-
-
Re: PROWORK
bunia_90210 > 30-04-2009, 17:12
mam nadzieję. Ja wysłałam część dok w marcu no i teraz tylko zaśw o zakończeniu szkoły i prawko a tak wszystko miałam. Aha no i album. maila,że wszystkie dok są skomplementowane otrzymałam dokładnie 24,04 -
marlenao > 30-04-2009, 17:22
Mysle, że powinnas za niedługo dostac au pair room, czekaj cierpliwie -
89dzoana89 > 30-04-2009, 19:07
Bunia to zalezy czy twoja aplikacja trafi do amerykanskiej agencji ktora ma au pair room
Sama jade z Gawo i gadalam z tymi babkami, okazalo sie ze oni wspolpracuja z dwiema agencjami amerykanskimi.
A oto i mail jaki dostalam:
My pracujemy z 2 agecjami w USA
jedna z tych agencji ma cos takiego jak ,,au Pair room " ale Pani
aplikacja jest w innej agencji :-)
Au pair room polega na tym ,ze informacja o rodzinie nie przychodzi do
ans na e-mail tylko jest w ,,au pair room "...wiec w przypadku Pani my
bedziemy dla Pani ,,au Pair room'em " :-) -
PawelAuPair > 02-05-2009, 19:45
A powiedzcie mi w końcu jak to jest z tym Au Pair Room'em, czy w nim jest możliwość samodzielnego przeglądania rodzin z "bazy" i kontaktowania się z nimi? Czy działa to tylko na zasadzie - pojawiają się w moim profilu - mogę do nich napisać - widzę ich dane itp.?
Cały czas się zastanawiam czy nie złożyć papierów również w Proworku ale jeżeli nie ma tam możliwości szukania rodzin to nie będę się pchać. -
cailet > 02-05-2009, 19:47
niestety nie maco mnie naprawdę wkurza.
Wychodzi na to, że w żadnej agencji nie ma opcji przeglądania rodzin. Bez sensu, bo zaoszczędziliby sobie mnóstwo czasu, jakbyśmy mogli się zgłaszać do rodzin. Wtedy pewnie matching poszedłby dużo dużo szybciej, no ale jest jak jest : :mad: -
dominikan@ > 02-05-2009, 19:47
Paweł no właśnie podobno nie maniestety.
Cailet to jest polityka. Oni wiedzą co robią. Bo gdyby była taka możliwośc to te "niezbyt dobry" oferty rodzin nigdy by nie przeszły gdyby była tak opcia a że nie ma to dziewczyny czesto decyduja się na którąś z pierwszych ofert bo boją się że kolejna będzie gorsza. Pozostaje tylko poszukiwanie rodzin na właśną ręke. -
PawelAuPair > 03-05-2009, 13:50
Złe wiadomości ;/ W takim razie pozostaje dalsze czekanie w CC. -
dominikan@ > 03-05-2009, 13:59
Paweł ja na twoim miejscu bym nie czekała tyle. Pozakładaj sobie konta na tych różnych great au pair itd zacznij szukać trochę na własną rękę. -
89dzoana89 > 03-05-2009, 14:24
Ja szukam tez sama ale tak jak i z agencja...jak na razie marny skutek -
dominikan@ > 03-05-2009, 15:02
Ja tez jak narazie z marnym skutkiem ale co tam nie poddaje sieCiekawe czy te rodziny na great au pair widzą ile razy jakas au pair odwiedza ich profil bo jeśli tak to wcale się nie dziwie że mnie nie chcą bo chodzę po ich profilu po 10 razy na dobę