• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

Saiisuke > 08-06-2011, 17:46

W przypadku agencji przynajmniej masz zagwarantowane, że nie zostaniesz na lodzie na kilka dni przed planowanym wyjazdem.

isubisou > 09-06-2011, 1:09

Niby tak, ale to są jednostkowe przypadki. Przecież rodzinie, którą znajdujesz przez agencję też może coś wypaść niespodziewanie. I nie zawsze szybko można znaleźć następną.

KajaWroc > 09-06-2011, 1:20

no wlasnie to nie sa jednostkowe przypadki...mi sie to przytrafilo 8 czy 9 dni przed odlotem a dziewczynie o nicku vaszka 2 dni przed odlotem-obie znalazlysmy rodziny przez internet..niestety ci ludzie w wiekszosci przypadkow sa jacys niepowazni... pewnie sa tez normalni..no ale..

blackcar > 09-06-2011, 11:44

teraz w jednej agencji summer au pair last minute jest za 580 zł... myslę, że spokoj , i brak stresu jest wart wiecej niż 580zł... kaja mA racje, to nie sa pojedyncze przypadki..

moniszka14 > 09-06-2011, 12:07

[quote name="isubisou"]Nie, naprawdę można znaleźć ciekawe oferty samemu. Polecam aupair-world.net. Co prawda trzeba poświęcic na to trochę czasu i mieć dużo cierpliwości, ale ja np. wolałam to niż załatwianie jakichś idiotycznych zaświadczeń o niekaralności itp itd.

Kwestia organizacji to dokładne ustalenie szczegółów z rodziną i zakup biletów. Nic strasznego. Myślę że gdybyś się za to porządnie wzięła to ogarnęłabyś rodzinę na te wakacje jeszcze[/quote]

Dziękuję, chyba mnie zmobilizowałaś i się za to zabieram

moniszka14 > 09-06-2011, 12:10

[quote name="blackcar"]teraz w jednej agencji summer au pair last minute jest za 580 zł... myslę, że spokoj , i brak stresu jest wart wiecej niż 580zł... kaja mA racje, to nie sa pojedyncze przypadki..[/quote]

mogłabyś napisać w jakiej ? bo z tego co się orientuje to większość, jak nie wszystkie , zakończyły już dawno wakacyjne rekrutacje

Można próbować na własną rękę , ale na pierwszy raz wolałabym być bardziej pewna - i zrobić to poprzez agencję. No ale zobaczymy

blackcar > 09-06-2011, 15:08

Witam,

Uprzejmie informujemy, iż ze względu na duże zainteresowanie rodzin francuskich, hiszpańskich i włoskich zaproszeniem do siebie AuPair na wakacje postanowiliśmy zorganizować dodatkowy nabór kandydatek. W związku z tym uruchomiliśmy przyśpieszoną procedurę.

W Przypadku zainteresowania wyjazdem Summer AuPair, proszę o pilne przesłanie mailem: Cv w języku ang lub innym (fr/włoski/hiszpański/niemiecki) kilku zdjęć oraz listu motywacyjnego w języku obcym. Po otrzymaniu tych dokumentów skontaktujemy się z Panią i prześlemy umowę

wymagania:

-dobra znajomosć języka obcego

-posiadanie doświadczenia w kierunku opieka nad dziećmi

-elastycznosć

-chęć podjęcia pracy za granicą na okres wakacyjny

Dodatkowe informacje:

Koszt wyjazd- 690 zł- płatne w 2 ratach: 250 i 440 zł.

Możliwe terminy wyjazdu cerwiec/lipiec/ sierpień

Możliwa długość pobytu od kilku tygodni do 3 mies.

Pozdrawiam

Izabela Kania

Konsultant ds. Programu AuPair Europa

Prowork Recruitment, ul. Smolna 38/8, 00-375 Warszawa

tel. : +48 22 828 31 34

mobile: +48 502 731 065

e-mail: <a href="mailto:info@prowork.com.pl">info@prowork.com.pl</a>

website: www.prowork.com.pl

Biuro czynne pon.- pt. w godz. 9.00-17.00

gg: 3154518

Au Pair: Wielka Brytania, Niemcy, Francja, Szwajcaria, Belgia, Holandia, Hiszpania, Włochy, Austria, Irlandia, Chiny, Islandia, Norwegia

blackcar > 09-06-2011, 15:10

Zglaszajcie sie dziewczeta i jedzcie do slonecznych krajow i nie marnujcie sie w polsce

gosiekth > 09-06-2011, 15:42

Hej dziewczyny ;D Jestem Gosia,od paru dni jestem w Swords w Dublinie i szukam czegokolwiek co nadaje się pod moje 'bogate' CV (dopiero ukonczylam liceum). Oczywiście mnie to irytuje już, że wysyłam ze 20 cv dziennie i nie ma odpowiedzi. Ale moje pytanie jest takie; Te całe agencje pośredniczące w znajdywaniu Au-pair dla irlandzkich rodzin pobierają kase tylko za pośrednictwo? No, bo nie muszę już płacić za przyjazd, bo do domu danej rodziny moge dojechać autem.. :roll:

blackcar > 09-06-2011, 17:08

niestety tylko za posrednictwo i "opieke" podczas trwania umowy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia