-
-
Re: British dream ^ ^
Ninka Jones > 24-01-2008, 23:50
[quote name="Vorissa"]spokojnie wytrzymasz, czas szybko leci, jakby nie patrzec ;p[/quote]
przepraszam a co Ty o tym wiesz?au pairkom czas leci inaczej. nie da sie za bardzo wyluzowac i zapomniec o pracy kiedy dzieci ktorymi sie opiekujesz masz za sciana... szczegolnie male sa wnerwiajace bo ciezko im pojac ze po pracy jestes. z moimi tak bylo :? -
Vorissa > 24-01-2008, 23:53
mozliwe, ze inaczej, moze nawet wolniej.
podeszlam do tego jak do... pracy, a wiem ze mi w wakacje szybko to lecialo nawet, na poczatku powoli, a jak sie ma juz dosc, to wszystko jedno jest i wtedy szybko.
no ale moze au pairkom inaczej ten czas leci, nie sprzeczam sie, bo nie wiem. -
Ninka Jones > 24-01-2008, 23:56
kiedy tesknisz to leci duzo wolniej.
mi lecial tak jak krew z nosamasakra poprostu. moze dlatego ze pracowalam od rana do nocy :? -
asiafrugo > 25-01-2008, 0:01
Mi znowu zleciał za szybko...bo wcale nie chciałam wyjeżdzać...nie na zawsze... -
Vorissa > 25-01-2008, 0:05
a ja ostatnio zauwazylam, ze czas jest jakby... przyspieszony :lol: i wszystko zdecydowanie za szybko leci...
kiedys w szkole strasznie mi sie dluzylo, nie moglam sie doczekac az wroce do domu, a teraz to rano w staje... i zaraz wracam do domu, nawet najgorsze lekcje strasznie szybko mi zlatuja... w domu ledwo co przyjde to ide spac... nie wiem, jak dla mnie czas szybko leci, i w ktorakolwiek strone bym chciala to zmienic nic sie nie chce zmieniac... -
idril > 25-01-2008, 0:33
[quote name="asiafrugo"]Mi znowu zleciał za szybko...bo wcale nie chciałam wyjeżdzać...[/quote]
mi tak samo.
teraz troche mi sie dluzy. ale to tez tylko w wolne -
Yoanna > 25-01-2008, 1:42
dla mnie czas leci megaszybko!
i jakos tak ostatnio pomyslalam ze stara juz sie robie :lol: -
idril > 25-01-2008, 1:59
[quote name="Yoanna"]i jakos tak ostatnio pomyslalam ze stara juz sie robie :lol:[/quote]
Yo mi juz dwa miesiace temu wlokna kolagenowe zaczely zanikac! juz czuje jak mi sie zmarszczki robia! :lol:
i tez sie czuje stara. -
Ninka Jones > 25-01-2008, 2:06
głupie :lol: -
Yoanna > 25-01-2008, 2:12
[quote name="idril"]
Yo mi juz dwa miesiace temu wlokna kolagenowe zaczely zanikac! juz czuje jak mi sie zmarszczki robia! :lol:
i tez sie czuje stara.[/quote]
Idril!! no to mnie pocieszylas :? bo wiesz ja to jeszcze starsza niz ty... czas wybrac fundusz emerytalny? :lol: