• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Tanie Gadanie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Tanie Gadanie

• Tanie Gadanie
  • Re: Tanie Gadanie

martina84 > 11-04-2006, 0:56

Z Nowego Yorku polecam X-clusive NY card ja gadam ponad 7 godzin z polska... tyle ze za kazde polaczenie pobiera 35 centow ale i tak moim zdaniem sie oplaca. za 5$ ponad 7 godzin

MONIKA > 11-04-2006, 5:34

Ja polecam nadaj International Phone Card 5 C za minute za 5$ mam 500 minut, pobiera nieco oplaty, jesli dzwoni sie ze stacjonarnego, ale ja ostatnio wymyslilam, ze3 dzwonie w weekendy z komory uzywajac karty. Chodze sobie po mallu, siedze w Starbucksie, robie cokolwiek i moge gadac z Polska. bardzo wygodne i taniej wychodzi. :wink:

oliwka911gt > 11-04-2006, 8:11

monika, na jakie stany jest ta karta?? WA tez wchodzi?? narazie znalazlam SUPER UNI najtansz karta z mojego stanu do PL. za 5$ mam 4h i 8min. nie pobiera nic za polaczenia : )

oliwka911gt > 23-05-2006, 22:49

czy ktos zna moze nazwe karty na stan TENNESSEE?? chcialoby sie podzwonic troche a niewidomo zczego?? na stany to jeszcze polbiedy, ale do PL :roll:

maada > 27-05-2006, 23:34

a ja mam pytanie o jakas karte z VIRGINII do PL....jesli ktos zna to bardzo prosze o info :wink:

magda6486 > 28-05-2006, 19:51

A ja tez moge pytanko zadac?

Fajnie

Chcialabym wiedziec jesli ktos wie jak tanio dzwonic z Anglii do Polski i z Polski do Anglii :?:

Pozdrowionka

Pigwa > 28-05-2006, 20:29

to juz gdzies było szukaj w "najciekawszych watkach" bo chyba tam to było ale nie jestem pewna

magda6486 > 28-05-2006, 21:19

dziekuje ci slicznie

Wiedzialam ze gdzies to jest ale nie moglam tego znalesc

Pozdrowionka

oliwka911gt > 29-05-2006, 5:07

maada, dla nas to chyba bedzie n ajlepsza karta on line, ta o ktrej agulka kiedys wspominala. crazy card. adres str gdzies w archiwum gadulca mam. za 40$ jest 3500 minut do wygadania do PL 8O

Katarzyna. > 24-09-2007, 19:06

Polecam adres internetowy www.jajah.com

Zejestrujesz sie, rejestruje sie Twoja rodzina, znajomi, czy ktokolwiek Tobie bliski (warunek: konto email, internet),i mozesz rozmawiac godzine dziennie, albo 150 minut tygodniowo za darmoche!!!

Wiec ja, zamiast placic £10 za dwa tygodnie na telefone, place £0. :lol:

Powodzenia.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna