-
-
Re: Au Pair w kuchni :)
Gość > 13-05-2005, 20:51
ja bym dala przepis zaajebisty ale nie znam skladnikow po polsku wiec jutro jak bede miala czas to zlukam w slowniku i napisze bo teraz nie mam czasu... co ja tu jeszcze robie?! paaa! -
Pati > 13-05-2005, 21:19
aaaa tam od razu zablysnal....kopiuj - wklej, nie chwalil sie ze to robil przeciez -
Mlody > 13-05-2005, 21:21
buahahahahaha -
Pati > 13-05-2005, 21:27
ojjj i znow Cie prawda w oczy .....yyy jak to odmienic - zakolalazaklola....czy jakos tak
ja sie przyznam, ze nic nie gotuje tutaj, chyba ze cos dla siebie na lunch, bo nie lubie i mi sie nie chce -
Mlody > 13-05-2005, 21:33
w GB tez nie gotowalem, bo sie balem, ze jak im zasmakuje to w kucharza mnie zmienia - no moze czasem....
A w PL to gotuje, jak mam czas- ogolnie lubie, ale jak po 4-5 dniach przyjezdzam do domu to mysle aby w swoim wyrku pognic, a nie aby przy kuchni stac -
Olga Anna > 13-05-2005, 21:33
Oj ci sie czepiacie Mlodego?
Przeciez nie napisalam ze KAZDY facet umie i chce gotowac!
znam takiego jednego norwega co to z wyksztalcenia jest kucharzem i jedyne co teraz jest w stanie przygotowac to pizza - oczywiscie mowa o zamrozonej ktora trzeba wstawic do piekarnika na 15 minut.... :twisted: -
Mlody > 13-05-2005, 21:39
Problem w tym , ze umiem gotowac :evil:
A problem polega na tym, ze jak na jakies swieta rodzinne czy koscielne jestem w PL to rodzinka z gory zaklada, ze swieta sa u mnie :evil: - nie pytaja czy moga sie zjawic tylko o ktorej maja byc.
Jedyne co to zup nie umiem gotowac - zadnych !!!!! i tym zawsze moja Mamusia sie zajmuje ;-) no i pieczenie odpada - szczerze to chyba nawet nie prubowalem upiec cicha ;-)
ale miesa i ogolnie II dania to moge pichcic ;-) -
Olga Anna > 13-05-2005, 21:42
no to rzeczywiscie masz problem Mlody! :twisted:
to jesli bedzie jakies spotkanko w Pl i Ty bedziesz w Pl to ... o ktorej mamy byc? :twisted: -
Mlody > 13-05-2005, 21:44
bua hahahaha - a co ccesz mi obiadek ugotowac??? -
Olga Anna > 13-05-2005, 21:47
jak ja ugotuje to Ty tego nie zjeszWiec Ty gotujesz :lol:
ale ciasto moge ja upiec
w pon i w srode bawilam sie w ku\re domowa, mialam trojke dzieci na glowie od 7 rano do 21 i upieklam w pon buleczki a w srode buleczki z cynamonem :lol: