-
-
Re: No i kolej na mnie
oliwka911gt > 25-06-2005, 10:28
a co to za przypadek?? model?? -
Yoanna > 25-06-2005, 10:37
hehe Ewa ale masz fajna zabeSha (13) ma bluzke wlasnie z ta zaba super -
ewa^^^ > 26-06-2005, 15:28
Yoanna, to nie jest zwykła zaba---> to jest Crazy Frog , hehehe :lol: -
Yoanna > 28-06-2005, 11:06
hehe wiemszkoda ze to tylko obrazek bez glosu ehhe bo by bylo smiesznieee -
oliwka911gt > 28-06-2005, 14:52
taaa smiesznie na piec minut i przy pierwszym wejsciu :wink: potem to kazdy by kurwicy dostawal :twisted: -
Yoanna > 28-06-2005, 19:55
mniej osob by zagladalo na forum heheh :wink:
ale zasmiecamy historie Ally
Ally gdzie ejstes????????? -
ajrisz > 01-07-2005, 12:42
hehe moja polska komorka przy drugim podejsciu zostala przekreslona. pan irlandczyk od naprawiania telefonow powiedzial, ze nic sie nie da z tym zrobic.ale stal sie cud i telefonik znowu dziala!!! i to bez zarzutow!! "polski przypadek" najlepsze jest to, ze nic nie musialam placic
gdzie Ally sie podziala? :? -
Ally > 07-07-2005, 21:54
Ally pracuje a nie sie obija /joke of course/. Nie no dzisiaj dzien off i jutro dzien off. Dzisiaj przy kompie jutro w Kinsale a widze, ze moja siostra cioteczna zaczela sie udzielac na forum i od razu pokazala,ze nie przeczytala regulaminu, jaki wstyd :oops: :oops: :oops: No dobra zamurowalo mnie z tym postem. A w jakiej sieci macie telefony, ja nokia3200 w meteorze za 99euro, teraz zaluje, ze nie wzielam w O2. Historie mozecie zasmiecac dowoli lubie wolne tematy. Nie odzywalam sie bo mialam troche pracy w ostatnim tygodniu wyciagnelam 230 euro. Rozumiecie to pracowalam ponad 50 godzin. Boze jak ja dziekuje za ta rodzinke, gdzie ja wyciagnelabym tyle jako au pair. Mary tez dziekowalam jak dawala mi ta kase. O widze historie dziewczyny z Innishanion bylam tam w barze Spizzico czy jakos tak, Mary moja hostka powiedziala,ze jest tam chol... drogo. W kazdym razie moze male spotkanko. Do Cork robie wylot w nastepnym tygodniu albo w kolejnym. Kto mnie oprowadzi?? Ajrisz, siostr_a no nie wiem ja raczej sobot i niedziel nie mam wolnych bo w soboty Mary idzie z Niallem na randki, Kamila (dziewczyna z Gdanska) pracuje w biurze a ja siedze z dziecmi a w niedziele ona ma dzien off to ja siedze znowu ale inne dni czemu nie. Jakie dni macie wolne no i gdzie jestescie dziewczyny. Slyszalyscie o tym, ze coraz wiecej Polakow wali do Irlandii za praca i spotyka ich rozczarowanie bo pracy nie ma. Ile ja znam Polakow co pracy nie maja? A tak dzien jak kazdy, zaczynam dostrzegac plusy mieszkania na wsi. Np. brak pokus i zaoszczedzilam juz 300 euro. Oczywiscie posle do domu. No i mam telefonik. Jeju w Polsce tej kasy nie zarobilabym. No ja koncze juz -
Yoanna > 11-07-2005, 12:06
jejku Ally to faktycznie duzo zarabiasz. mi wpierw udawalo sie cos odlozyc teraz juz z tym gorzej hehe 20 funtow odlozylam za ostatni tydziena musze na londyn nazbierac -
Gość > 11-07-2005, 17:47
mnie sie ostatnio udalo zaoszczedzic 50€, teraz w tym miesiacu udaloby sie jeszcze do tego 100€ ale sobie wakacje podroznicze robieAle mialam oszczedzone po 3 miesiacach pierwszych 400€ to wydalam na ciuchy :twisted:
Swoja droga, Ally, masz fajnie ze ci za godzine placa i mozesz siedziec dluzej a dostajesz wiecejLepiej wlasciwie niz tak jak ja mam, obojetnie czy 1h czy 13h, kasy tyle samo