• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

aska > 28-05-2005, 22:04

no dokladnie, az weszlam na jego profil zeby sprawdzic Satindrk Kalsi dokladnie ma w profilu. no do mnie tez od razu pisal jak tylko zalozyl profil tam. Ale to to jeszcze spoko w porownaniu z innymi takimi juz na maxa podejrzanymi "ofertami" w ktorych od razu wiadomo o co chodzi hehe

Caroline > 28-05-2005, 22:27

Do mnie ten facet tez pisal!!! To jest ten brodaty, wygladal jak jakis hindus... ale to bylo bardzo dawno, gdzies w grudniu. Do tej pory nikogo nie znalazl....?

(-:MARZENA:-) > 28-05-2005, 23:00

Ja jestem z Debicy, i wyglada na to ze jade do Irlandii- jakas wioska o nazwie blizej nie okreslonej kolo jakiegos czegos malego co sie Sheps nazywa

a Tobie jakas wymarzona rodzinka sie znajdzie- na pewno

aska > 28-05-2005, 23:09

buahhahahahahhahahhahahahhaha " jakas wioska o nazwie blizej nie okreslonej kolo jakiegos czegos malego co sie Sheps nazywa" no niezle wlasnie jak zaczelam przegladac rodzinki z irlandii to stwierdzilam ze tam wyjazd to bylby zupelnie w ciemno, bo miasta i hrabstwa angielskie to jeszcze jako tako kojarze, a tam??? hehe

Caroline, wyglada na to ze ten gosciu nadal intensywnie szuka

Ally > 30-05-2005, 1:00

Marzenko jedziesz do Irlandii jak miło, kiedy?? Musimy się spotkać, ja bedę w Riverstick "niedaleko" Cork.

Yoanna > 30-05-2005, 13:50

taak on szuka od dawna i cos chyba znalezc nie moze hehe ma gosc profile na paru stronkach, jakies 5 miesiecy temu wiadomosciami mnie zasypywal heh podejrzana sprawa

(-:MARZENA:-) > 30-05-2005, 16:28

no ja do Corc bede miala chyba troche daleko ale wlasciwie jak sie czegos bardzo chce to nie ma rzeczy niemozliwych :lol:

wlasciwie to kurde nie mam pojecia jak sie ta wioska nazywa bo hostka mi tylko powiedziala ze We are two hours drive from Dublin city, our nearest town Enniskillen is a bus ride of 20 minutes from our local village.

eh mam ich adres w sumie ale adresy sa tam pokrecone troche wiec srednio sie w tym orietuje- ale jak narazie uwazam ze:

ich local village to Derrylin, a miejsce w ktorym dokladnie mieszkaja nazywa sie Fermanagh

po tym jak all nazwy sprawdzilam w necie wyglada na to ze nie jest to tak calkiem odludne miejsce bo podobno w porze letniej mnostwo tam turystow :lol: :lol: :lol: - a ja turystow uwielbiam, szczegolnie tych przystojnych

wiec jestem coraz bardziej happy, a jeszce bardziej happy bede jak hostka wroci i mi zrobi prezent na dzien dziecka w postaci telefonu do mnie oraz maila ze zdjeciami

nadal czekam ale juz histeryzowac przestalam- co ma byc to bedzie 8)

leneczka > 30-05-2005, 16:38

to moj 150 post

marzenka dalej gg nie dziala?

(-:MARZENA:-) > 30-05-2005, 16:50

no wlasnie kurcze nadal nie dziala- musze kurcze kogos kompetentnego do domu sprowadzic :wink:

Gość > 30-05-2005, 18:24

przyjdzie instalator i zainstaluje, ale pilnuj zeby instalowal na kompie a nie gdzie indziej :lol:

PS. tak mi sie przypomnial tekst z mojego czasu pomieszkiwania we Wrocku, jak mial przyjsc koles do naszego kompa Olal nas i nie przybyl, za to Emi wtedy sie zabrala za czyszczenie systemu z trojanow, bo ludziska juz gadali, ze trzeba formatowac - i Emi kompa zrobila bez niczego
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia