• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

yamisouls > 17-04-2014, 22:07

Do mnie z USA dzwoniła kilka razy babka sie zapytać jak tam i czzy mam jakieś rodzinki, zawsze tak jakoś dziwnie nie mogłam wyczuć o co jej chodzi ahahhaha
    Miałam kilka przez weekend ale nic ciekawego A Ty jakie masz nowe? Na kiedy masz datę dostępności dokładnie>?

ewelinagr88 > 17-04-2014, 23:39

hmhm do mnie wcale nie dzwonila z takim zapytaniem i czy mam jakies rodiznki rozmowa byla zupelnie inna jednak na tym etapie wolalabym niczego nie zdradzac u mnie tez co drugi dzien po 3 lub 4 rodzinki a teraz bede miec troche spokoju. Jestem dostepna caly czas, czyli od lutego do wrzesnia ale moge wyjechac od czerwca do listopada, natomiast na roomie mam ze moge w kazdej chwili (zmienilo to sie od kiedy kupilam bilet wiec to juz mnie ogranicza)

yvonne > 18-04-2014, 1:52

yamisouls napisał(a):Hahaha też mam problem w takich sytuacjach. No bo niby wszystko ok, ale nadal to nie to. Ja się kilka razy wywinelam piszac ze jednak za male dzieci, za duza odpowiedzialność, albo, ze nie interesuje się tym co oni, ze tyle dzieci to za duzo... trzeba kombinowac haha.

Haha, ja chyba przekombinowałam. Wczoraj miałam telefon z biura, że dwie rodziny wystawiły mi negatywny feedback na profilu. Potem wychodzi jakie niektóre rodziny potrafią być fałszywe i że szczerość nie popłaca.

yamisouls > 18-04-2014, 10:00

Coooooo o.O o boze co za ludzie!!!!!!! Napiszesz jakie to rodziny bo może tez mi się trafią? A co im napisalas?

yamisouls > 18-04-2014, 10:00

Coooooo o.O o boze co za ludzie!!!!!!! Napiszesz jakie to rodziny bo może tez mi się trafią? A co im napisalas?

ewelinagr88 > 18-04-2014, 10:28

bezsensu jak mogly wystawic ci negatywny komentarz jak wogule cie nie poznaly, chyba musialas im napisac cos bardzo ostrego, u mnie na szczescie nie wspomniala o negatywnych komentarzach to mam nadzieje ze takich nie mam,wspomniala tylko ze   150 rodzin ogladaly moj profil, ja odmawiam metoda odrzucenie przez chwalenie

yamisouls > 18-04-2014, 10:56

Bo te komentarze to tylko w apc chyba mogą wystawić

sara_emilia > 18-04-2014, 12:15

Dziewczyny miałam dać znać więc here I am!

Mam Perfect Match i wspaniałą host rodzinkę.

wstępny wylot- 2 czerwca

dam wam adres bloga jak tylko ruszę z notkami na nowo

yamisouls > 18-04-2014, 12:18

Superrr, gratulacjee ♥ ♥ ♥

ewelinagr88 > 18-04-2014, 16:18

gratulacje a ile dzieci??? ja mialam podobna rodzinke ale z 5 dzieci i wlasnie mieli przeprowadzic na Floryde w czerwcu z jakiej agencji jestes???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia