• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

idril > 21-06-2008, 22:27

[quote name="Kierlajn"]Gdyby tylko pozbyc sie jakichkolwiek zasad to w zyciu mozna dostac bardzo wiele za darmo, a nawet mozna by niezle zarobic...[/quote]

8O w jakim kontekscie to napisalas?! :lol:

Kierlajn > 21-06-2008, 22:38

ehym mysle ze wiesz

Ninka Jones > 21-06-2008, 22:59

to co idril zacytowala tez mnie obruszylo xD

co do angielskiego Angoli (murzynow) to bys sie zdziwila bardzo sluchajac moich ex hostow, mysle nawet ze oni prezentowali swoja mowa gorzy poziom niz Ty (bez obrazy ). host jeszcze jako tako, ale hostka?! koszmar :roll: ciapaci sa najlepsi xD

Karolina a Turcy Cie czasem nie zaczepiaja? bo w Niemczech to jakas plaga Turkow jest... ale moze nie w tym regione co Ty jestes, ja jak bylam to razem z kolezankami nie moglysmy sobie dac z nimi rady...

idril > 22-06-2008, 18:50

a mnie dzisiaj jakis arab czy hindus zlapal za reke kolo lokcia i nie chcial puscic :? dopiero mi dal spokoj jak jakis przechodzien interweniowal...

hostka mi mowila jak wychodzilam ze ladnie wygladam ale zey az tak zeby sie przyczepic i nie chciec puscic?! 8O

przestraszyl mnie ;/

Ninka Jones > 22-06-2008, 19:40

8O 8O 8O

twin > 22-06-2008, 22:45

Moja znajoma miała murzynów w akademiku we Wrocku i oni mieli fajny sposób i podej?cie do naszych polskich dziewczyn. Otóż tak.... n. jakas dziewczyna idzie sobie korytarzem, kolo się wita i do dłoni owej panny wkłada prezerwatywę i idzie dalej - taki małe zaproszenie. Jak usłyszałem o tym, to sobie my?le buraki na maxa my?lacy, ze nie wiem kim s?... ale każdy naród inny :?

zreszta same pewnie rozumiecie....

pozdrawiam

Yoanna > 23-06-2008, 9:27

idril to bylo na leytonstone?

Kierlajn > 23-06-2008, 11:46

Mi chodzilo o to ze gdyby pozbyc sie jakis wlasnych zasad i szacunku do siebie bedac kobieta to naprawde mozna wiele rzeczy dostac za darmo. Aczkolwiek to nie dla mnie wole zapracowac i miec do siebie szacunek o o to mi chodzilo, rozumiecie ;>

Jezeli Ninka chodzi o Turkow to jest tu ich od cholery. W Niemczech jest 2mln Turkow a rejon w ktorym mieszkam jest turecki niemalze, wlasnie ciekawa jestem jak to bedzie 26tego kiedy bedzie mecz Turcja Niemcy oni sie chyba pozabijaja, bo przeciez ktos wygrac musi Miasteczko obok jest tureckie wlasciwie wiecej turkow niz Niemcow u mnie w moim jest tak ze oni wyrozniaja sie z tlumu i dlatego mozna sadzic ze jest ich wiecej.

No i oczywiscie zaczepiaja bo Turcy lubia wysokie blondynki ale ja nie przepadam za Turkami nie to ze jestem rasistka

Wczoraj bylam z Mala w kosciele bo spiewala. Znalazla 2grosze pod kosciolem i mi dala

A potem pojechalam do Lüdenscheid tym razem autobusem, balam sie troche bo pociagi juz obczailam a autobusow nie, no ale wszystko bylo wporzadku. Miasteczko sliczne. Aleeee

Stalam sobie na skrzyzowaniu i zapomnialam ze jest kraweznik(odzwyczailam sie od kraweznikow bo rzadko sie zdarzaja) a patrzylam w lewo czy nic nie jedzie i bach runelam Musialo to smiesznie wygladac no ale teraz mi smiesznie nie jest bo chyba sobie skrecilam kostke i boli jak cholera i spuchla i jest sina. Powiedzialam wczoraj hostom to sie Reinar zapytal czy potrzebuje lekarza stwierdzilam ze raczej przezyje i tyle bylo przejecia sie A ja ledwo chodze

Dzis juz odkurzylam ale jeszcze kupa pracy przede mna a ja musze co jakis czas usiasc....eh ja pierdziele

Kierlajn > 23-06-2008, 11:49

A co do Murzynow, ja ich bardzo lubie nie wiem czemu,moze we mnie plynie jakas murzynska krew ale fakt, slyszalam tez cos takiego o czym Twin mowil....

Jak narazie murzyni z ktorymi rozmawialam byli dla mnei bardzo sympatyczni.

Rok temu tylko na www.bildkontakte.de (czat niemiecki taki straszny) rozmawialam z murzynem z Wiednia ktory jak dowiedzial sie ze moim marzeniem jest pojechac do Afryki powiedzial mi ze jedzie do Nigeri i ze moze mnie wziac i kiedy powiedzialam ze nie mam kasy to chcial mi bilet kupowac no i wlasnie o to mi chodzi ze za hmmmm seks mozna miec bardzo duzo no np wyjazd do Afryki za darmo

Yoanna > 23-06-2008, 12:54

a mnie murzyni denerwuja ;/

pracuje w klubie wiec chcac niechcac z facetami kontakt mam. i to czesto z pijanymi :lol: czesto probuja sie umowic i w ogole. i jak wyglada sprawa z murzynami? jak slysza NIE to od razu ze czemu? bo jest czarny? ehhh to samo mialam z barmanem ktory wlasnie od nas odszedl. bardzo bezposredni sie okazal.. podszedl powiedzial ze chce miec ze mna seks i co ja na to :? 8O no ajak uslyszal moja odp to wzial moja dlon i swoja i cos powiedzial w stylu biale i czarne, o to chodzi tak? ze nie chcesz czarnego faceta?

ehhhh ;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia