• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

edyta_s > 19-03-2008, 21:36

a no mamy, a co w tym dziwnego? generalnie to myslalam, ze to w 1 okresie sie tak organizuje

Vorissa > 19-03-2008, 21:48

w mojej szkole zawsze s? pielgrzymki albo w marcu albo w kwietniu. wiem, że w innych szkołach to albo we wrze?niu albo w październiku jad?, no ale to jak kto woli...

Vorissa > 19-03-2008, 21:48

w mojej szkole zawsze s? pielgrzymki albo w marcu albo w kwietniu. wiem, że w innych szkołach to albo we wrze?niu albo w październiku jad?, no ale to jak kto woli...

Ninka Jones > 19-03-2008, 22:59

Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:

Edyta dawno sie nie odzywalas

co tam u Ciebie?

Ninka Jones > 19-03-2008, 22:59

Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:

Edyta dawno sie nie odzywalas

co tam u Ciebie?

idril > 20-03-2008, 0:12

[quote name="Ninka Jones"]Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:[/quote]

no tak

a ja taka kosciolowa ze z kad mialma o tym wiedziec :roll: :lol:

idril > 20-03-2008, 0:12

[quote name="Ninka Jones"]Julcia w kazdej diecezji jest inny termin :wink:[/quote]

no tak

a ja taka kosciolowa ze z kad mialma o tym wiedziec :roll: :lol:

Vorissa > 20-03-2008, 13:08

to chyba tez nie od parafii zalezy...

wiem, ze prawie caly Rzeszow tez jechal gdzies we wrzesniu/pazdzierniku, i tam znajomi mamy sie pytali czemu ja nie pojechalam na pielgrzymke do Czestochowy i za nic nie chcieli zrozumiec ze moja szkola ma inny termin. Ogólnie to u nas jest tak, że 3 klasy we wrze?niu/październiku jad? jeszcze na wycieczki, a przed sam? matur? na pielgrzymkę, jak już mniej lekcji jest itp, no bo teraz to ja już na połowę lekcji nei chodzę itd, więc w kwietniu to już w ogóle.

Vorissa > 20-03-2008, 13:08

to chyba tez nie od parafii zalezy...

wiem, ze prawie caly Rzeszow tez jechal gdzies we wrzesniu/pazdzierniku, i tam znajomi mamy sie pytali czemu ja nie pojechalam na pielgrzymke do Czestochowy i za nic nie chcieli zrozumiec ze moja szkola ma inny termin. Ogólnie to u nas jest tak, że 3 klasy we wrze?niu/październiku jad? jeszcze na wycieczki, a przed sam? matur? na pielgrzymkę, jak już mniej lekcji jest itp, no bo teraz to ja już na połowę lekcji nei chodzę itd, więc w kwietniu to już w ogóle.

edyta_s > 21-03-2008, 14:07

nie od parafii, tylko diecezji, ja tam sie nie znam, ale to by nawet prawdopodobne bylo

A no nie odzywalam sie, bo generalnie u mnie nic nowego, to o czym tu pisac Wzielam sie za nauke, wszystko ok jak dawniej. Tylko ta matura za miesiac i snieg za oknem srednio mi odpowiada.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia