-
-
Re: Mam matching ;D
agucha0007 > 27-09-2009, 20:50
ja tez nadal czekam...co chwile pojawia się rodzina na moim profilu,ale zaraz znikają, chciałabym jak najszybciej pojechać do U.S. a tu ni da rydy,trzeba czekać -
satelitarna > 27-09-2009, 22:13
ja tez czekam wrrrrrrr -
Kazik-Zrazik > 27-09-2009, 23:47
szkoda puella że ci nie wyszło:///
no ja również dołączam się do grona oczekujących
a ja w ogóle napisałam maila do tej rodzinki co była u mnie na profilu parę dni temu i mi babka odpisała że oni już wybrali au pair i CC o tym wiedziało:/// hmmmm....już sama nie wiem co mam myśleć?!?!?! -
monita > 28-09-2009, 6:07
Satelitarna nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki zeby Ci sie udalo, bo TY biedna chyba najdluzej czekasz...oj i Pawel oczywiscie....chyba,ze on wyjechala a ja to przegapilam. Powodzenia dla wszystkich oczywiscie -
Kazik-Zrazik > 28-09-2009, 18:47
napisałam dzisiaj maila do bostonu, mam nadzieję że coś to da!!!
a ty satelitarna od kiedy szukasz rodzinki?? dużo miałaś matchingów??
pozdr! -
satelitarna > 28-09-2009, 23:20
Ja miałam 4 z CC i 9 z Proworku matchingów i od 2 tygodni cisza. A czekam hmm od maja czyli 5 miesiąc niebawem. W CC większość rodzin wchodzi i wychodzi, w Proworku ze 3 mi nie odpisały, ze 2 były z polskimi korzeniami, jedna była idealna ale wybrała kogoś innego i strasznie nad tym ubolewałam, a byłabym ich pierwszą operką do 1 dziecka w New Jersey i leciałabym na listopad.Jestem podłamana, zawsze coś jest nie tak -
Kazik-Zrazik > 28-09-2009, 23:45
no ja też papiery złożyłam w maju i miałam może z 5 matchingów (3 bez odzewu)przez ten czas:/ tez gadałam z jedną rodzinką przez długi czas, chyba z 3 tyg miałam ich na profilu, gadałam z nimi kilka razy przez telefon, pełno maili, spytali mi się czy uważam że dałabym radę i czy jak co zgodziłabym się do nich jechać, po czym dostałam maila że uważają że byłam bardzo dobrą kandydatką ale zdecydowali się na kogoś innego...no załamka -
PawelAuPair > 29-09-2009, 20:47
Ja od marca miałem dwa matchingi z czego jeden niepełny (rodzina zeszła z profilu przed skontaktowaniem się ze mną). -
Kazik-Zrazik > 30-09-2009, 15:09
co ty gadasz? jery to zazdroszcze cierpliwości!!! a mówili ci coś z agencji dlaczego nie masz częściej matchingów? -
89dzoana89 > 01-10-2009, 15:59
Ja dzis rozmawialam z babka z agencji au pair (jesli ktos jeszcze nie iwem to zaczynam ponowne, internsywne poszukiwania rodiznki w usa) i od razu zaznaczyla ze rodzin jest o wiele mnie, poszukiwania trwaja dluzej i zaproponowala wyslanie aplikacji do 2 amerykanskich agencji z ktorymi wspolpracujato pewnie niewiele zmieni bo jak tak czytam ile wszyscy czekaja na maching to mam coraz mniej entuzjazmu :roll: