-
-
Re: Filmik do aplikacji
Baskah > 31-08-2012, 20:34
Przesylasz filmik na youtubie na swoim koncie. Pozniej jak sie przesle to bedziesz miala tam wybor. I klikasz ze niepubliczny. Latwa sprawa. -
sylvia > 31-08-2012, 20:57
[quote name="Baskah"]Przesylasz filmik na youtubie na swoim koncie. Pozniej jak sie przesle to bedziesz miala tam wybor. I klikasz ze niepubliczny. Latwa sprawa.[/quote]
Dziekuję, będe próbowac -
madz > 31-08-2012, 21:06
Dokładnie to jest bananie proste, ja przed chwilą to zrobiłam, bo nową wersję nagrałam, ulepszyłam trochę tamten co miałam, usunęłam szumów trochę :P Zaraz wrzucę na bloga jak chcecie zobaczyć, dużo się nie zmieniło wizualnie, tylko audio -
sylvia > 01-09-2012, 18:23
-
merti > 01-09-2012, 19:06
żeby wyłączyć głos wystarczy przeciągnąć suwaczkiem na wyciszenie, a potem wgrać muzykęAlbo zwolnić/przyspieszyć video nawet o 000,1 sekundy wtedy głos się kompletnie wyłączy
Heh, widać, że twoje rodzeństwo było bardzo "zachwycone" pomocą przy filmikuP No i niestety niektórych słów rodzinka może nie zrozumieć jak np. spontaneous Ale idzie wychwycić z kontekstu więc chyba nie ma co poprawiać Na pewno szybko będziesz miała perfect match -
sylvia > 01-09-2012, 19:16
Dzięki
Siostra zgodziła się bez problemu, ale nagrywał nas brat i ją speszył.
Z kolei jego nie mogłam namówić- płakałam, błagałam aż w końcu się zlitował abym dała mu wreszcie święty spokój
Oby szybko znalazła się moaj perfect family! -
madz > 01-09-2012, 20:06
Sylwia a nie za długi ten filmik? 3 minuty chyba we wszystkich agencjach obowiązuje? I szkoda że tak mało się uśmiechałaś. Ale ogólnie koncepcja mi się podobała, wykonanie i montaż też fajny. W jakim programie napisy wstawiałaś?
A i jak chcesz mieć samą muzykę to własnie wycisz tekst i pogłośnij muzykę, bo średnio było słychać. -
sylvia > 01-09-2012, 20:29
Filmik może trwać od 3 do 6 minut (tak miałam na stornie podane).
Filmik montowała mi kuzynka, więc nie wiem w czym to robiła.
Wiem, że mało się uśmiecham, ale juz tak mam- nie lubie swojego uśmiechu, ale starałam się- widac jeszcze za mało -
madz > 01-09-2012, 20:36
[quote name="sylvia"]Filmik może trwać od 3 do 6 minut (tak miałam na stornie podane).[/quote]
Zazdroszczę, u mnie w CC max 3 minuty. W jakiej agencji jesteś? -
sylvia > 01-09-2012, 20:38
Jestem w Prowork'u a profil mam na IE