-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
Vorissa > 27-05-2008, 10:43
ja w ramach samonauki uczę się rosyjskiego
umiem już połowę alfabetu, i napisać to cyrylic?, co za tym idzie połowę rzeczy umiem czytać.
przedstawić też się umiem
ale muszę to jako? pogłębić, z tym że obecnie nie mam ksi?żki, a wcze?niej miałam podręcznik :? -
Ninka Jones > 27-05-2008, 10:49
Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forummatko, starzeje sie!
Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol: -
Ninka Jones > 27-05-2008, 10:49
Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forummatko, starzeje sie!
Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol: -
idril > 27-05-2008, 15:01
no ja chcialabym wlasnie sie hiszpanskiego nauczyc, i francuskiego, i wloskiego moze nawet!
tylko kasy brak na nauki;/
zreszta ja tez troche pewnie za leniwa jestem... :oops: -
idril > 27-05-2008, 15:01
no ja chcialabym wlasnie sie hiszpanskiego nauczyc, i francuskiego, i wloskiego moze nawet!
tylko kasy brak na nauki;/
zreszta ja tez troche pewnie za leniwa jestem... :oops: -
Yoanna > 27-05-2008, 18:12
[quote name="Ninka Jones"]Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forummatko, starzeje sie!
[/quote]
o kurde a co ja mam powiedziec... -
Yoanna > 27-05-2008, 18:12
[quote name="Ninka Jones"]Paulina Tobie nie wiadomo kiedy zleciało 1000 postow, a mi nie wiem kiedy minal rok od rejestracji na forummatko, starzeje sie!
[/quote]
o kurde a co ja mam powiedziec... -
Ninka Jones > 28-05-2008, 19:31
nada mas :lol: -
Ninka Jones > 28-05-2008, 19:31
nada mas :lol: -
Frigga Heldottir > 29-05-2008, 3:52
[quote name="Ninka Jones"]
Frigga, hiszpanski jest boski, uczylam sie 2 lata i mowa mi troche zardzewiala, ale mozesz sobie z Yoanna hablar (), bo ona studiuje hiszpanski :lol:[/quote]
Oj, no na razie moja znajomo?ć tego języka nie jest za dobra by sobie swobodnie hablar. :wink:
Uwielbiam poznawać nowe języki, sprawia mi to kupę frajdy. :mrgreen:
Chciałabym się perfekcyjnie posługiwać ( będzie długa lista ) angielskim, niemieckim, hiszpańskim, portugalskim, rosyjskim ( umiem nawet trochę czytać), szwedzkim, węgierskim i japońskim. Chyba starczy mi życia by je wszystkie poznać.
A tak w ogóle to ciekawa jestem iloma językami jest człowiek w stanie mówić :twisted: