-
-
Re: Cultural Care
Sharon > 11-09-2012, 21:09
Hej,
ja też wyjezdzam z CC do USA i powiem wam, że mam bardzo miłą dziewczynę, która opiekuje sie tym moim wyjazdem. Aplikacja jest właściwie ukończona, jutro wrzucę list i poczekam chwile na dostępność a potem zobaczę. Przestraszyłyście mnie troche z tymi host rodzicami, że tak uciekaja i pojawiaja sie...
W kazdym razie, co do zniżej, to wiem, że zniżki są jeszcze jakieś dla osób, które zajmują się dziećmi poniżej drugiego roku życia, ale na to trzeba miec 200 przepracowanych godzin co najmniej i potwierdzenie tego faktu przez osobe niespokrewnioną z rodziną.
Ja akurat z tego wlasnie skorzystam. -
madz > 11-09-2012, 22:06
Tak wtedy jest -500zł
no ja niestety się nie łapię, ale nawet bym nie chciała takiego maluszka mieć. Wolę 3-4 latki -
Natalkooo89 > 01-10-2012, 12:49
z CC mialam tak, ze rodzinka pojawiala sie i znikala (doslownie co 2 dni) ;/ nie bardzo wiedzialam o co chodzi... teraz jak tylko jakas rodzinka sie pojawia to pisze do nich pierwsza...oczywiscie jesli po zapoznaniu sie z ich aplikacja chce do nich jechac
teraz rozmawiam z 2 rodzinami (jedna szuka AP na styczen, wiec wiem, ze nie rozmawiaja tylko ze mna, a 2 na listopad-no i mam nadzieje do nich polece)
co do cen, to masakra, ale mam nadzieje ze zalapie sie na stary cennik -
agnieszka89 > 01-10-2012, 16:14
Nadal jesteś w CC? To jakim cudem rozmawiasz z dwoma rodzinkami na raz? Przecież w CC można mieć tylko jedną na raz. -
Natalkooo89 > 01-10-2012, 22:51
tak
jednej rodziny z ktora nadal rozmawiam nie ma juz na moim profilu
a ta 2 jest...
rodzina z ktora rozmawialam miesiac temu tez ostatnio do mnie dzwonila... -
madz > 01-10-2012, 23:15
I niestety się na stary cennik nie załapiesz, wszystkie AP które lecą od dziś musiały płacić nowe stawki. -
Natalkooo89 > 02-10-2012, 12:01
Napisalam do Agencji i dostalam wlasnie od nich maila
"Witaj
Tak, obowiązuje Cię stary cennik. Nowa cena obowiązuje osoby, które chcą wyjechać po 1 października i które złozyły swoje aplikacje po 1 października."
-
agnieszka89 > 02-10-2012, 12:09
Na prawdę? To masz szczęście. Pomimo tego że ja mam otwarty room od maja to pewnie będę musiała zapłacić nowa cenę bo wyjeżdżam w 2013.
A ty masz teraz jakąś rodzinę na profilu czy z obiema rozmawiasz, że tak powiem poza profilem? -
Natalkooo89 > 02-10-2012, 16:26
Jedna mam na profilu i szczerze mowiac strasznei bym chciala do nich leciec, wiec trzymajcie kciuki
ta rodzinka z ktora rozmawiam(poza profilem) szuka au pair na styczen(tzn od stycznia, bo na razie juz jakas u nich jest) -
agnieszka89 > 02-10-2012, 18:52
A ty rozumiem chciałabyś wyjechać jak najszybciej. I jak ci idą rozmowy z tą rodzinką do której chcesz lecieć?