• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Ninka Jones > 19-12-2007, 22:26

Boże McFlyów wiosenna trasa się sprzedała w 2 godziny

WAMPIREK > 21-12-2007, 4:48

Na Maidenów raczej nie pojadę, na pewno nie do Pragi .Do Warszawy raczej też nie .No cóż w tym roku raczej się nie uda

Aczkolwiek barrrdzo choruję na wyjazd na Masters of Rock. Slyszalam,ze jest extra.

I jestem zdecydowana na 99%,aczkolwiek mam do?ć mało znajomych,którzy słuchaj? tego typu muzyki i chcieliby na taki festiwal jechać...a szkoda A sama to wiadomo,że nie pojadę ! Tak więc szukam chętnych

Póki co nastawiam się na marzec i kocert Dżemu we Wrocławiu.Koło nosa przeszedł mi koncert HEY,ale z ważnych względów musiałam z niego zrezygnować.No trudno

WAMPIREK > 21-12-2007, 4:52

Mogę się pochwalić Gitara wreszcie do mnie dotarła Jest przecudna...

Już zaczynam z ni? eksperymentować ...póki co uczę się podstaw, aczkolwiek już umiem zagrać "Wlazł kotek na płotek",ambitnie prawda ?

Jednkaże czuję już skutki moich prób ... nie czuję r?k :/

Zmieniłam kolor włosów Ostatnio strasznie z nimi eksperymentuję ...jak nie ?cięłam,to teraz przefarbowałam Już nie jestem blondynk?

W ogóle planujemy z klasa spotkanie klasowe (tzn. impreze) w pi?tek po ?więtach. Mam nadzieje i bardzo chce by przyszlo jak najwiecej osob...hehe znow bedzie GEJ PARTY ;p

Póki co to dobranoc....:*

Gość > 21-12-2007, 12:15

Szkoda w takim razie Monia, ze nie mieszkamy jakos blizej od siebie i dokladnie te same festiwale nas nie interesuja, bo by sie dzialo...

:twisted:

WAMPIREK > 21-12-2007, 21:19

No widzisz, bardzo szkoda

Ale może kiedy? uda się wybrać gdzie? razem na co? fajnego

WAMPIREK > 21-12-2007, 21:23

No dobra prezenty już mam dla wszystkich

Od tygodnia łażę,chociaż powinnam leżeć gdyż chora jestem (od 4 tyg !!!!!) Mam już drugi antybiotyk w tym miesiacu...

A na ?więta miałam być zdrowa...no trudno,ważne żeby na Sylwestra być

Ręce mi odpadaj?,ale buzia się raduje odno?nie mojej gitarki

Umiem już/dopiero grać "Wlazł kotek na płotek" i "Sto lat"... hehe powinnam się w sumie uczyc jakis kolęd...ale nie będę, póki co Może za rok co? zagram

Ninka Jones > 21-12-2007, 21:30

Monia ja jak zaczynałam to grałam ulubione piosenki, gdzie były łatwe chwyty, np. G, C, E, D, Em, generalnie większo?ć z nich poza barowymi i wychodziło musisz sie uczyć uderzeń w struny, takich rytmicznych, także najlepiej uczyć się grać słuchaj?c oryginałów. polecam McFly , Alexz Johnson, Tyler Hilton, Kate Nash i wogóle dam Ci linka z chwytami tzn. wpisz sobie w google Ultimate Guitar

WAMPIREK > 22-12-2007, 1:09

:lol: 8O

Nie tak ambitnie

Dzisiaj juz do mnie kolega napisał,czy umiem juz grac jakiej fajne rockowe kawałki np. HEY .Ludzie, ja dopiero zaczynam Cierpliwosci hehe

Ninka Jones > 23-12-2007, 0:21

ale graj co? na chwytach. chyba że umiesz czytać nuty, to wtedy próbuj na dźwiękach

WAMPIREK > 23-12-2007, 1:17

Póki co się uczę, uczę i uczę pocz?tków,podstaw...Granie sprawia mi niezmiern? przyjemno?ć ,aczkolwiek nie mogę się już doczekać ambitniejszych wykonań ! Ale uczę się cierpliwo?ci
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia