-
-
Re: Au Pair 2014
aqness > 16-04-2014, 19:07
Vivienne napisał(a):Uff to trochę mi ulżyło.. przez 9 dni miałam rodzinkę na profilu. Byli bardzo zainteresowani, po rozmowie wymienialiśmy się wiadomosciami.
Miałam identyczną sytuację przed moim matchem
Napisali mi przedwczoraj że " We think you are a great match for us, let us know if you want to move forward.." odpisałam oczywiście pozytywnie. Wchodzę rano jest jeszcze rodzinka wchodzę po godz 14 a tu buum nie mam ich już na profilu i smutek strasznyByliśmy umówieni na nasepny dzień na skypie (byłam pewna, że mnie spytają czy chcę zostać ich au pair), wchodze na profil a tu ich nie ma! Więc niczym się nie przejmuj -
yamisouls > 16-04-2014, 21:10
Na pewno jest tak jak Agnieszka mówi, nie przejmuj sięopowiedz jaka rodzinka i czy to perfect match! Powodzenia -
yvonne > 16-04-2014, 22:16
Halodziękuję za Wasze odpowiedzi na mojego poprzedniego posta! Wzięłam sobie rady do serca i staram się rozmawiać z każdą rodziną.
Myslalam podobnie na początku - jak rodzinka przechodziła do moich past interviews (apc) to byłam pewna, że nie są zainteresowani i sami zeszli z profilu, ale tez zdziwiona, bo przecież umówiliśmy się na drugą rozmowę na skypie.
Z tym, że czasem nie minęły nawet 72h. Nie wiem czy mój tok myślenia jest dobry, ale wyglądało to tak, że jak pojawiła się 3 rodzina, to automatycznie wywalalo tą 1. No. Mniejsza już o to
20, 30 matchy :O ja miałam 9 i powoli mam dosyć
Dziewczyny, jak Wy odmawiacie rodzinom? W sensie, co im piszecie? Ja czasem naprawdę już nie wiem jak wybrnąć. Bo niby wszystko spoko, powinno mi pasować, ale jednak nie czuję, że to jest "to". -
yamisouls > 17-04-2014, 11:53
Hahaha też mam problem w takich sytuacjach. No bo niby wszystko ok, ale nadal to nie to. Ja się kilka razy wywinelam piszac ze jednak za male dzieci, za duza odpowiedzialność, albo, ze nie interesuje się tym co oni, ze tyle dzieci to za duzo... trzeba kombinowac haha. -
eloszq > 17-04-2014, 15:47
Jejku dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek żebym filmik nagrała XD -
ewelinagr88 > 17-04-2014, 17:18
eloszq do robotypostaraj sie zeby filmik byl ciekawy, najlepiej tak zeby rowniez dziecko zainteresowac filmik to twoja wizytowka ja dzis wchodze rano na room ,patrze a tu znowu 3 rodzinki i wcale sie nie ciesze bo wszystkie nie tylko byly z tego samego stanu ale tez z tego samego miasta, plan taki sam jak w 30 innych przypadkach bardzo podobny tylko imiona dzieci sie zmieniaja i wiek, ale po odrzuceniue 31 rodzin napewno bedziecie miec telefon z biura hahahha -
vanessa > 17-04-2014, 20:35
Ewelina, do Ciebie dzwonili ? -
ewelinagr88 > 17-04-2014, 21:17
o takhaha chyba raczej do kazdego dzwonia kto odrzucil 31 matchy hahha a tak szczerze to nie wiem czy to od tego zalezy czy od czegos innego, ale moj przypadek jest ciezki bo jestem bardzo wybredna dlatego chcieli sie dowiedziec jaka rodzinka mi odpowiada, rozmowa byla bardzo fajna,milo bylo uslyszec ze moj profil cieszy sie taka popularnoscia i ze aplikacja jest bardzo dobra, ale to tyle dobrych wiesci hahah, jednak na rodzinke ktora mi odpowiada jeszcze troche poczekam chociaz teraz dopiero mam nadzieje ze wkoncu znajde perfect family. -
yamisouls > 17-04-2014, 21:50
Z PL dzwonili czy z USA? -
ewelinagr88 > 17-04-2014, 22:05
z UKmoja kordynatorka z Usa dala kontakt do kogos z UK ja wogule juz lece do Usa okrezna droga najpierw byl Egipt, teraz UK potem Sydney, mam nadzieje ze wkoncu do sierpnia dolece a jak u was??macie jakies rodzinki???