-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
fullofcolours > 23-06-2010, 12:50
nie, jeszcze nie szukam ;p
za rok bede
a nie odwidzialo mi sie;p przeciez teraz ciagle w londynie tez szukam ;p -
kini1812 > 07-07-2010, 17:46
witam wszystkich,
przyszedł czas, abym i ja się przedstawiła
Na imię mam Kinga, od roku studiuję Turystykę i rekreację na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowiemyśl o wyjeździe pojawiła się po wielu rozmowach z moją współlokatorką (i jednocześnie najlepszą przyjaciółką ), która zdecydowanie zaraziła mnie chęcią operkowania w Stanach. Wyjazd planuję nie prędko, bo dopiero po skończeniu licencjata (rozmawiałam już o tym z mamą - spodziewałam się burzy i gromów z nieba, ale, o dziwo, nawet jej się ten pomysł spodobał 8O ), ale patrząc na to, jak szybko minął mi 1 rok studiów, 2 pozostałe nie powinny być wielką przeszkodą w międzyczasie będę musiała odbyć praktyki w hotelu i pomyślałam, żeby załatwić je gdzieś w USA, mam na to jeszcze rok, ale powoli zaczynam sprawdzać czy coś takiego jest możliwe, jeżeli nie, to będę chciała wyjechać chociaż na work&travel lub na campy, zobaczymy co z tego wyjdzie
póki co o mnie to chyba tyle, mam nadzieję, że jakoś się wkręcę w społeczność forumową
Pozdrawiam! :mrgreen: -
dosiunia > 07-07-2010, 17:59
jej, pamietam jak ja zaczynalam forumowac tutaj! Nikogo nie znalam, balam sie ze operki beda niemile i nie beda chcialy pomoc! haha, jak ja moglam o WAs tak wogole pomyslec, dziewuszki, co?? -
kini1812 > 07-07-2010, 18:05
ja najpierw czytałam forum anonimowo, jak poczytałam kilka historii i komentarze pod nimi, to stwierdziłam, że nie da się tutaj źle czuć -
dosiunia > 07-07-2010, 20:41
no ja tam samo, czytalam w lutym, pozniej przeszlo mi jakos au pair (matura-srura robi swoje) i pozniej pod koniec marca zaczelam szukac rodzinki i jakos tak wyszlo, ze 2 mc za soba i 2 przed soba! -
89dzoana89 > 08-07-2010, 1:47
Bo tutaj nie mozna sie czuc nie na miejscu lub niechcianym!!!
Tak to bywa jak tyle osob ma podobne cele w zyciu i marzenia :mrgreen:
A razem razniej -
Katka > 08-07-2010, 15:52
hej hej
Kasia jestem i wyjeżdżam we wrześniu do HolandiiRodzinę znalazłam przez aupair-world.net Z tego co usłyszałam od nich, ich obecnej aupair i reszty świata to zapowiada się na prawdę niezły rok
Aaaa szukając jakiegoś forum dla aupairek trafiłam tu więc się witam -
ell > 10-07-2010, 10:02
witamy -
karola3002 > 13-07-2010, 11:22
hejka dosiunia. no i jak tam ciebie sie powodzi? wszystko dobrze?
ja jestem aktualnie na majorce jako au pair
buzaiczki -
Ponczek > 13-07-2010, 18:19
Hej
Ciekawe forummało takich Polskich ;p Jestem Justyna za miesiąc lece do Angli konkretnie będe w greenford ,będe sie opiekowac jedynaczką , mama i corka są Azjatkami ! poprzednia operka mowi że jest świetnie w mailach tez wszystko wporzadku teraz szukam tylko kogos kto pomieszkuje blisko mnie fajnie było by sie spotkać i pogadać ..