-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
Mlody > 23-04-2005, 11:49
[quote name="agulka"]1.tonik ogorkowy
1 ogorek sredniej wielkosci posiekac i zalac 1 szklanka 45% alkoholu(najlepiej czystej wodki) i odstawic. po 7-10 dniach zlac gotowy tonik do naczynia.... [/quote]
hehe czy to sie stosuje doustnie -
Emm > 23-04-2005, 11:52
[quote name="martamaua"]PRZENIGDY nie uzywa sie alkoholowych tonikow do cery mieszanej i tlustej!!!Wysuszaja one tluste partie skory i zamiast pozadanego efektu skora produkuje loju jeszcze wiecej!Poza tym to tez podraznia.Tluste partie trzeba nawilzac.[/quote]
Marta!I totally agree with you! Buhahaha
Gdzie jest Oliwka?Ona mnie za to zabije normalnie -
martamaua > 23-04-2005, 11:57
Hahahahah -
agulka > 23-04-2005, 12:10
hehehe wiesz..sposob stosowanie wedle uznania :lol:
ja ten z alkoholem probowalam kilka razy..mi pomoglo... :wink:
ps. ale to bylo dawno - kiedy mialam ostre problemy z cera..teraz to tez stosuje bezalkoholowe -
Mlody > 23-04-2005, 12:14
[quote name="Emm"]
Gdzie jest Oliwka?Ona mnie za to zabije normalnie[/quote]
Emm I totally agree with your pont of view :twisted: :twisted: :twisted: -
martamaua > 23-04-2005, 12:28
[quote name="agulka"]hehehe wiesz..sposob stosowanie wedle uznania :lol:
[/quote]
No nie bardzo...Chociaz moze to zalezy od kazdego czlowieka :roll: Ten przypadek jest tak typowy,ze watpie zeby komus wyszlo na dobre... -
agulka > 23-04-2005, 12:32
hehehe racja..ja sobie zartuje...
co do tego , ze alkhol wysusza..kurcze..mi to pomoglo. cera nie byla wysuszona..ale to tez zalezy chyba od skory..kazda inna :wink:
teraz na szczescie juz nie mam problemu..wiec jest ok -
oliwka911gt > 23-04-2005, 12:35
ale z was maplopoludy :!: :!: :!: oliwka leczy kaca po wczorajszym wypadzie i spotkaniu sie z ex. miedzy czasie oglada malutkie tolcie. wczoraj mi sie kotka okocilatylko jeden kociaczek nieprzezyl, byl bardzo slaby. teraz tolcia chodzi i piszczy, przerazliwie mialczy i szuka malutkiego. wie moze ktos co mam zrobic by ja uciszyc?? jak nigdy niemialczala to teraz idzie dostac ała. -
Mlody > 23-04-2005, 12:39
Niestety jeszcze troche Ci poplacze. mialem podobny cyrk 6 miesiecy temu - chyba ze 3 tygodnie szukalaPotem jej przeszlo :-)
Jednak alkochol wysusza - Oliwka jest tego naj przykladem ;-) -
martamaua > 23-04-2005, 14:10
Agulka a te maseczki twoje to ile na buzi trzymac?20 minut?Te rozjasniajaca chyba na cienie pod oczami sobie wrzuce.Sama jestem w weekend to moge polatac z papkami na buzi i nikt ze mnie aliena nie zrobiTa z bialkiem tez ciekawa,ale po cytryne musze jechac.Tak mi leb peka w ogole i nic mi sie nie chce.A do sklepu koniecznie,bo z glodu umre
A cos na wyrownanie kolorytu cery znacie?