• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

PolarLights > 06-06-2010, 12:25

Zobaczymy po rozmowie

Z tamta rodzinką czułam że bardzo ale to bardzo chciałabym do nich pojechać , tutaj nie odczuwam nic .

California super , lesbijki mi nie przeszkadzają , najbardziej to że jedna z nich cały czas w domu.. no zobaczymy jak to będzie

MUSZE znaleźć jakąś rodzinkę . I wiem że znajdę , tak samo jak Wy kochane

U mnie tylko ten problem , że nie wiem kiedy dokładnie mogę lecieć ... bu.

tosia_ > 06-06-2010, 13:07

To może ja też napiszę parę słów o sobie. Jestem Kasia, w tym roku ukończyłam liceum, zdałam sobie maturę i ciągle waham się czy wyjechać już teraz, czy może gdzieś tak po pierwszym, drugim roku studiów. Już od daaawna marzy mi się bycie au pair w Londynie. Rozmawiam z parom rodzinkami z tego miasta, ale jakoś póki co nie czuję żeby to było właśnie 'to'. Chyba po prostu muszę uzbroić się w cierpliwość. No i co najważniejsze, muszę się w końcu zdecydować, czy jechać już teraz czy potem.

z_t > 11-06-2010, 18:37

Hej, ja ostatnio zainteresowałam się au pair. Jeszcze nigdy nie byłam na wyjeździe, ale zamierzam za rok może trochę wcześniej wyjechać. Najbardziej interesuje mnie Hiszpania, Włochy lub Holandia .Jeżeli ktoś tam był to może podzielić się wrażeniami bardzo chętnie poczytam

Mam 21lat, studiuję kulturoznawstwo na UJ... Planuję iść na organizację produkcji filmowej i tv oraz do szkoły reklamy w przyszłości... Mam nadzieje, ze moje plany wypalą

Chce się zapisać na kurs hiszpańskiego żeby podłapać podstawy

Bardzo lubię chodzić do teatru, na koncerty do kina. Poznawać nowych ludzi i inne kultury.Chciałabym podszkolić język bo najlepiej się uczy na miejscu, a nie z książek Co tam jeszczeeeee Lubię ścianki wspinaczkowe, słońce, plaże ;D ogólnie żeby było ciepło.

Chyba tyle jeżeli macie pytania to piszcie

WhiteDove > 12-06-2010, 21:53

Ok, to ja tez coś o sobie naskrobię

Mam na imię Marika i w tym roku zdałam(mam nadzieję :lol: )maturę

Planuję wyjechać na początku września na własną rękę do Anglii, bo tam mieszka mój tata i w razie "w" mam gdzie wiać Mam mnóstwo wątpliwości i obaw, ale codziennie staram się poszerzać swoją wiedzę własnie dzięki forum Kurcze, ale nie wiem, czy na własną reke pierwszy raz to dobry pomysł...Ktoś się wybierał sam po raz pierwszy i żyje? :wink:

Yoanna > 12-06-2010, 22:20

ja, ja! :lol:

i cale mnostwo osob z forum

JoanaKow > 13-06-2010, 18:14

Ja też pierwszy raz sama i na własną rękę . Właśnie mija mój drugi dzień w London- Dulwich . :lol:

WhiteDove > 13-06-2010, 19:32

Ja tez szukam na własną rękę, bo jakoś kurcze nie uśmiecha mi się oglądać narzuconych mi rodzinek... Niby miałam ich już dziewięć potencjalnych, ale zawsze mi coś nie pasuje... Hmm szukam w sumie dopiero od dwóch tygodni, a wyjazd planuje na wrzesień. A czy Wy wybraliście takie idealne jak chcieliście, czy na parę ustępstw (z z samym sobą )poszliście?

dosiunia > 13-06-2010, 20:29

Ja jechalam tez sama i zyje juz 4tygodnie mam dzis rocznice Ja szukalam 3 tyg i w sumie wzielam pierwsza rodzinke, ktora mi zaproponowala juz na pewniaka przyjazd i to byla najlepsza decyzja pod sloncem!!

dorotaj > 14-06-2010, 10:10

Cześć może w końcu i ja się przedstawię mam na imię Dorota (nie trudno się domyśleć patrząc na nick ). Chcę wyjechać do Stanów w sierpniu z CC. Moje dokumenty powędrowały już do US do akceptacji. Jestem na 1 roku studiów uzupełniających. Pomimo, że został mi tylko rok do ich zakończenia, planuje wziąć dziekankę i spełnić marzenia

dosiunia > 14-06-2010, 11:44

Witam imienniczke i zycze powodzenia!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia