• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 24-01-2008, 23:50

[quote name="Vorissa"]spokojnie wytrzymasz, czas szybko leci, jakby nie patrzec ;p[/quote]

przepraszam a co Ty o tym wiesz? au pairkom czas leci inaczej. nie da sie za bardzo wyluzowac i zapomniec o pracy kiedy dzieci ktorymi sie opiekujesz masz za sciana... szczegolnie male sa wnerwiajace bo ciezko im pojac ze po pracy jestes. z moimi tak bylo :?

Vorissa > 24-01-2008, 23:53

mozliwe, ze inaczej, moze nawet wolniej.

podeszlam do tego jak do... pracy, a wiem ze mi w wakacje szybko to lecialo nawet, na poczatku powoli, a jak sie ma juz dosc, to wszystko jedno jest i wtedy szybko.

no ale moze au pairkom inaczej ten czas leci, nie sprzeczam sie, bo nie wiem.

Ninka Jones > 24-01-2008, 23:56

kiedy tesknisz to leci duzo wolniej.

mi lecial tak jak krew z nosa masakra poprostu. moze dlatego ze pracowalam od rana do nocy :?

asiafrugo > 25-01-2008, 0:01

Mi znowu zleciał za szybko...bo wcale nie chciałam wyjeżdzać...nie na zawsze...

Vorissa > 25-01-2008, 0:05

a ja ostatnio zauwazylam, ze czas jest jakby... przyspieszony :lol: i wszystko zdecydowanie za szybko leci...

kiedys w szkole strasznie mi sie dluzylo, nie moglam sie doczekac az wroce do domu, a teraz to rano w staje... i zaraz wracam do domu, nawet najgorsze lekcje strasznie szybko mi zlatuja... w domu ledwo co przyjde to ide spac... nie wiem, jak dla mnie czas szybko leci, i w ktorakolwiek strone bym chciala to zmienic nic sie nie chce zmieniac...

idril > 25-01-2008, 0:33

[quote name="asiafrugo"]Mi znowu zleciał za szybko...bo wcale nie chciałam wyjeżdzać...[/quote]

mi tak samo.

teraz troche mi sie dluzy. ale to tez tylko w wolne

Yoanna > 25-01-2008, 1:42

dla mnie czas leci megaszybko!

i jakos tak ostatnio pomyslalam ze stara juz sie robie :lol:

idril > 25-01-2008, 1:59

[quote name="Yoanna"]i jakos tak ostatnio pomyslalam ze stara juz sie robie :lol:[/quote]

Yo mi juz dwa miesiace temu wlokna kolagenowe zaczely zanikac! juz czuje jak mi sie zmarszczki robia! :lol:

i tez sie czuje stara.

Ninka Jones > 25-01-2008, 2:06

głupie :lol:

Yoanna > 25-01-2008, 2:12

[quote name="idril"]

Yo mi juz dwa miesiace temu wlokna kolagenowe zaczely zanikac! juz czuje jak mi sie zmarszczki robia! :lol:

i tez sie czuje stara.[/quote]

Idril!! no to mnie pocieszylas :? bo wiesz ja to jeszcze starsza niz ty... czas wybrac fundusz emerytalny? :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia