• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

Kazik-Zrazik > 22-09-2009, 18:32

Paulina! no też tak myślę, właśnie założyłam sobie konto na au pair world i parę rodzin już się nawet odezwało, żeby tylko tak w CC było zobaczymy co z tego wydzie, ale może w międzyczasie jakaś rodzina z US się pojawi

hmmm....trochę dziwnie że masz te godziny tak ustalone, no i szkoda soboty wolnej:/// daj znać później jak tam rozmowa poszła!

satelitarna: no ja tak samo powiedziałam że za cholere nie złoże papierów na mgr bo chce do stanów i koniec!!! i pójde dopiero jak wróce, no ale żeby wrócić musze najpierw wyleciec

też nie mam zamiaru z tego rezygnować bo uważam że to jest świetna sprawa i od dawna jarałam się już tym wyjazdem, no ale nie mogę tez tak bezczynnie siedzieć w domu, niestety:p

ja rozmawiałam dość długo z rodziną z chicago, wszystko bylo super, poza tym że jedno dziecko z adhd u drugiego podejrzewali i matka tez adhd...po kilku romowach byłam w stanie nawet do nich jechać, no ale też wzięli w końcu kogoś innego:///

heh....ja tak samo pierwsze co to mail i sprawdzam czy jest matching: po takim czasie jaką to radość sprawia że ktoś w końcu jest no ale póki co dalej cisza!

gdyby tylko się tak udało do świąt wylecieć....ahhhhh

satelitarna > 22-09-2009, 19:37

musi sie cos ruszyc, ja juz nowa kadencje przejmuje, bylam na forum jak byla kamysia, thebee, dominikana, edytakrotoszyn monita i inne i jakos wszystkie wylecialy a ja taka niemota sama zostalam w PL do tego szykuje sie chyba sezon ogorkowy (oby nie ) mam nadzieje,ze spotka mnie jakas nagroda za to czekanie!!!!

Kazik-Zrazik > 22-09-2009, 20:09

eee to faktycznie należy ci się jakaś nagroda, najlepiej w postaci ciekawej rodzinki w USA

mam nadzieje że teraz nasz kolej na wylot

puella > 24-09-2009, 16:24

no i lipa... Niby wszystko było OK, rozmowa sie kleiła...Facet powiedział, ze odpowiada mu moja aplikacja i że pogadamy jeszcze jutro i... znikł z mojego profilu ;( nice...

Kazik-Zrazik > 24-09-2009, 17:47

hmmmm.....ale wiesz tym razem chociaż zadzwonił....no szkoda że nie wyszło:///

no to czekamy dalej...!

pozdrooo

cailet > 25-09-2009, 1:56

puella ----> ja nie wiem, jak u ciebie, ale mną rodzinka była zainteresowna przez 2 tygodnie przed akceptacją, ale nie miałam jej w profilu. Znikli po 2-uch dniach. Jak rozmawiałam z panią z Prowork, to powiedziała, że czasem tak jest, że niby oni nie mogą dłużej blokować profilu. I nawet jak znikli z profilu, to ciągle pisaliśmy maile, potem przez telefon rozmawialiśmy. Więc to, że ktoś znika z profilu to nie zawsze znaczy że zrezygnował. Przynajmniej u mnie tak było. Więc trzymam kciuki

satelitarna > 25-09-2009, 10:49

Ja też mailowałam z rodziną która nie była już na moim profilu.

puella > 25-09-2009, 13:31

elo elo

Rodzinka znowu się pojawiła

Rozmawiałam już 2 razy z host tatą - zdradził się, ze ma 4 wybrane dziewczyny, ale mną jest najbardziej zainteresowany (jako au pair oczywiście

Hm... jak się zdecyduję to szkoła w NJ zacznie się 25.10...

Kurcze tak naprawdę to jest pierwsza rodzina, która zadzwoniła (poprzednie znikały)... Fajnie mi się z gościem rozmawiało Hm... rozwodnik... w miesiącu dzieci będą przebywać trochę u niego, trochę u niej = miałabym trochę wolnego ale... mi to wszystko za pięknie wygląda... ;/ Tu musi być jakiś haczyk!!!

Kurcze... jeszcze boje się odmowy wizy... W tym roku zrobiłam magisterkę... Konsul na pewno będzie sie bał, że jeszcze zechcę tam zostać... A mnie... ciągnie tak naprawdę na Wschód: Rosja, Ukraina...

Pozdrawiam wszystkich!!! Miłego dnia!!!

cailet > 25-09-2009, 14:26

Ja też po magisterce pojechałam. Spokojnie. Dostałam wizę, to czemu ty miałabyś nie dostać?? A konsul nawet mnie o zaświadczenie o skończeniu studiów ani o dyplom nie pytał. Więc ty się nie martw, będzie dobrze.

puella > 27-09-2009, 20:21

hej!

heh... nie jadę Facet miał dzwonić jeszcze w sobote... nie zadzwonił to mu wysłałam, że widzę, że jednak nie jest zainteresowany i prosze o odblokowanie profilu... i gościu zniknął

Do usłyszenia!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia