• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

fullofcolours > 23-06-2010, 12:50

nie, jeszcze nie szukam ;p

za rok bede

a nie odwidzialo mi sie;p przeciez teraz ciagle w londynie tez szukam ;p

kini1812 > 07-07-2010, 17:46

witam wszystkich,

przyszedł czas, abym i ja się przedstawiła

Na imię mam Kinga, od roku studiuję Turystykę i rekreację na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie myśl o wyjeździe pojawiła się po wielu rozmowach z moją współlokatorką (i jednocześnie najlepszą przyjaciółką ), która zdecydowanie zaraziła mnie chęcią operkowania w Stanach. Wyjazd planuję nie prędko, bo dopiero po skończeniu licencjata (rozmawiałam już o tym z mamą - spodziewałam się burzy i gromów z nieba, ale, o dziwo, nawet jej się ten pomysł spodobał 8O ), ale patrząc na to, jak szybko minął mi 1 rok studiów, 2 pozostałe nie powinny być wielką przeszkodą w międzyczasie będę musiała odbyć praktyki w hotelu i pomyślałam, żeby załatwić je gdzieś w USA, mam na to jeszcze rok, ale powoli zaczynam sprawdzać czy coś takiego jest możliwe, jeżeli nie, to będę chciała wyjechać chociaż na work&travel lub na campy, zobaczymy co z tego wyjdzie

póki co o mnie to chyba tyle, mam nadzieję, że jakoś się wkręcę w społeczność forumową

Pozdrawiam! :mrgreen:

dosiunia > 07-07-2010, 17:59

jej, pamietam jak ja zaczynalam forumowac tutaj! Nikogo nie znalam, balam sie ze operki beda niemile i nie beda chcialy pomoc! haha, jak ja moglam o WAs tak wogole pomyslec, dziewuszki, co??

kini1812 > 07-07-2010, 18:05

ja najpierw czytałam forum anonimowo, jak poczytałam kilka historii i komentarze pod nimi, to stwierdziłam, że nie da się tutaj źle czuć

dosiunia > 07-07-2010, 20:41

no ja tam samo, czytalam w lutym, pozniej przeszlo mi jakos au pair (matura-srura robi swoje ) i pozniej pod koniec marca zaczelam szukac rodzinki i jakos tak wyszlo, ze 2 mc za soba i 2 przed soba!

89dzoana89 > 08-07-2010, 1:47

Bo tutaj nie mozna sie czuc nie na miejscu lub niechcianym!!!

Tak to bywa jak tyle osob ma podobne cele w zyciu i marzenia :mrgreen:

A razem razniej

Katka > 08-07-2010, 15:52

hej hej

Kasia jestem i wyjeżdżam we wrześniu do Holandii Rodzinę znalazłam przez aupair-world.net Z tego co usłyszałam od nich, ich obecnej aupair i reszty świata to zapowiada się na prawdę niezły rok

Aaaa szukając jakiegoś forum dla aupairek trafiłam tu więc się witam

ell > 10-07-2010, 10:02

witamy

karola3002 > 13-07-2010, 11:22

hejka dosiunia. no i jak tam ciebie sie powodzi? wszystko dobrze?

ja jestem aktualnie na majorce jako au pair

buzaiczki

Ponczek > 13-07-2010, 18:19

Hej

Ciekawe forum mało takich Polskich ;p Jestem Justyna za miesiąc lece do Angli konkretnie będe w greenford ,będe sie opiekowac jedynaczką , mama i corka są Azjatkami ! poprzednia operka mowi że jest świetnie w mailach tez wszystko wporzadku teraz szukam tylko kogos kto pomieszkuje blisko mnie fajnie było by sie spotkać i pogadać ..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia