-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
karola3002 > 14-06-2010, 11:46
hejka wamno i gromadka z Ohio wrocila na moje konto...niewiem jakim cudem. znikneli i za 2 dni wrocili.
wczoraj dostalam w koncu od niej wiadomosc ze chcialaby ze mna porozmawiac przez tel dzisiaj ok 19.30 zeby mnie lepiej poznac. zobaczymy jak to bedzie choc troszke mam stracha hihiciekawe co sie bedzie pytac.
do konca niestety nie jestem przekonana do tej rodzinki bo jednak jest tam 4 dzieciaczkow jak wspomnialam wczesniej ale zobaczymy. mieszkaja w stanie Ohio-ktore slynie podobno z nudy ale rodzinka jest bardzo aktywna i mieszka blisko pieknego miasta Cincinatti gdzie naprawde jest slicznielubia wypady do aquaparkow(a w miescie tym jest ich duzo i super) do aquarium duzego dla dzieci itd basen w domciu maja tez
no zobaczymy jak to bedzienapisze wieczorkiem po rozmowie
trzymcie kciuki hih
pozdrowionka;* -
moniamj > 14-06-2010, 19:01
będziemy 3mac -
karola3002 > 15-06-2010, 10:53
hejkano kurcze, rodzinka nie dzwonila;/ co za;/
nierozumie tego ;/ zaczyna mnie to powoli denerwowac bo mam ich juz na koncie 2 raz i to juz bedzie ok 2 tyg;/
masakra;/ -
dosiunia > 15-06-2010, 13:37
nie Ty jedna i nie ostatnia Karola, nie denerwuj sie! szukaj dalej!! -
karola3002 > 15-06-2010, 16:01
no wlasnie widzialam ze nie tylko ja zostalam tak wystawiona;/ to nie jest w porzadku;/ ale to ich decyzja. skoro takie rzeczy robia to niech spadaja z mojego profilu i niech mi go juz nie blokuja bo juz prawie 2 tyg siedza;/
PP
p.s dziekuje za wsparcie hihi -
Koala > 22-06-2010, 12:18
Witam,
wybieram się na rok do Hiszpanii, właśnie organizuje mój wyjazd. Mam nadzieję, że będzie fajnie. Wybrałam Hiszpanie bo bardzo piękny jest ten kraj.
Pozrawiam i dziękuję za forum, które jest wielką kopalnią wiedzy. -
fullofcolours > 22-06-2010, 13:30
mi sie tez hiszpania marzy ;D
Za rok jako summer aupair tam się wybieram.) -
marlenao > 22-06-2010, 15:50
[quote name="karola3002"]no wlasnie widzialam ze nie tylko ja zostalam tak wystawiona;/ to nie jest w porzadku;/ ale to ich decyzja. skoro takie rzeczy robia to niech spadaja z mojego profilu i niech mi go juz nie blokuja bo juz prawie 2 tyg siedza;/
PP
p.s dziekuje za wsparcie hihi[/quote]
pewnie jestes w CC ?nie martw sie mi w tej agencji jedna rodzina siedziala miesiac na koncie i nikt mi jej nie chcial usunac ;] musialam pisac do biura glownego w stanach i dopiero wtedy laskawie cos z tym zrobili ;] -
karola3002 > 22-06-2010, 19:53
nom, z CCwidze ze tu wiekszosc dziewczyn tak miala z ta agencja;/
no rodzinka mi znikla ok 5 dni temuufff ale ja uciekam narazie do Hiszpani na Majorke bo sie chyba nie doczekam z CC narazie rodzinki;/ wroce za ok 3 mies, potem zalatwic vise, wszystkie papierki i moze uda sie w koncu -
dosiunia > 22-06-2010, 22:36
fullofcolors a Tobie sie jeszcze nie odwidzialo operowanie po przygodzie w Kornwalii? Juz szukasz rodzinki na next year czy tylko planujesz?