• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Filmik do aplikacji

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Filmik do aplikacji

• Filmik do aplikacji
  • Re: Filmik do aplikacji

Baskah > 31-08-2012, 20:34

Przesylasz filmik na youtubie na swoim koncie. Pozniej jak sie przesle to bedziesz miala tam wybor. I klikasz ze niepubliczny. Latwa sprawa.

sylvia > 31-08-2012, 20:57

[quote name="Baskah"]Przesylasz filmik na youtubie na swoim koncie. Pozniej jak sie przesle to bedziesz miala tam wybor. I klikasz ze niepubliczny. Latwa sprawa.[/quote]

Dziekuję, będe próbowac

madz > 31-08-2012, 21:06

Dokładnie to jest bananie proste, ja przed chwilą to zrobiłam, bo nową wersję nagrałam, ulepszyłam trochę tamten co miałam, usunęłam szumów trochę :P Zaraz wrzucę na bloga jak chcecie zobaczyć, dużo się nie zmieniło wizualnie, tylko audio

sylvia > 01-09-2012, 18:23

merti > 01-09-2012, 19:06

żeby wyłączyć głos wystarczy przeciągnąć suwaczkiem na wyciszenie, a potem wgrać muzykę Albo zwolnić/przyspieszyć video nawet o 000,1 sekundy wtedy głos się kompletnie wyłączy

Heh, widać, że twoje rodzeństwo było bardzo "zachwycone" pomocą przy filmiku P No i niestety niektórych słów rodzinka może nie zrozumieć jak np. spontaneous Ale idzie wychwycić z kontekstu więc chyba nie ma co poprawiać Na pewno szybko będziesz miała perfect match

sylvia > 01-09-2012, 19:16

Dzięki

Siostra zgodziła się bez problemu, ale nagrywał nas brat i ją speszył.

Z kolei jego nie mogłam namówić- płakałam, błagałam aż w końcu się zlitował abym dała mu wreszcie święty spokój

Oby szybko znalazła się moaj perfect family!

madz > 01-09-2012, 20:06

Sylwia a nie za długi ten filmik? 3 minuty chyba we wszystkich agencjach obowiązuje? I szkoda że tak mało się uśmiechałaś. Ale ogólnie koncepcja mi się podobała, wykonanie i montaż też fajny. W jakim programie napisy wstawiałaś?

A i jak chcesz mieć samą muzykę to własnie wycisz tekst i pogłośnij muzykę, bo średnio było słychać.

sylvia > 01-09-2012, 20:29

Filmik może trwać od 3 do 6 minut (tak miałam na stornie podane).

Filmik montowała mi kuzynka, więc nie wiem w czym to robiła.

Wiem, że mało się uśmiecham, ale juz tak mam- nie lubie swojego uśmiechu, ale starałam się- widac jeszcze za mało

madz > 01-09-2012, 20:36

[quote name="sylvia"]Filmik może trwać od 3 do 6 minut (tak miałam na stornie podane).[/quote]

Zazdroszczę, u mnie w CC max 3 minuty. W jakiej agencji jesteś?

sylvia > 01-09-2012, 20:38

Jestem w Prowork'u a profil mam na IE
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia