-
-
Re: KASIK - to ja:)
MONIKA > 21-08-2005, 21:00
Oj Kasik, ale aparatka jestes. :lol: -
agulka > 21-08-2005, 23:12
oj kasik, kasik -
kasik > 24-08-2005, 6:28
Net zadzialal!
Juz szlam spac, ale jeszcze zaszlam do kompa sprawdzic, rutynowa kontrola, patrze - nie moze byc -dziala, rzucilam sie wiec jak dzikuska i oto jestem 8)
Dzis pierwszy raz dostalam samochod na dluzsza wycieczke
Nagle im sie cos przekrecilo, nagle zaczeli mowic, ze powinnam jezdzic (bo powinnam) i musialam jechac z dziecmi do McDonalda i do parku i na basen (wczesniej jezdzilam tylko na basen, ale to blisko). No troche pobladzilam, nie obylo sie bez tego, ale ostatecznie nie bylo zle, oczywiscie zlamalam kilka przepisow jako rodowity polski kierowca, ale musze sie pochwalic, ze parkowalam calkiem niezle, choc stres mialam niezly. Samochodowa czesc dnia uwazam za udana
Wieczorem pojechalam do malla z hostami i cala dzieciarnia, ale oni w jedna str. ja w druga i 2 h lazenia po sklepach. Kupilam okulary, korale i prezent dla Veroniki, bo w czwartek konczy 21 :lol: Ja koncze w poniedzialek, wiec bedzie sie dzialo - we will be over age, yeahhhhhhhh
Wracajac do soboty/niedzieli. Widzialam sie w niedziele z Esco (ale ma imie 8O Hiszpan), gadka nie byla najlatwiejsza, cos tam dukalam po angielsku :oops: no, ale nie ten to bedzie nastepny i to pewnie nie jedenJa nie wiem dlaczego tu wszyscy mi mowia jaka piekna jestem :? A moja kolezanka z PL nawet sie smiala, ze chca mnie z tymi syfami na twarzy, to juz cos nie tak Nie wiem co ci faceci tu tacy napaleni.W niedziele moja najstarsza dziewczynka Monika (10,5 roku) pytala sie o ktorej wrocilam, bo chyba b.pozno. Ja na to, ze najpierw o 3, ale nie zdazylam otworzyc drzwi i vero zadzwonila, ze jedzie po mnie i jedziemy do DC spotkac sie jeszcze raz z kolesiami z wesolego miasteczka (ze strazy pozarnej ), wiec ostatecznie w domu bylam o 7 rano a o 11 wyszlam znowu. co mam nie szalec, 21 to piekny wiek... Ale nie martwcie sie, glowy przy szalenstwach uzywam
Heh moze w weekend kupie sobie cyfrowke. Macie jakies rady dla niewtajemniczonej w swiat cyfrowek blondynki??? -
kasik > 24-08-2005, 10:26
Czemu ja spac nie moge???
4 juz minela i nic...
Przypomnialao mi sie cos jeszcze. Dzis u sasiadow byly weze w garazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno zostawili otwarty (u nas caly czas jest otwarty) i potem przyleciala babka, ze ma weze w garazu. To nasi nowi sasiedzi, wlasnie sprowadzili sie tu z Grecji. No ja pier.... skad te weze sie tam wziely??? 20 m. od mojego domu!!! Potem Alan mi je opisywal: czarne, ponad metr dlugosci, bleeeeeeeeh, chyba bym padla jakbym zobaczylo to paskudztwo. I Alan mnie zaraz zaczal pocieszac: spoko, one nie sa poison, co z tego jak ja sie po prostu panicznie boje wezy :!: -
leneczka > 24-08-2005, 11:24
jakbym zobaczyla weza to zawal na miejscu! 8O
fajnie kasia ze sie bawisz, a nie zamulasz..
jak bedziesz cos wiedziala o aparacie to daj znac ..
pzrd. -
Gość > 24-08-2005, 11:53
kasik a ile konkretnie chcesz wydac na cyfrowke? interesuje cie zwykla cyfrowka czy moze cos bardziej zaawansowanego? -
Gość > 24-08-2005, 15:48
ooooo jaki piekny avatar miyuszka!! -
kasik > 24-08-2005, 16:19
Hej wszystkim, ale sie nie wyspalam. Poszlam spac o 5 rano. Co ja robilam w tym necie tak dlugo???
A no bawie sie jak moge :wink:
Myslalam o cyfrowce tak miedzy 200 a 300$ czy to wystarczy na jakas w miare porzadna? Nie chodzi mi o nic specjalnego, tylko zeby zdjecia byly w miare dobrej jakosci. Wiekszych bajerow nie potrzebujepzdr. -
monica07 > 24-08-2005, 20:56
kasik wczoraj gadalam z moim hostem o cyfrowkach on si ehcyba zna na rzeczy, posurfowalismy troche po necie szukajac info i on mi powiedzial ze za 170-190$ to juz super cyfroweczke kupie, taka jak trzebatez mu powiedzialam ze chce tak 200-300$ wydac. A podobno nie ma potrzeby.
ja tez mam strasznie sucha skore...aaa chyba mi sie zaczyna. nei no to pocieszylyscie mnie. przeziebienie, kaszel, katar to za malo. a co - dowalmy sobie jeszcze sucha skore i wlosy. -
Emm > 24-08-2005, 21:37
ja to w ogole oczy robie. Jak bylam przez 4 miechy to nie mialam zadnych problemow ze skora, a nawet jakos tak lepiej wygladala.Teraz natomiast mam cere zycia, nigdy nie byla taka ladna, ale to przez cieple klimaty, sluza mi jakos. Potem, jak juz wroce tak naprawde z wakacji i wyjade do US to pewnie bedzie gorzej, no ale na pewno nie gorzej niz w PL jesienia czy wiosna.O Panie, spraw, zeby mi sie cera nie zepsula...
Kasik!!!A Ty mialas taka sliczna cere, nic na niej nie bylo, nawet plamki malej, az nie moge sobie Ciebie slonce wyobrazic!!!!Moze przez miesiac , dwa skora poszaleje, a potem sie cera przyzwyczaja?