• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Yoanna > 23-10-2007, 21:23

ooooooooooooooooooooooo a kiedy sie ze mna umowicie? ;P

Ninka Jones > 23-10-2007, 23:42

Kochanie ja dla Ciebie maj zaklepuję

Gość > 24-10-2007, 4:07

Hmm... wkoncu sie nie dowiedzialam czemu Cie nienawidza (pisane razem) lub jestem totalnie slepa

Hmmm... partner na studniowke to pierwszorzedna sprawa... szczegolnie jesli sie nie akurat faceta.. z ktorym sie 'chodzi'

WAMPIREK > 24-10-2007, 11:50

ode mnie z klasy w liceum chyba 80 % przyszło samych i się ?wietnie bawili

A je?li już wybierać partnera to wybrać takiego ,z którym można się dobrze pobawić ...a nie któy będzie siedział za stołem tylko ...

Klarasek > 24-10-2007, 13:32

U nas w szkole trzeba bylo podpisac deklaracje, ze sie bierze odpowiedzialnosc za swojego partnera. Bylam ostatnia osoba, ktora ja oddala...Az sam ksiadz dyrektor( katolicka szkola-nie mylic z Rydzykiem) przyszedl do mnie w styczniu i mi powiedzial "Klarka, z kim ty w koncu idziesz? Czekam i czekam na ta deklaracje. Juz wszyscy oddali..."

Inteligentnie wiec poszlam do kolegi, ktory juz we wrzesniu twierdzil, ze w konsekwencji i tak z nim pojde. Powiedzialam "Jacku, prosze Cie jak tonacy chwytajacy sie brzytwy...chodz ze mna..."

WAMPIREK > 24-10-2007, 14:43

I co sprawdził się ?

Klarasek > 24-10-2007, 15:48

Super się bawiłam mimo że facet starszy o 6 lat i na dodatek brat mojej koleżanki. Potem co? mu się zdawało, że się we mnie zakochał. Niestety stary ale niedojrzały. Po 2 tygodniach miał już now? laskę. Rok się do niego nie odzywałam. Teraz jeste?my przyjaciółmi. Wie o mnie wszystko, no prawie wszystko...Nie wiem czy to dobrze...

Przynajmniej mam do kogo pój?ć i się wypłakać np. tak jak dzisiaj. Przynajmniej nie muszę tłumaczyć o co chodzi. On i tak wie...

Fajnie jest mieć "męskiego" przyjaciela.

angelinaa.star > 24-10-2007, 16:45

ja nie miałam problemu z facetem na studniówkę bo w klasie miałam 10 dziewczyn i 20 chłopaków, i czę?ci z tego stanowiła naprawde zgrana grupę wiec prawie wszystkie dziewczyny szły z chłopakami z klasy, super wspomnienia

Yoanna > 24-10-2007, 18:12

a ja swojego studniowkowego partnera poznalam.. jak po mnie przyjechal przed studniowka hahahhaha :lol:

Vorissa > 24-10-2007, 18:32

a ja idę sama, nie widzę potrzeby i?cia z kimkolwiek xD

z tego co inni opowiadaj? to zdarzaj? siętakie przypadki, że ten partner którego sięzaprasza wychodzi w trakcie studniówki i tyle sie go widzi, a bawi się tylko klasa... a poloneza tańczy się w parach 'szkolnych', więc problemu nie ma, a tu polonez najważniejszy ^.^
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia