-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Ninka Jones > 19-12-2007, 22:26
Boże McFlyów wiosenna trasa się sprzedała w 2 godziny -
WAMPIREK > 21-12-2007, 4:48
Na Maidenów raczej nie pojadę, na pewno nie do Pragi .Do Warszawy raczej też nie .No cóż w tym roku raczej się nie uda
Aczkolwiek barrrdzo choruję na wyjazd na Masters of Rock. Slyszalam,ze jest extra.
I jestem zdecydowana na 99%,aczkolwiek mam do?ć mało znajomych,którzy słuchaj? tego typu muzyki i chcieliby na taki festiwal jechać...a szkodaA sama to wiadomo,że nie pojadę ! Tak więc szukam chętnych
Póki co nastawiam się na marzec i kocert Dżemu we Wrocławiu.Koło nosa przeszedł mi koncert HEY,ale z ważnych względów musiałam z niego zrezygnować.No trudno -
WAMPIREK > 21-12-2007, 4:52
Mogę się pochwalićGitara wreszcie do mnie dotarła Jest przecudna...
Już zaczynam z ni? eksperymentować ...póki co uczę się podstaw, aczkolwiek już umiem zagrać "Wlazł kotek na płotek",ambitnie prawda ?
Jednkaże czuję już skutki moich prób ... nie czuję r?k :/
Zmieniłam kolor włosówOstatnio strasznie z nimi eksperymentuję ...jak nie ?cięłam,to teraz przefarbowałam Już nie jestem blondynk?
W ogóle planujemy z klasa spotkanie klasowe (tzn. impreze) w pi?tek po ?więtach. Mam nadzieje i bardzo chce by przyszlo jak najwiecej osob...hehe znow bedzie GEJ PARTY ;p
Póki co to dobranoc....:* -
Gość > 21-12-2007, 12:15
Szkoda w takim razie Monia, ze nie mieszkamy jakos blizej od siebie i dokladnie te same festiwale nas nie interesuja, bo by sie dzialo...
:twisted: -
WAMPIREK > 21-12-2007, 21:19
No widzisz, bardzo szkoda
Ale może kiedy? uda się wybrać gdzie? razem na co? fajnego -
WAMPIREK > 21-12-2007, 21:23
No dobra prezenty już mam dla wszystkich
Od tygodnia łażę,chociaż powinnam leżeć gdyż chora jestem (od 4 tyg !!!!!)Mam już drugi antybiotyk w tym miesiacu...
A na ?więta miałam być zdrowa...no trudno,ważne żeby na Sylwestra być
Ręce mi odpadaj?,ale buzia się raduje odno?nie mojej gitarki
Umiem już/dopiero grać "Wlazł kotek na płotek" i "Sto lat"... hehe powinnam się w sumie uczyc jakis kolęd...ale nie będę, póki coMoże za rok co? zagram -
Ninka Jones > 21-12-2007, 21:30
Monia ja jak zaczynałam to grałam ulubione piosenki, gdzie były łatwe chwyty, np. G, C, E, D, Em, generalnie większo?ć z nich poza barowymi i wychodziłomusisz sie uczyć uderzeń w struny, takich rytmicznych, także najlepiej uczyć się grać słuchaj?c oryginałów. polecam McFly , Alexz Johnson, Tyler Hilton, Kate Nash i wogóle dam Ci linka z chwytami tzn. wpisz sobie w google Ultimate Guitar -
WAMPIREK > 22-12-2007, 1:09
:lol: 8O
Nie tak ambitnie
Dzisiaj juz do mnie kolega napisał,czy umiem juz grac jakiej fajne rockowe kawałki np. HEY .Ludzie, ja dopiero zaczynamCierpliwosci hehe -
Ninka Jones > 23-12-2007, 0:21
ale graj co? na chwytach. chyba że umiesz czytać nuty, to wtedy próbuj na dźwiękach -
WAMPIREK > 23-12-2007, 1:17
Póki co się uczę, uczę i uczę pocz?tków,podstaw...Granie sprawia mi niezmiern? przyjemno?ć ,aczkolwiek nie mogę się już doczekać ambitniejszych wykonań ! Ale uczę się cierpliwo?ci