-
-
Re: Summer au pair
strawberries > 28-05-2011, 18:55
[quote name="agata56"]Hej!
Ktoś jedzie na na SAP do Belgii? Od końca czerwca do połowy października będę w Brukseli. A może ktoś zna tam jakieś au pairki.
Z góry dzięki za info[/quote]
nie wiem, co to jest SAP, ale od września będę w Belgii, ale w Antwerpii, a to całkiem blisko -
Nathalie > 28-05-2011, 19:07
SAP: Summer Au Pair -
Aisling > 28-05-2011, 19:13
[quote name="Nathalie"]SAP: Summer Au Pair[/quote]
O matko, co za tajemnicze skróty. Gdybyś nie powiedziała, poważnie, nigdy bym chyba nie wpadła, że o to chodzi, haha. ;P Pewnie nie ja jedyna. -
Nathalie > 28-05-2011, 19:23
Hahaha, ja to sama ogarnęłam niedawnojeżeli mamy WAP, to SAP to nie jest jakiś mega tajemniczy kod -
strawberries > 28-05-2011, 19:31
nie skojarzyłam kompletnieP -
Nathalie > 28-05-2011, 19:43
Hahahajest tyle kodów i skrótów:
Asap: As Soon As Possible
WAP: Wykrywacz Au Pair
HF: Host Family
SAP: Summer Au Pair...
Wiecej nie znam:-) -
Aisling > 28-05-2011, 20:07
No to ja znałam każdy z powyższych za wyjątkiem SAP, więc uznałam, że jest to jakieś niepełne ASAP ;p -
dosiunia > 28-05-2011, 21:50
tu juz nie chodzi o pieniądze, bo to by mnie wyniosło okolo 40 euro + kwiaty/prezent, nie wiem jakie sa tam wogole zwyczaje, ale raczej nie pojadę, wolałabym poznać jej męża najpierw w zwykłej sytuacji, a nie w niezwykłej haha i kilka innych powodówale kto wie! -
rosario > 28-05-2011, 23:34
szczerze mowiac, jesli nie masz blokady finansowej, to nie rozumiem czemu nie chcesz jechac.. sama mówisz, ze to twoja dobra przyjaciolka jest... no i po prostu mogloby byc jej przykro,ze ciebie nie bedzie -
mona_lisa > 29-05-2011, 0:15
[quote name="Nathalie"]Hahahajest tyle kodów i skrótów:
Asap: As Soon As Possible
WAP: Wykrywacz Au Pair
HF: Host Family
SAP: Summer Au Pair...
Wiecej nie znam:-)[/quote]
Na początku forum powinien być słowniczek z takich skrótówI wszystkich pojęć związanych z aupair