• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Angelina now it's high time to see the USA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Angelina now it's high time to see the USA.

• Angelina now it's high time to see the USA.
  • Re: Angelina now it's high time to see the USA.

Yoanna > 05-04-2008, 16:57

moj brat mial rybki. nie lubilam ich :lol:

idril > 05-04-2008, 17:12

Vorissa moze nie karmialas? :lol:

idril > 05-04-2008, 17:12

Vorissa moze nie karmialas? :lol:

Yoanna > 05-04-2008, 17:31

a moje ulubione rybki to mieczyki (ah te ich walory estetyczne :lol: )

Yoanna > 05-04-2008, 17:31

a moje ulubione rybki to mieczyki (ah te ich walory estetyczne :lol: )

Vorissa > 05-04-2008, 18:37

karmiłam, zastanawiam się czy jednak jej nie przekarmiłam - ona wiecznie głodna była :lol: :lol:

zreszt?, to nie rybka taka do akwarium z ro?linkami i tlenem tylko taka 'zwykła', przypuszczam, że moja woda z kranu (pani w sklepie tak? kazała dawać) jej zaszkodziła, gdyż dużo w niej kamienia.

Vorissa > 05-04-2008, 18:37

karmiłam, zastanawiam się czy jednak jej nie przekarmiłam - ona wiecznie głodna była :lol: :lol:

zreszt?, to nie rybka taka do akwarium z ro?linkami i tlenem tylko taka 'zwykła', przypuszczam, że moja woda z kranu (pani w sklepie tak? kazała dawać) jej zaszkodziła, gdyż dużo w niej kamienia.

Yoanna > 06-04-2008, 14:27

bo jakies specjalne plyny sie wlewa do wody zeby polepszyc jej wlasciwosci.. ale nie wiem co bo tak jak mowilam - to brata zwierzatka :lol:

i taka woda gtez powinna swoje odstac, bo tak to wpuszczasz zywe stworzenie do chloru - wiadomo ze padnie..

Yoanna > 06-04-2008, 14:27

bo jakies specjalne plyny sie wlewa do wody zeby polepszyc jej wlasciwosci.. ale nie wiem co bo tak jak mowilam - to brata zwierzatka :lol:

i taka woda gtez powinna swoje odstac, bo tak to wpuszczasz zywe stworzenie do chloru - wiadomo ze padnie..

Grizzly > 06-04-2008, 14:35

Dokładnie, woda do rybek musi być odstawiona w jakims naczyniu na conajmniej pól doby, nie wiem co za kobieta Ci tak powiedziala 8O

W sumie weterynarzy też nigdy nie można być pewnym.. ja np. miałam raz kota, wg weterynarza był to kot, i dopiero kiedy sie okocił wyszło na jaw że to kotka ; )) Ale to byl najm?drzejszy kot na ?wiecie, nawet łapki sobie wycierał po wyj?ciu z kuwety..

Z reszt? jak Vorissa całe życie wychowałam się ze zwierzętami, miałam koty i psy. Jeden pies kiedy miałam hm.. 2- 3 latka ugryzł mnie w policzek, ale on byl od pocz?tku narwany. Na szczę?cie nic poważnego i nawet ?ladu nie mam, i wcale się nie zraziłam

I wszyscy na mnie mówili kocia/ psia mama ;>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia