-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Gość > 14-08-2005, 15:26
Emi mi chyba kiedys wysylalas zdjecie, nie? Cos mi sie tak kojarzy przynajmniej - blondyna wysoka jestes?
A ja wlasnie jestem b. happy po poznalam moja pierwsza osobe z tego forum na zywo (IceWolfa), ale faza!!Mam nadzieje, ze niedlugo uda mi sie Emm poznac jeszcze w Barcelonie, a potem zobaczymy, wlasnie tak gadalismy, ze zlot trzeba zrobic, rowno po srodku miedzy nami wszystkimi, zeby bylo uczciwie i miejsce nam wyszlo tak na srodku Atlantyku, jeszcze tylko nad konkretnym terminem myslimy. -
Czarna_ski > 14-08-2005, 17:50
###################
Nom to może i ja sie przedstawie
Zw? mnie Czarna, na imię mam Edyta, latek 19, w tym roku zdałam mature i postanowiłam zostać au-pairk? w USA.
Mam nieciekawe przejscia z pewn? <kulturaln? > organizacj? au-pair ( wszyscy wiedz? o co chodzi ) , której nie polecam nikomu! Nie znalezli mi rodziny przez 2 miesiace choc papiery mam super, a wymagan prawie zadnych... Teraz sama szukamn sobie przez neta i na pewno dalej zajdę...
Otoz...
po tygodniu staran... ( powaliłam 6 innych kandydatek) juz dostalam posade w Californi, rodzina jest super, teraz tylko kwestia, czy agencja zd?ży ( oni zgodzili sie isc przez moja zakichan? agencje) i czy dostane wize... jesli bedzoe OK, spedze rok w San Mateo k. San Francisco
DO PRZYSZLYCH AU-PAIREK( PRZEDE WSZYSTKIm) W USA:
NAJPIERW ZALOZCIE SOBIE KONTO NA STRONIE AU-PAIR W INTERNECIE, DOPIERO GDY ZNAJDZIECIE RODZINE, WYBIERZCIE AGENCJE, LUB POZWOLCIE IM WYBRAC! NIE ROBCIE MOJEGO BLEDU, STRACILAM 2 MIESIACE NA CZEKANIE CZY AGENCJA MI COS ZNAJDZIE... NIKT NIE DOPASUJE WAS LEPIEJ JAK WY SAMI! ZRESZTA W INTERNECIE JEST BOGACTWO FAJNYCH OFERT!!!
no i troche o mnie:
Lubie: Roller Coastery, samoloty, imprezy, taniec, sztuki walki, podróżowanie, jezyki obce, fotografię, internet, komputery, u?miech na twarzy ludzi których kocham, ludzi bezposrednich, życzliwych, pomocnych, z inicjatyw?... biwakować, imprezować, zasypiać w czyis objeciach, poznawać nowycyh ludzi, ogl?dać Dirty Dancing po raz tysieczny, chwile uniesieniasłodycze, polskie wesela, i ogólnie Polskę.... buty na obcasie, zakupy,panów w mundurach marzyć, gapić się w niebo...
Nie lubię: zimy! sniegu! mrozu! okularów, paj?ków, wsi, rannego wstawania, publicznych wyst?pień, stresu, egzaminów na prawo jazdy, chamstwa, agresji, wojen, drechali, J. Busha, szwankuj?cych urz?dzeń, rozładowanych bateri, braku zasięgu, ludzi obłudnych, pomidorów i makaronu, lodów smietankowych, odchyleńców, a przed wszystkim: firm au-pair które psuj? mi przyszłosc i się tym nie przejmuj?!!
GG: 3200045mailik : <a href="mailto:czarna00@epf.pl">czarna00@epf.pl</a> ----- > contact me jesli czujesz we mnie bratni? dusze
pozdrawiamm kiSSes
########################### -
kate-nasti > 14-08-2005, 18:12
[quote name="Czarna_ski"]
Lubie: (...) ogl?dać Dirty Dancing po raz tysieczny (...)[/quote]
Mamy cos wspolnego...hehehe :lol: -
Czarna_ski > 14-08-2005, 18:25
jak nie kochac tego filmu
finałow? scenę moge ogl?dać po kikanscie razy diennie
i z pewnoscia nie tylko ja -
ewa^^^ > 14-08-2005, 19:47
Heh, a ja chyba jestem jedyna osoba na kuli ziemskiej, ktora tego filmu nie widzialai nie zapowiada sie zebym go w najblizszej przyszlosci obejrzala -
oliwka911gt > 15-08-2005, 14:29
nie jestes jedyna osoba 8) widzialam do polowy i usnelam :lol: z tej polowy nic nie pamietam. kiedys mialam gdzies sciezke dzwiekowa z tego filmu. jedna piosenka mi sie podoba ta, ktora spiewa patrick swayze - she s like the wind. -
Yoanna > 18-08-2005, 11:10
hehe ale fajny temat
Yoanna - od czerwca w Sheffield, ale za tydzien juz wracam do Bialegostoku, w pazdzierniku stuknie mi 18
lubie lato, podroze, zelki i dlugo spac
natti, i ty tuhehe jak milo milego pobytu w Leeds, fajne miasto -
natti > 18-08-2005, 20:23
ha, no jasne ze i ja tu
ciesze sie ze podoba ci sie moja wiocha, mi tez wydaje sie super
coraz badziej mi sie tu podoba, byc moze dlatego ze zaczynam romansowac hihi
pozdrawiam i sciskam serdecznie -
MONIKA > 19-08-2005, 4:20
Ja tez nie widzialam. :lol: -
martamaua > 23-08-2005, 22:00
I ja tez nie
Mary An no w koncuuuuuu