-
-
Re: Cultural Care
aupair14 > 25-01-2013, 14:20
A musze cos brac ze sobą? Szykowac sie na jakies uwagi czy dziwne pytania? -
agnieszka89 > 25-01-2013, 14:41
Nie musisz nic ze sobą brać. Na pewno będziesz miała też rozmowę po angielsku żeby sprawdzić twój poziom języka.
Dziwne pytania? Raczej nie. Zależy co masz na myśli. -
aupair14 > 25-01-2013, 16:58
Sama nie wiem, przewertowalam forum i dziewczyny piszą, że te babki z biura to nieszczegolnie miłe są. Takze obawiam się, że potraktują mnie z gory i nic z tego aplikowania nie bedzie. Pasują mi chyba najbardziej ze wszystkich agencji, ale jakos tak czuje się dziwnie, ze mam pojsc do nich sama -
agnieszka89 > 25-01-2013, 19:22
Ja nigdy nie odczułam żeby mnie traktowały z góry rozmawiając przez telefon czy mailując. Nie stresuj się będzie dobrzeTrzymam kciuki. -
madz > 25-01-2013, 19:43
Ja podobnie mam jak Aga. Nie wiem o co chodzi, mnie nigdy źle nie potraktowały, zawsze były miłe.
Po prostu jak Ty jesteś miła to i inny są dla Ciebie mili. -
Meli > 30-01-2013, 5:07
Witam! Jestem tu nowa i z góry przepraszam za niepotrzebne zamieszanie. Jeśli dobrze widzę to dziewczyny wybieracie się z CC, mogłybyście nieco powiedzieć jak w tej chwili wygląda sytuacja z całym tym zamieszaniem, załatwianiem tych spraw? Czy wszystko jest klarowne i jasne, co najważniejsze czy ich cena zasługuje na zainteresowanie się tym biurem a nie innym? -
madz > 30-01-2013, 11:57
Ale pytasz juz o czas po zatwierdzeniu rodziny? Dlaczego wybralam CC? Bo nie trzeba placic wczesniej, dopiero jak znalazlam rodzinę. Kontakt z biurem mam bardzo dobry, dziewczyny przy każdym matchu dzwonily do mnie albo pisaly maila. Dla mnie liczyli się też to ze to jest sprawdzone biuro i nie jest to partner tak jak gawo czy prowork. Cena , fakt jest dość wysoka, ale dla mnie akurat to za bardzo nie mialo znaczenia, choć wiadomo więcej kasy by się przydalo. Dobre byli tez to ze cala aplikacja jest internetowa, a w innych biurach nie. -
Meli > 30-01-2013, 14:38
Najważniejszy jest dla mnie ten kontakt, bo mimo wszystko mam tyle pytań, tych najgłupszych i nieco mądrzejszych. Musze mieć wszystko wyjaśnioneGdy oczekujesz na rodzinę, to naprawdę tak długo to trwa? Bo czytałam wypowiedzi innych ludzi i trochę narzekali, co zniechęciło mnie do wyboru tego biura. -
madz > 30-01-2013, 15:18
Ja co prawda room miałam otworzony we wrzesniu ale dopiero w grudniu pojawiły się rodziny, wiadomo, bardzo odległy termin wylotu (planowałam lipiec-sierpień). Ale jak się już u mnie zaczęły pojawiać rodziny to nie czekałam na kolejną więcej niż kilka dni, u mnie na blogu możesz zobaczyć w zakładce "MATCH" kiedy się pojawiały u mnie rodziny. Także zakładaj szybko profil bo teraz jest bardzo dużo rodzin na okres wakacyjny (jeśli taki Cię interesuje). -
Meli > 30-01-2013, 16:05
Marzy mi się okres wakacyjny do wyjazdu. Dziękuje Tobie bardzo,mogłabym się z Tobą skontaktować w inny sposób? :>