-
-
Re: Plany a rzeczywistość
edyta_s > 19-03-2008, 21:36
a no mamy, a co w tym dziwnego?generalnie to myslalam, ze to w 1 okresie sie tak organizuje -
Vorissa > 19-03-2008, 21:48
w mojej szkole zawsze s? pielgrzymki albo w marcu albo w kwietniu. wiem, że w innych szkołach to albo we wrze?niu albo w październiku jad?, no ale to jak kto woli... -
Vorissa > 19-03-2008, 21:48
w mojej szkole zawsze s? pielgrzymki albo w marcu albo w kwietniu. wiem, że w innych szkołach to albo we wrze?niu albo w październiku jad?, no ale to jak kto woli... -
Ninka Jones > 19-03-2008, 22:59
Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:
Edyta dawno sie nie odzywalas
co tam u Ciebie? -
Ninka Jones > 19-03-2008, 22:59
Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:
Edyta dawno sie nie odzywalas
co tam u Ciebie? -
idril > 20-03-2008, 0:12
[quote name="Ninka Jones"]Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:[/quote]
no tak
a ja taka kosciolowa ze z kad mialma o tym wiedziec :roll: :lol: -
idril > 20-03-2008, 0:12
[quote name="Ninka Jones"]Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:[/quote]
no tak
a ja taka kosciolowa ze z kad mialma o tym wiedziec :roll: :lol: -
Vorissa > 20-03-2008, 13:08
to chyba tez nie od parafii zalezy...
wiem, ze prawie caly Rzeszow tez jechal gdzies we wrzesniu/pazdzierniku, i tam znajomi mamy sie pytali czemu ja nie pojechalam na pielgrzymke do Czestochowy i za nic nie chcieli zrozumiec ze moja szkola ma inny termin. Ogólnie to u nas jest tak, że 3 klasy we wrze?niu/październiku jad? jeszcze na wycieczki, a przed sam? matur? na pielgrzymkę, jak już mniej lekcji jest itp, no bo teraz to ja już na połowę lekcji nei chodzę itd, więc w kwietniu to już w ogóle. -
Vorissa > 20-03-2008, 13:08
to chyba tez nie od parafii zalezy...
wiem, ze prawie caly Rzeszow tez jechal gdzies we wrzesniu/pazdzierniku, i tam znajomi mamy sie pytali czemu ja nie pojechalam na pielgrzymke do Czestochowy i za nic nie chcieli zrozumiec ze moja szkola ma inny termin. Ogólnie to u nas jest tak, że 3 klasy we wrze?niu/październiku jad? jeszcze na wycieczki, a przed sam? matur? na pielgrzymkę, jak już mniej lekcji jest itp, no bo teraz to ja już na połowę lekcji nei chodzę itd, więc w kwietniu to już w ogóle. -
edyta_s > 21-03-2008, 14:07
nie od parafii, tylko diecezji, ja tam sie nie znam, ale to by nawet prawdopodobne bylo
A no nie odzywalam sie, bo generalnie u mnie nic nowego, to o czym tu pisacWzielam sie za nauke, wszystko ok jak dawniej. Tylko ta matura za miesiac i snieg za oknem srednio mi odpowiada.