• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair w kuchni :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Au Pair w kuchni :)

• Au Pair w kuchni :)
  • Re: Au Pair w kuchni :)

Gość > 13-05-2005, 20:51

ja bym dala przepis zaajebisty ale nie znam skladnikow po polsku wiec jutro jak bede miala czas to zlukam w slowniku i napisze bo teraz nie mam czasu... co ja tu jeszcze robie?! paaa!

Pati > 13-05-2005, 21:19

aaaa tam od razu zablysnal....kopiuj - wklej, nie chwalil sie ze to robil przeciez

Mlody > 13-05-2005, 21:21

buahahahahaha

Pati > 13-05-2005, 21:27

ojjj i znow Cie prawda w oczy .....yyy jak to odmienic - zakolala zaklola....czy jakos tak

ja sie przyznam, ze nic nie gotuje tutaj, chyba ze cos dla siebie na lunch, bo nie lubie i mi sie nie chce

Mlody > 13-05-2005, 21:33

w GB tez nie gotowalem, bo sie balem, ze jak im zasmakuje to w kucharza mnie zmienia - no moze czasem....

A w PL to gotuje, jak mam czas - ogolnie lubie, ale jak po 4-5 dniach przyjezdzam do domu to mysle aby w swoim wyrku pognic, a nie aby przy kuchni stac

Olga Anna > 13-05-2005, 21:33

Oj ci sie czepiacie Mlodego?

Przeciez nie napisalam ze KAZDY facet umie i chce gotowac!

znam takiego jednego norwega co to z wyksztalcenia jest kucharzem i jedyne co teraz jest w stanie przygotowac to pizza - oczywiscie mowa o zamrozonej ktora trzeba wstawic do piekarnika na 15 minut.... :twisted:

Mlody > 13-05-2005, 21:39

Problem w tym , ze umiem gotowac :evil:

A problem polega na tym, ze jak na jakies swieta rodzinne czy koscielne jestem w PL to rodzinka z gory zaklada, ze swieta sa u mnie :evil: - nie pytaja czy moga sie zjawic tylko o ktorej maja byc.

Jedyne co to zup nie umiem gotowac - zadnych !!!!! i tym zawsze moja Mamusia sie zajmuje ;-) no i pieczenie odpada - szczerze to chyba nawet nie prubowalem upiec cicha ;-)

ale miesa i ogolnie II dania to moge pichcic ;-)

Olga Anna > 13-05-2005, 21:42

no to rzeczywiscie masz problem Mlody! :twisted:

to jesli bedzie jakies spotkanko w Pl i Ty bedziesz w Pl to ... o ktorej mamy byc? :twisted:

Mlody > 13-05-2005, 21:44

bua hahahaha - a co ccesz mi obiadek ugotowac???

Olga Anna > 13-05-2005, 21:47

jak ja ugotuje to Ty tego nie zjesz Wiec Ty gotujesz :lol:

ale ciasto moge ja upiec

w pon i w srode bawilam sie w ku\re domowa, mialam trojke dzieci na glowie od 7 rano do 21 i upieklam w pon buleczki a w srode buleczki z cynamonem :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia