• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Angelina now it's high time to see the USA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Angelina now it's high time to see the USA.

• Angelina now it's high time to see the USA.
  • Re: Angelina now it's high time to see the USA.

Yoanna > 18-10-2008, 7:47

ee nic sie nie maja. pozyczka studencka to nie kredyt.. innymi zasadami to sie troche rzadzi..

idril > 24-10-2008, 22:10

aaaa to powiem jej. dzieki

angelinaa.star > 02-12-2008, 2:35

haa napisze coś żeby nie było ze zapomniałam

po długim motaniu sie z własna osoba, pt. zostaje wracam wracam zostaje............. wiec WRACAM

nie moge powiedzieć bym miala jakies odczucia, ani sie nie smuce ani się nie ciesze, wydaje mi sie ze zostawiam to na ostatnia chwile od dzisiaj juz nie pracuje, tylko sie opierniczam przez kolejne 2 tygodnie

Mamy juz nowa au pair, tak wyszlo ze to moja znajoma, ktora chciala zmienic rodzine wiec ja umówiłam na spotkanie z moja Lori i jakos jej podpasowala, jest juz z nami od 2 tygodni bo ja poprzednia rodzina wykopala jak sobie znalezli nowa. Kurcze zycze jej wszystkiego co najlepsze ale nie jestem pewna jak to sie skonczy, ona sie nie ogarnia w tej robocie. Tak naprawde nie dziwie jej sie przeszla od 4 malych dzieci do 3 nastolatkow i generalnie bycia drugą głowo rodziny gdy nie ma Lori. Boshh momentami bardzo mnie drażni ale wszyscy mi mowia ze ona nigdy nie bedzie mna, kurde ja to wiem ale czasami nie ogarnia podstawowych spraw <sciana>

nie wiem moze jej sie polepszy jak wyjade. W sumie to jej sie nie dziwię , ma dziewczyna trudna opcje, Lori cały czas mowi ze jestem jej najpepszym niania jaka kiedykolwiek mieli, w sumie to nie jestem niana jestem najstarsza siostra, i tak juz zostanie. Płakać mi się chce gdy Lori mowi ze ona ona sie nie zegna tylko mowi do zobaczenia (przyjeżdżam do nich na miesiac w wakacje). W świeto dziękczynienia babcia (lori mama) nam sie poplakała ze mnie do wakacji nie zobaczy, na to moja Jessie wyskoczyla ze zaraz babci skypa zamontuje co by do mnie mogla dzwonic. Moje dzieciaki nie ida do szkoly by jechac ze mna na lotnisko, normalnie szykuje sie wielka rodzinna trauma.

podsumowując, po bardzo chujowym starcie znalazłam swoje miesce i najlepsza rodzine na swiecie

tyczka000 > 20-01-2009, 16:15

przeczytalam wsyztkie 18 stron ... ale mials historie. ciesze sie ze sie wkoncu udalo. mam nadzeje ze tez trafie nat taka swietna rodzinke
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia