko raz pracowalam 9 godzin a tak to po 7w piatek tylko 3 godziny takze nie jest zle
bylam zalatwiac SSN i w nastepnym tyg powinnam to dostac. niby maja 2 tygodni na dostarczenie mi SSN..no ale wiadomo, ze roznie to bywabiurokracja wcale tu nie lepsza niz w Pl
w niedziele bylam na baby shower..byly same babki i mnostwo jedzenia..wiec niezle..od najmlodszych kobiet w rodzinie do najstarszych ..aaa i nawet faworki jadlam!!! ktos tam jest ze slowacji i umie robic faworki..alez sie objadlam!!!! az sama nabralam checi na zrobienie faworkow
ostatnio postanowilam zrobic salatke z warzywa..no ale jak kupilam te warzywa..to sie zalamalam..wszystko zmutowane do olbrzymich rozmiarow..na dodatek brokuly smakowaly ..hmmm wlasciwie ciezko mi okreslic ..bo samku to ot w ogole nie mialo..ale czulam sie tak jakbym jadla plastik..bleeeeee
chyba sobie sama zasieje warzywa w ogrodku
taaa to tyle..zmykam po kawusie i zabieram sie do czytania ksiazki
ps. leneczko - mailika nie mialam czasu wyslac..wybacz, ale mam awarie internetu i caly czas przerywa i mnie rozlacza. co napisze maila to net sie zatrzymuje..masakra..ale mam nadzieje, ze chociaz to dojdzie..bo poki co to przez chwile net jest.. -
MONIKA > 18-08-2005, 17:53
Ktos na "gorze" napisal o Fancie.
Informuje, ze w Stanach nie ma Fanty.
No w pL sklepie, albo brazylijskim, ale nie amerykanskim. -
agulka > 18-08-2005, 18:53
heh u mnie pija coca cole zero ( i mysla, ze ona ma 0 kalorii... :lol: :lol: ) albo sprite -
katlia > 18-08-2005, 19:55
Fanta jest -- ale przewaznie w stanach zachodnich -- California, Colorado, Nowy Meksyk, Arizona itp. gdzie jest duzo Meksykanow (bo Fanta jest tam bardzo popularna.) -
agulka > 21-08-2005, 2:32
ok dzisiaj jest moja 1 noc kiedy jestem sama z dziecmi..moi wyszli na kolacje -pierwsza odkad maja dzieci..niezle nie
charlie spi..cooper juz prawie zasypia..a krtstina wariuje..na dworze pomalu robi sie ciemno wiec pomalu zaczynam sie bac. pozamykalam dom na wszystkie mozliwe spusty i tam gdzie chodze zostawilam zapalone swiatlo..
popoludnie minelo cudnie. bylam z moja hostka i jej siostra na zakupach. byla z nami tez kristina i charlie -obie spisaly sie na medal. a wracaja do zakupow to zaopatrzylam sie w kolejna torebke ( coz ..norma u mnie..) , kilka sexi topikow, dresik - co by na joge sie przydal. ale najbardziej mnie ciesza buty - lekki wrzos, zamszowe, plaska podeszwa..niom cudowne po prostu..i za jedyne 5$
to tyle..ide skontrolowac dzieci..