• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

dosiunia > 13-07-2010, 18:37

Hej Karola u mnie wysmienicie! Zapraszam do swojego watku w historiach zyciowych

karola3002 > 13-07-2010, 21:36

to sie bardzo ciesze. oby tak dalej no napewno zagoszcze w tym watku jak bede miec wiecej czasu i opisze moja historie

szuszuvp > 14-07-2010, 17:57

Hej

mam na imię Karolina i od września zaczynam klasę maturalną. Wasze historie śledzę już od dawna, ale jakoś nie mogłam się zabrać do napisania czegoś o sobie...Planuję wyjazd do Stanów za rok, czyli po maturze Do tego czasu mam zamiar ciągle tu zaglądać i sprawdzać co tam ciekawego u Was słychać Wyjazd do Stanów to moje największe marzenie od dawna, a au pair to chyba na chwilę obecną jedyne wyjście Jeśli chodzi o rodziców to już jakiś czas temu pogodzili się z moimi planami (chociaż chyba mają jeszcze nadzieję, że mi się odmieni). W każdym razie ja planów nie mam zamiaru zmieniać...Może z niektórymi z Was spotkam się już za oceanem

Pozdrawiam

Metallinka > 14-07-2010, 22:51

[quote name="szuszuvp"]Hej

mam na imię Karolina i od września zaczynam klasę maturalną. Wasze historie śledzę już od dawna, ale jakoś nie mogłam się zabrać do napisania czegoś o sobie...Planuję wyjazd do Stanów za rok, czyli po maturze Do tego czasu mam zamiar ciągle tu zaglądać i sprawdzać co tam ciekawego u Was słychać Wyjazd do Stanów to moje największe marzenie od dawna, a au pair to chyba na chwilę obecną jedyne wyjście Jeśli chodzi o rodziców to już jakiś czas temu pogodzili się z moimi planami (chociaż chyba mają jeszcze nadzieję, że mi się odmieni). W każdym razie ja planów nie mam zamiaru zmieniać...Może z niektórymi z Was spotkam się już za oceanem

Pozdrawiam [/quote]

Pozdrów rodziców

Witam, witam Fajnie, że mamy nową au pairke na forum! Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży jak najlepiej

dosiunia > 17-07-2010, 22:43

http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,677 ... _pary.html ale nas opisali huhuh

Insula > 21-07-2010, 16:39

Witam szuszuvp też od września zaczynam klasę maturalną i mam podobne plany jak Ty. Jest nas coraz więcej na forum oby tak dalej ;D

szuszuvp > 22-07-2010, 18:40

no to mam nadzieję, że po maturze my też będziemy miały o czym opowiadać na forum

dosiunia > 22-07-2010, 21:37

Witamy kolejny rocznik w tym roku ja mialam mature, marie i malaika i wszystkie wyjechalysmy

szuszuvp > 22-07-2010, 23:26

ooo tzn. że jest dla nas nadzieja

tosia_ > 23-07-2010, 13:46

Ja też jestem tegoroczną maturzystką.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia