• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agulka > 29-04-2009, 11:09

hej,

ja bylam uzalezniona jak sie szykowalam na wyjazd, bo mialam tu wszystkie info podane na tacy

w 1 roku jeszcze pisalam, 2 pochlonelam nowe zycie, ale po roku w Ohio trzeba mnie zrozumiec w Ohio jedyna atrakcja byl internet...w DC - zycie, zycie, zycie!

potem wyjechalam do Szwajcarii i od czasu do czasu zagladalam na forum, ale sie nie udzielalam. az pojawil sie jakis wpis, ktory mnie zainteresowal i tak juz zostalam wciagnieta w forum na nowo

dominikan@ > 29-04-2009, 11:11

Agulka a ty w Szwajcari tez operujesz?

agulka > 29-04-2009, 11:12

pracuje jako niania dochodzaca - ale na poczatku mieszkalam z ta rodzina. poza tym udzielam sie troszke charytatywnie oraz ucze 2 malych chlopcow polskiego. poza tym chodze na francuski. zajec sporo, ale nie narzekam

dominikan@ > 29-04-2009, 11:13

Szwajcaria i USA to zupełnie dwa światy! Co cię skłoniło do wyjazdu tam?

kamysia > 29-04-2009, 11:16

.

dominikan@ > 29-04-2009, 11:18

Kamysia i co z tą rodziną z bliźniakami wyszło?

agulka > 29-04-2009, 11:21

czekolada i sery

lubie odkrywac nowe miejsca. Genewa jest bardzo miedzynarodowa,ladnie polozona, blisko do Francji i Wloch. swoje placowki maja tu najwazniejsze organizacje swiata, wiec ze wzgledu na swoje zainteresowania znalazlam sie we wlasciwym miejscu... DC i Genewa sa bardzo do siebie podobne , mimo, ze tak jak piszesz USA a Szwajcaria to rozne swiaty..

mieszkajacw USA tesknilam troche za Europa i chcialam tu przyjechac na troche, planowalam pare miesiecy...ale zostalam na dluzej

kamysia > 29-04-2009, 11:22

.

dominikan@ > 29-04-2009, 11:27

U mnie dalej nic. Czekam na matching z Proworku bo za tydzień będe widoczna dla rodzin i już nie moge się doczekac.

kamysia > 29-04-2009, 11:29

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia