-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
Yoanna > 23-06-2008, 12:56
hahah a do afryki tez mialam ostatnio oferte wyjazdu :lol: murzyn pracujacy u nas w toalecie powiedzial ze w grudniu wraca do afryki i jak chce to zabierze mnie ze soba :lol: :lol: -
Ninka Jones > 23-06-2008, 15:02
loooool :lol:
przypomniala mi sie sytuacja z polskiego "Idola" :lol: wchodzi kolo, czapeczka na glowie, rozporek w kolanach, eleganckoi cos tam sobie rymuje, dostal 4 razy nie i takiego bulwersa zlapal "BO JESTEM RUDY?!?!?!?!" :evil: i sciagnal ta czapke, a Ela Zapendowska o takie oczy 8O
:mrgreen: -
Yoanna > 23-06-2008, 15:44
buhahhahhahahhaha :lol: -
Ninka Jones > 23-06-2008, 16:10
nawet ten emot do Eli podobny :lol: -
idril > 23-06-2008, 22:10
nie no rozwalilyscie mnie:lol:
tak to byla na Leytonstone - juz wracalam w zasadzie do domu. -
Yoanna > 23-06-2008, 22:19
idril to nikt ci nie mowil ze leytonstone to podejrzana okolica? :lol: -
idril > 24-06-2008, 11:47
no wlasnie nikt!
host tylko gada jaka to spokojna okolica i mila dla dzieci. jaaaasne! :lol: -
Yoanna > 24-06-2008, 14:53
buahhaha serio tak gada? nie moge :lol:
mieszkalam tam rok i mam inne zdanie ;D
spokojnie to jest u mnie na woodford, bo tu prawie nic nie ma heheh i glownie angole mieszkaja. a na leytonstone ciezko bylo angola spotkac, jesli juz to margines.. :roll:
lepsza okolica to tam bardziej na wschod, np snaresbrook jest tak blisko leytonstone ale juz jednak troche inne klimaty.. -
Kierlajn > 24-06-2008, 20:37
Chcialam jeszcze pomarudzic... Juz wspomnialam cos o tym ale jeszcze raz powiem bo tak to nic ciekawego sie nie dzieje
W niedziele bylam tym razem autobusem w Lüdenscheid. Ladne miasteczko i sie nie zgubilam ale, zeby tradycji stalo sie zadosc jako iz jestem dziecko szczescia to kiedy przechodzilam przez skrzyzowanie zapomnialam o tym ze czasem sa krawezniki i pech chcial ze na tym akurat byl a ja zapatrzona w lewo co by mnie nic nie przejechalo runelam jak stalamHm byloby smiesznie gdyby nie to ze od kilku dni smiesznie mi nie jest gdyz chyba skrecilam noge i cierpie od niedzieli. Noga spuchnieta i sina, poprosilam hostke o jakas masc i jest jakby troche lepiej. Ale au pairka bez nogi to jeszcze nie bylam i chyba nie widzieli...bo jak tu pracowac. Jakos pomalu sprzatam kuleje i nigdzie nie wychodze co by nogi nie nadwyrezyc, aczkolwiek bardzo to dolujace kiedy musi sie siedziec w obcym domu i wlasciwie nie ma sie nic do roboty. U siebie zawsze sie cos znajdzie. Ale widocznie i takiego czasu potrzebowalam.
No i ehh nie podoba mi sie perspektywa kolejnego dnia takiego jak poprzedni a wyglada on tak ze: wstaje o 9 ide pod prysznic smaruje girke, jem cos i zaczynam sprzatac ostatnio powoli bo kustykam i musze odpoczywac, prasuje bo ciuchow maja duzo, o 12 robie obiad. A jeszcze tak w miedzy czasie wlaczam kompa i sprawdzam poczte itp to mi zajmuje z15min. O 13 sa dzieci daje im jesc a potem ide do siebie do pokoju i albo czytam albo mysle o niebieskich migdalach a i noge smarujeDobrze ze hostka mi cos dala... Dzis spalam do 17 potem znow czytalam i jestem na kompie od 18:30 o 19:30 jedlismy i o 20 znow tu przyszlam... dzis jakos nie mam weny z nimi gadac oni chyba zreszta ze mna tez nie.
Dostalam mail dzis z fajna propozycja w Niemczech od lipca do konca sierpnia i kurcze,...no fajna jest ale jestem juz zmeczona operkowaniem choc jestem tu dopiero 4tygAle chcialam miec wakacje w koncu to moje ostatnie w dziecinstwie eh no i tak -
Yoanna > 24-06-2008, 22:42
jedz!
kolejny raz jako au pair i znowu w niemczech! hehehehe