• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Gość > 23-12-2007, 1:18

Teksanski, jesli juz o Hey'u rozmawiamy.

Trzy chwyty i to jedne z najprostszych.

WAMPIREK > 23-12-2007, 1:21

Nie ma jak przygotowania do ?wi?t...

Dzisiaj niemalże cały dzień co? robiłam...jak nie sprz?tanie, to pomoc w kuchni itp. Już zmęczona jestem troszkę...póki co nie czuję atmosfery ?wi?t...ale mam nadzieję,że jak poczuję te zapachy ?wi?teczne to wdr?żę się w klimat

P.S. Za tydzien w pi?tek mamy spotkanie klasowe z ludźmi z LO.Oczywi?cie jedno się nie zmieniło, nasi chłopacy to takie dzieciaczki ,którym trzeba wszystko przedstawić czarno na białym,bo inaczej to jest ciężko... Ale mam nadzieję,że chodziaż 15 osób się stawi

I hope so

Klarasek > 23-12-2007, 11:30

Eeee tam ?więta! ?więta, ?więta i po ?więtach...chyba wyrosłam z tej wszechobecnej magii. Zupełnie nie czuję atmosfery ?wi?t. Jak byłam mała to było co?! Robienie dekoracji na choinkę, pieczenie, gotowanie. Obowi?zkowo pielgrzymka po szopkach w ko?ciołach.A teraz? Nic. A szkoda....

WAMPIREK > 23-12-2007, 13:03

Klara, a mi się wydaję,że to czasy się zmieniły....teraz ?więta to głównie bieganina po sklepach,a nie to co powinno być -czyli spotkania z rodzin?, doznania duchowe !

Ninka Jones > 23-12-2007, 16:02

oj bo wszystko teraz takie skomercjalizowane :?

WAMPIREK > 24-12-2007, 12:29

Zdrowych Wesołych ?wi?t Bożego Narodzenia

dużo miło?ci, zdrowia, szczę?cia.

Udanego Sylwestra, hucznej zabawy.

Prezentów bez granic.

WAMPIREK > 28-12-2007, 2:00

Hi People !

What's up ?

Jak po ?więtach ?

Ja mam jutro spotkanie klasowe z ludzmi z LO,ale zmówić się ze wszystkimi i żeby komu? co? pasowało to graniczy z cudem !! Dosłownie jak kiedys bedziecie planowac spotkania klasowe to zacznijcie planowac to minimum z półrocznym wyprzedzeniem !!

idril > 28-12-2007, 3:39

oj Wampirku u nas zwykle wyjscie do baru trzeba planowac z conajmniej miesiecznym wyprzedzeniem wiec sobie wyobrazam co sie dzieje przy takim zjezdzie

zreszta przygladam sie co sie dzieje z planami studniowkowymi to mi glowa puchnie...

WAMPIREK > 28-12-2007, 11:44

mnie to denerwuje,bo doslownie niektorzy u nas nie moga sie zmowic co do godziny .Dla mnie np. nie ma wielkiej roznicy pomiedzy godzina 19 a 20.A niektorzy robia z tego wielkie "halo" i tylko psuj? atmosferę,a nie widzieli?my się z niektórymi już ok 2 lat !

asiafrugo > 28-12-2007, 13:01

to ci co mog?, niech przyjd? na 19, a reszta dojdzie później...ludzie widz? problemy tam gdzie ich nie ma ale Monia zawsze tak jest...z igły widły
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia