• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Ninka Jones > 22-05-2008, 23:19

Yo, mozesz wziac moja range jak chcesz, ja zmieniam

Yoanna > 23-05-2008, 9:13

hahaha :lol:

a na co zmieniasz?

Yoanna > 23-05-2008, 9:13

hahaha :lol:

a na co zmieniasz?

Ninka Jones > 23-05-2008, 11:52

zobaczysz w pazdzierniku potem zmienie

Ninka Jones > 23-05-2008, 11:52

zobaczysz w pazdzierniku potem zmienie

Frigga Heldottir > 24-05-2008, 21:54

[quote name="Yoanna"]i w tym momencie w glowie mi sie pojawilo dojczland, dojczland, uber alles :lol: tez tam mnie kiedys jeszcze zobacza hhahah[/quote]

Hyhyhy

a propos tego dojczland, dojczland... kolega kiedy? opowiadał historię jak to pojechał ze znajomymi do ?winouj?cia, a jak wiadomo, w tymże mie?cie sporo Niemców bywa. W pewnym miejscu, o dużym zagęszczeniu Niemców na metr kwadratowy, znajomym niechc?cy sie wymknęło to wła?nie Dojczland, dojczland... Niemcy tak dziwnie się na kolegę i jego znajomych popatrzyli, że aż ?piewacy uciekli aż się kurzyło :wink:

Taka anegdota

Frigga Heldottir > 24-05-2008, 21:54

[quote name="Yoanna"]i w tym momencie w glowie mi sie pojawilo dojczland, dojczland, uber alles :lol: tez tam mnie kiedys jeszcze zobacza hhahah[/quote]

Hyhyhy

a propos tego dojczland, dojczland... kolega kiedy? opowiadał historię jak to pojechał ze znajomymi do ?winouj?cia, a jak wiadomo, w tymże mie?cie sporo Niemców bywa. W pewnym miejscu, o dużym zagęszczeniu Niemców na metr kwadratowy, znajomym niechc?cy sie wymknęło to wła?nie Dojczland, dojczland... Niemcy tak dziwnie się na kolegę i jego znajomych popatrzyli, że aż ?piewacy uciekli aż się kurzyło :wink:

Taka anegdota

Yoanna > 25-05-2008, 14:31

hehe ja mam tutaj kol z niemiec i powiedziala mi ze to wcale nie jest funny, ze sie zle kojarzy i mi zabronila spiewac :lol: ah i ze nie wie dlaczego wszyscy olacy to znaja haha moga nie mowic po niemiecku ale dojczland, dojczland uber alles znaja :lol:

Yoanna > 25-05-2008, 14:31

hehe ja mam tutaj kol z niemiec i powiedziala mi ze to wcale nie jest funny, ze sie zle kojarzy i mi zabronila spiewac :lol: ah i ze nie wie dlaczego wszyscy olacy to znaja haha moga nie mowic po niemiecku ale dojczland, dojczland uber alles znaja :lol:

Frigga Heldottir > 25-05-2008, 20:42

To prawda, źle się kojarzy, bo to był fragment hymnu III Rzeszy bodajże. :wink:

I rzeczywi?cie, bardzo dziwne, że Polacy to znaj? i tak chętnie ?piewaj? :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia