-
-
Re: British dream ^ ^
idril > 25-01-2008, 3:30
:lol: :lol: :lol: -
Yoanna > 25-01-2008, 13:24
ludzie mowia ze po dwudziestce czas szybko leci... i maja racje ;/
takze dziewczyny cieszcie sie mlodoscia :lol: -
Grizzly > 26-01-2008, 0:55
Przypomina mi to moj? koleżanke, ona mówila, żeLo szybko zleci, później już studia jeszcze szybciej, zaraz praca, jakie? małżeństwo, dzieci, pozniej to już emerytura i pozamiatane"
Grunt to optymizm
Taa.. cieszmy sie zyciem, póki?my młode (i piękne)!
A co do włókien, hm.. ale to chyba za wczesnie na kremy przeciwzmarszczkowe, i liftingi, co?:> -
WAMPIREK > 26-01-2008, 1:31
Nie straszyc !
Bo ja juz po dwudziestce...A do dzieci,meza jeszcze mi daleko...ojjj,daleko
Ale wiecie co mnie najbardziej przeraża (?) To,ze mam znajomych,ktorzy sa mniej wiecej w moim wieku i sie zaręczaj?,bior? ?lub lub planuj? dziecko.
Zawsze to wszystko wydawało się taaak odległe ,a tutaj jest obok.
Ja się czasami czuję sama jak dziecko... -
idril > 26-01-2008, 1:39
jestem w maturalnej klase i juz trzy dziewczyny z mojej klasy maja daty sluby porezerwowane (na czerwiec- lipiec)
dwie juz maja domy pobudowane
jedna ma juz 3 miesieczne dziecko. -
Vorissa > 26-01-2008, 2:07
u mnie w klasie polowa dziewczyn nie ma chlopakow, z bylej klasy z sp i gim, to 80% nie ma chlopakow, na razie nikt nie planuje slubow ani nic... w klasie tylko 1 para przetrwala do 'konca' lo bo pozostale sie porozwalay...
ja poki co nie zamierzam sie postarzac, a 18 lat to taki fajny mlody wiek, tylko korzystac z niego :lol: -
Grizzly > 26-01-2008, 15:28
Idril o_O
nie, żebym krytykowała, ale.. 8O
za co te domy pobudowali? za pieni?dze bogatego chłopaka, czy rodziców? Zero starania sie, wszystko podstawione pod nos ..
I za pare lat i tak pewnie rozwód.
Jestem strasznie sceptycznie nastawiona do takich rzeczy.
I znów wychodzi ze mnie staro?wiecko?ć, ale jak dla mnie to jakies proprytety w życiu musz? być: szkoła, studia, dom, ?lub (albo i nie), dziecko (ze ?lubem lub bez). -
Klarasek > 26-01-2008, 15:37
Jak to sie dziewczyny mowi "po 20 juz z gorki" Oj latka leca -
idril > 26-01-2008, 16:57
nie no oczywiscie ze nie za swoja kase
ale jak widac niektorym to wcale nie przeszkadza, bo ja bym czula dyskonfort psychiczny proszac rodzicow o chociazby wyprawienie wesela, a nie mowiac juz o budowie domu!
tym bradziej ze to ludzie nie z jakis super niewiadomo jakich zamoznych rodzin. rodziny pod wzgledem finansowym to przecietne. -
Ninka Jones > 26-01-2008, 21:46
Julka, PADAKA 8O
u mnie w klasie par zero, ale powiedzialabym ze 50% ma kogos. o slubach nic nie wiemtylko wiem, ze 3 dziewczyny z mojego rocznika rodz?, a dwie tez z mojego urodzily w tamtym roku szkolnym.