-
-
Re: Summer au pair
dosiunia > 29-05-2011, 0:16
najważniejszym powodem jest to, że dopiero bede u rodzinki tydzien i ten slub jest 6 dni po moim przylocie do Irlandii, wiec nie wiem jak to by sie ulozyło... -
Aisling > 29-05-2011, 15:26
Bejbe, jesteś w trochę ciężkiej sytuacji i nie mam pojęcia co Ci powiedziec. No problem jest, niewątpliwie. Ale wyjścia jakiegoś szalenie jednoznacznego nie masz. Tzn są dwie opcje: po tygodniu u rodzinki blagasz ich i placisz kosmiczne sumy za lot. Albo przylatujesz do rodzinki pozniej. Musisz sama pomyslec jak z tym zrobicewentualnie do hf napisac o swoim problemie i spytac, co powinnas zrobic, proszac o rade moze sami sie do tego jakos ustosunkuja i nie bedzie problemu -
alexandra085 > 29-05-2011, 20:38
hey, wiem ze to nieodpowiedni watek, ale tu zagladacie. Nie moge zabookowac lotu w ryanair ;/ nie przyjmuje mi platnosci, probowalam z dwoch kart i nic...nie mialyscie zadnych problemow tego typu? -
dosiunia > 29-05-2011, 20:51
nie możesz używać bankomatowej, tylko debetówki albo kredytówki, też tak miałam i szłam do syna mojej mamy szefowej żeby mi pomógł xd -
rosario > 29-05-2011, 22:16
tez tak mialam... Musialam karty kredytowej uzyc -
z_t > 30-05-2011, 13:39
Mam pytanie wiecie moze na jakiej str mozna znalesc ogłoszenia o au pair z hiszpanii najbardziej interesowałaby mnie polsko-hiszpańska rodzina, nie wiem jak z moim ang, szukam i nicpewnie sie juz nie uda. TRUDNO - pojade od stycznia przez agencje, ale chciałabym na 2 miesiace moze 3 i NIC ( -
Nathalie > 30-05-2011, 13:43
jest taka strona: sitters lub hiresitters.pl. Tam są różne oferty rodzin, także tych polskich -
z_t > 30-05-2011, 13:46
[quote name="Nathalie"]jest taka strona: sitters lub hiresitters.pl. Tam są różne oferty rodzin, także tych polskich[/quote]
Dzięki
Nie wiem jak z moją szkołą, jak nie wypali to może pojade od listopada do jakiejśc rodzinki. A w wakacje to nie bardzo mi pasuje bo mam slub kolezanki na którym musze byc, a ciezko cos znaleśc na 2 miesiace
jeszcze nie jestem pewna jezyka angielskiego czy dam rade heha za hiszpański się wziełam ale jestem na samym poczatku mojej edukacji. -
Nathalie > 30-05-2011, 13:50
z_t, dasz radęJest tam sporo ofert w większości polskich rodzin Uda Ci się(: -
rosario > 01-06-2011, 0:30
Dziewczynki,
czy ktoś może byłby zainteresowany jeszcze wyjazdem na summer au pair do Madrytu?
Pewna hostka szuka au pair właśnie, do dzielnicy Las Tablas. Dzieci mają 2 i 3 lata. Hostka w miarę zna angielski. Jeśli któraś by się chciała last minute wybrać to na priva podam ich e-maila i się skontaktujecie