-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Asienka > 23-01-2008, 13:31
hehe moj host kiedys byl na speed datingu jak zerwal ze swoja dziewczyna rok temu ;P powiedzial, ze nigdy wiecej
Asik no ja ci metro nei dziala to lipa, ale jak bedzie dzialac to jak najszybciej daj znac, to przyjade od razu
Albo Ty sie wybierz do Reading?? :> -
Vorissa > 23-01-2008, 13:35
Agatko, bo zauwaz ze we wszystkich krajach oprocz UK sie jezdzi po prawej stronie, wiec tak nalge dziwne na lewo przejsc :lol: :lol:
chociaz moj instruktor twierdzi, ze ja to w ogole powinnam jezdzic po lewej bo ja mam do wyboru lewy i prawy pas to zawsze jade po lewym, jakies takie ciagatki mam, a moze juz sie przyzwyczajam mysle ze a UK tak sie jezdzi :lol: :lol: :lol:
kto wie :lol:
ale faktycznie zasmiecilysmy ten watek troche xD -
Yoanna > 23-01-2008, 13:45
buahahha biorac pod uwage ze yoanna prawka nie ma i nigdy nawet nie probowala jezdzic - to fakt - zasmiecilyscie :lol: hahah
asik no nie ma sprawy, dam znac.
to twoj host patrze rozrywkowy.. ciekawe czy moj byl? :lol: chociaz moj to wyrywa laski z pracy hahahahh -
idril > 23-01-2008, 21:46
w takim razie ja w UK bede wyborowym kierowca. zawsze mnie znosi na lewo -
Vorissa > 23-01-2008, 23:04
Jula, jest juz nas 2... ^.^ -
Yoanna > 23-01-2008, 23:19
chyba sie przeprowadzam bo tu latem moze byc niebezpiecznie :lol: -
Vorissa > 24-01-2008, 0:34
spoko Yo, bedzie bardzo bezpiecznie, wszyscy beda na nas uwazac :lol: :lol: :lol: -
Gość > 25-01-2008, 21:24
[quote name="Yoanna"]emi dzieki za info, fajnie ze po ang maja.. ale bez szwedzkiego to prace trudniej znalezc... no i tak drogo tam.. ale pomyslimy jeszcze ;P aa i pewnie magisterka dwa lata trwa? tutaj tylko rok..
:[/quote]
po angielskiej uczelni to moglabys tu wlasnie uczyc angielskiego, spokojnie robota by sie znalazla
a jesli chodzi o dlugosc trwania magisterki, to zalezy od tego, co studiujesz. Jest to od 1-6semestrow (zwykle 2-4) -
Yoanna > 25-01-2008, 21:42
Emi a wiesz ze przedwczoraj przegladalam na necie stronki o studiach w szwecji? i w innych krajach tez. bo w sumie pomysl nieglupi. ale tak jakos sie naogladalam i doszlam do wniosku ze chyba jednak tutaj zostane o rok dluzej i to chyba na mojej uczelni nawet. jakos tak w londynie mi dobrze. szwecja jest ok, ale nie wiem czy bym na ponad rok chciala tam jechac hmmm.. anyway, do magistra 2,5 roku (daj boze :lol: ) wiec jeszcze wiele sie moze wydarzyc... -
Gość > 26-01-2008, 0:38
zobaczysz, po roku by ci sie spodobalo :lol: