• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

madz > 30-01-2013, 20:08

u mnie na blogu masz namiary na mnie ;)

czarownicaa14 > 31-01-2013, 18:29

Tak szczerze to planuje wyjazd już od wakacji 2012 ale zaczęłam studia i dopiero teraz na nowo myślę o wyjeździe i poczytałam troche, ogladałam wypowiedzi na YT i zastanawiam mnie czy ludzie odradzają to biuro tylko ze względu na pieniądze? I czy serio opłaca się jechać z CC ? Bardzo was prosze o informacje czy jakie macie zdanie... mam już kompletny mętlik... ;/ Dodatkowo czy wiecie czy mogę stworzyć swój profil nie mając jeszcze prawa jazdy?

madz > 31-01-2013, 22:35

Bez prawka to chyba tylko w Gawo.

Ja jestem zadowolona, pisałam już czemu więc się nie będę powtarzać.

DominikaDomi > 01-02-2013, 18:16

mnie tam czasem denerwuja, ale uwazam, ze wlasnie najlepiej jechac z CC albo Au Pair in America ze wzgledu na to, ze jesli bedziesz w rematchu i nie znajdziesz rodziny to oni placa ci za powrod do domu, a w innych agencjach niestety placisz sama. Tak samo z tymi agencjami wracajac do domu lecisz z lotniska, ktore jest najblizej miejsca, w ktorym przebywasz, a z innymi niestety musisz sama dojechac jeszcze do NY na wlasny koszt.

paulaw > 01-02-2013, 18:26

Nie wybrałam CC, ale chociaż GAWO nie opłaca biletu w razie nieznalezienia rodziny, to jednak nawet jeżeli miałabym sama sobie kupić bilet to i tak wyjdzie taniej niż jakbym jechała z CC

madz > 01-02-2013, 19:01

Paula no nie wiem, jak patrzyłam ostatnio bilety do USA to najtańszy kosztował 8 tysięcy :/ A patrzyłam na termin odległy.

alesliw > 01-02-2013, 19:25

wczoraj Pani z Gawo powiedziała mi że raczej się nie zdarzają takie sytacje żeby dziewczyna będąca w rematchu nie znalazła rodzinki.

madz > 01-02-2013, 20:13

poczytaj blogi, zdarzają się takie sytuacje, no chyba że dziewczyny idą do pierwszej lepszej rodziny i pakują się jeszcze gorzej czasem.

agnieszka89 > 01-02-2013, 21:04

[quote name="madz"]Paula no nie wiem, jak patrzyłam ostatnio bilety do USA to najtańszy kosztował 8 tysięcy :/ A patrzyłam na termin odległy.[/quote]

Na prawdę? Gdzie widziałaś takie ceny? Szukając tutaj http://www.skyscanner.pl lot w jedną stronę wychodzi koło 2 tysięcy i to nawet za loty za 3 tygodnie. Ja się co prawda na tym nie znam, ale chyba nie ma aż tak dużych kosztów dodatkowych.

A co do znalezienia rodziny w rematchu to owszem można znaleźć bo jakieś rodziny ci dopasowują, ale myślę że ciężko jest w tak krótkim czasie wybrać tą właściwą.

madz > 01-02-2013, 21:38

No własnie ostatnio też się zdziwiłam, bo jak patrzyłam jakieś 4 miesiące temu to za niecałe 2 tysiące znalazłam loty w obie strony! A ten co patrzyłam ostatnio to był lot którym ja prawdopodobnie będę leciała w czerwcu. Może to też kwestia terminu.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia