-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
Gość > 28-08-2005, 12:33
Aaaaa ale fajnie wczoraj bylam na zakupach (przeceny) kupilam 2 pary dzinsow, 2 bluzki, spodnice, sukienke i buty i zaplacilam za to wszystko tylko 50 EuroAle faza Kocham hiszpanskie przeceny!!!! -
MONIKA > 28-08-2005, 21:26
Ciuchy mi sie juz znudzily.
Nie zeby calkiem, ale juz nie mam ciagu szopingowego.
Teraz jemy sobie.
Jest w SO Bostonie, nieopodal PL sklepu japonska restauracja.
Koszam to miejsce. :wink:
Wczoraj z okazji naszego dnia (9miechow) najedlismy sie tam jak swinki!
Emm, bylas tam? Teriyaki House sie zwie. Mmmmm i kase trace na fajne zarcie. No na fish'n chips tez. I lody watermelonowe. :lol: -
Gość > 29-08-2005, 21:50
No nie to byl moj pierwszy szal zakupowy od chyba pol roku (poprzednie przeceny)) a tak ogolnie to moja kasa wlasnie na zarcie w restauracjach idzie, kino, teatr i przejazdy (duzo sie miotam w te i z powrotem po okolicy) -
Yoanna > 29-08-2005, 22:16
[quote name="MONIKA"]No na fish'n chips tez. I lody watermelonowe. :lol:[/quote]
ja na fish and chips juz nie moge patrzec po tych trzech miesiacach heheh przejadlo sie -
monica07 > 30-08-2005, 1:36
ja narazie na ciuchy, gazety, i zamierzam wydac na dobre kosmetyki do twarzy ale nie mam pomyslu.
i monka mnie zainspirowala tym laptopem wiec moze zaczne oszczedzac. tutaj moi hosci maja ze 3 notebooki oprocz normalnego kompa, dzis sie dotknelam do takiego jednego co host na nim pracuje - gosh jakie cuuudo!
i chce sobie kupic prostownice, narazie moje wlosy maja super dlugie wakacje od prostowania i stylizacji - wiaze w kucyk i gotowe. -
MONIKA > 07-09-2005, 16:24
Ja musze uzbierac tysiaka na laptopa, so... bida i nedza z zakupami. :lol: -
agulka > 08-09-2005, 20:03
ale monika..jak Ty to zrobilas, ze po roku masz na koncie 1,5 tys , do tego bylas w polsce..kurde..czy ja sie kiedys naucze oszczedzac -
MONIKA > 08-09-2005, 20:11
Ja to teraz zaoszczedzilam, w czasie wakacji. Bo ile moge nowych koszulek nakupic. :lol:
I tak jak na poczatku mialam radoche wydajac, to teraz mam radoche oszczedzajac i strasznie dumna jestem, jak widze maly papierek z banku z wielka kasa. No jak dla mnie. :lol:
Agulka, konto juz zalozylas?? Bo jest promocja w durnym Banku of America. I 25$ daja, jak chcesz wyjasnie Ci na priva? -
agulka > 08-09-2005, 20:16
wow! w czasie wakacji???pod wrazeniem jestem... 8O
co do konta to mozesz mi napisac co i jak. ja jutro jade do banku..nie wiem do jakiego..pewnie do tego co hosci z niego korzystaja. ale byc moze to wlasnie bank of america :wink: -
kasik > 11-09-2005, 2:55
Ja na razie wydaje glownie na ubrania, buty, torebki, kosmetyki, czasem jakias kawa, metro, zarcie, chyba na tyle.
Ale jak tak dalej pojdzie to nic tu nie zobacze! Musze zaczas oszczedzac kase na podroze, koniecznie. Na cyfrowke mam juz od dawna odlozone i jakos nie moge sie zebrac z zakupem :roll: