• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

leneczka > 07-05-2005, 8:23

heheh.. ja jak zwylke wstalam pierwsza :lol:

ale zasady to sa zryte..

ja dzis ide na rozmowe z tego samego biora to spytamo te wszytkie shity ktorych nie mowia nam.. (cenzura)

a co do rodzinki.. jakbys zostala to skonczyla by sie "wielka milosc" po tyg.

zmykaj stamtad i niech sie kurzy :twisted:

pzdr.

zofija > 07-05-2005, 10:37

Monia gratulacje !! wielkie gratulacje podziwiam Cie, bo nie kazda babka potrafi tak walczyc o swoje, odwaga 100%

Poza tym jak mozesz i jezeli masz ochote podeslij mi foteczki bo z fotologa sa superowe ale niewiele ...

Z gory dzieks i pozdrawiam

I 3mam kciuczki zeby w nowej rodzince bylo SUPEROWO, BOMBOWO (w doprym tego slowa znaczeniu hehe )

joelle > 07-05-2005, 13:36

Monika,czyli nie możesz powiedzieć przyszlej operce w "Twoim domu" dlaczego wiejesz,tak? hmm, ale mozesz jej "delikatnie" zasugerować żeby spieprzała, bo bedzie z ni? źle ;-) jakie filmy krecisz z dziećmi? chętnie zobaczę :-)

agulka > 07-05-2005, 16:55

A to teraz wychodzi na to, ze rodzina jesy super, a operka okropna, skoro zmienia rodzine! Kurde, ja myslalam, ze takie rodzinki to wywalaja z biura..a nie..pchaja na sile nastepnym operka :evil: :evil:

Eh, wszystko przez kase. debilizm..wspolczucia dla przyszlej operki..

a moze..podaj jej adres forum ( jesli bedzie z pl ) :wink: poczyta i po tygodniu zwieje od brudasow :lol: :lol:

ps. a co to za filmik krecisz???

martamaua > 07-05-2005, 17:16

Aga ma nieglupi pomysl.Albo jej jakos zasugeruj zeby tamci sie nie domyslili.Nie wiedzialas o tym,ze nie mozna mowic??Ja wiedzialam.

I kolejny punkt przemawiajacy za tym,ze nie warto jechac z biura.Swoja droga dobrze,ze sie nie wybieralam do stanow daliby mi jakis debili....Amerykanie to psychopaci.....

Swoja droga chyba cos w tym jest zauwazcie jakie filmy robia.Chyba nikt nie wymysla takich fabul.A w kazdej musi byc troche prawdy.Czlowiek nie ma az tak bujnej wyobrazni.Wszystko bierze sie z czegos.Duzo w ogole ogladalam filmow wlasnie thrillerow jak to maz zone katowal i to bylo na faktach...Niezla Ameryka

agulka > 07-05-2005, 19:17

Marta, nie strasz tak tymi amerykanskimi filmami :wink: ja w ogole to sie boje na dzieb dobry do samolotu wejsc.. przeciez jak bedzie awaria, to zadne bruce willis mnie nie uratuje ...a tu jeszcze drugi stres...psychopatyczna rodzina rodem z usa...eh.. chyba skoncze ogladanie amerykanskih filmow..zeby sie nie stresowac :lol:

Emm > 07-05-2005, 21:02

[quote name="martamaua"] i to bylo na faktach autentycznych....[/quote]

albo fakty albo wydarzenia autentyczne

fakt nie moze byc nieautentyczny.

Sorki, ale bylam w klasie humenistycznej i niektore rzeczy takie jak te mam zakodowane gleboko i musze sie przyczepic.Ale robie to wszystko w dobrej wierze

kasik > 07-05-2005, 22:15

Juz nic nie chcialam mowic, zeby nie bylo, ze sie czepiam

Ja tez mam tak, ze jak widze niektore bledy to az no... :evil:

moj "ulubiony" to WZIˇ?Ć

ale nie o tym watek Marta mam nadzieje, ze sie nie obrazisz na najfajniejsze kumpele z najfajniejszego forum 8) :lol:

Co do tych patologicznych sytuacji jak maz katuje zone i.t.p. to niestety nie tylko w Ameryce :?

Emm > 07-05-2005, 22:31

Marta nie jest czeresniara, ktora by sie obrazala za cos takiego

Buziaki!Ide spac!

A Ty Kasik niewdziecznico daj znac, co z wiadomo czym

martamaua > 08-05-2005, 12:19

Heheheh zmienilam baby Pewnie,ze sie nie obraze.

Ja to lubie blad ''wzial i kupil'',''wzial i poszedl''.

Wiem kasik,ze niestety nie tylko w Ameryce...U nas tez baaardzo czesto.

Swoja droga dobrze,ze mnie upomnialyscie,gdzies bym powiedziala i buractwo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia