• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Vorissa > 27-05-2008, 10:43

ja w ramach samonauki uczę się rosyjskiego

umiem już połowę alfabetu, i napisać to cyrylic?, co za tym idzie połowę rzeczy umiem czytać.

przedstawić też się umiem

ale muszę to jako? pogłębić, z tym że obecnie nie mam ksi?żki, a wcze?niej miałam podręcznik :?

Ninka Jones > 27-05-2008, 10:49

Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forum matko, starzeje sie!

Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol:

Ninka Jones > 27-05-2008, 10:49

Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forum matko, starzeje sie!

Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol:

idril > 27-05-2008, 15:01

no ja chcialabym wlasnie sie hiszpanskiego nauczyc, i francuskiego, i wloskiego moze nawet!

tylko kasy brak na nauki;/

zreszta ja tez troche pewnie za leniwa jestem... :oops:

idril > 27-05-2008, 15:01

no ja chcialabym wlasnie sie hiszpanskiego nauczyc, i francuskiego, i wloskiego moze nawet!

tylko kasy brak na nauki;/

zreszta ja tez troche pewnie za leniwa jestem... :oops:

Yoanna > 27-05-2008, 18:12

[quote name="Ninka Jones"]Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forum matko, starzeje sie!

[/quote]

o kurde a co ja mam powiedziec...

Yoanna > 27-05-2008, 18:12

[quote name="Ninka Jones"]Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forum matko, starzeje sie!

[/quote]

o kurde a co ja mam powiedziec...

Ninka Jones > 28-05-2008, 19:31

nada mas :lol:

Ninka Jones > 28-05-2008, 19:31

nada mas :lol:

Frigga Heldottir > 29-05-2008, 3:52

[quote name="Ninka Jones"]

Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol:[/quote]

Oj, no na razie moja znajomo?ć tego języka nie jest za dobra by sobie swobodnie hablar. :wink:

Uwielbiam poznawać nowe języki, sprawia mi to kupę frajdy. :mrgreen:

Chciałabym się perfekcyjnie posługiwać ( będzie długa lista ) angielskim, niemieckim, hiszpańskim, portugalskim, rosyjskim ( umiem nawet trochę czytać ), szwedzkim, węgierskim i japońskim. Chyba starczy mi życia by je wszystkie poznać.

A tak w ogóle to ciekawa jestem iloma językami jest człowiek w stanie mówić :twisted:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia