-
-
Re: Angelina now it's high time to see the USA.
Yoanna > 05-04-2008, 16:57
moj brat mial rybki. nie lubilam ich :lol: -
idril > 05-04-2008, 17:12
Vorissa moze nie karmialas?:lol: -
idril > 05-04-2008, 17:12
Vorissa moze nie karmialas?:lol: -
Yoanna > 05-04-2008, 17:31
a moje ulubione rybki to mieczyki (ah te ich walory estetyczne :lol: ) -
Yoanna > 05-04-2008, 17:31
a moje ulubione rybki to mieczyki (ah te ich walory estetyczne :lol: ) -
Vorissa > 05-04-2008, 18:37
karmiłam, zastanawiam się czy jednak jej nie przekarmiłam - ona wiecznie głodna była :lol: :lol:
zreszt?, to nie rybka taka do akwarium z ro?linkami i tlenem tylko taka 'zwykła', przypuszczam, że moja woda z kranu (pani w sklepie tak? kazała dawać) jej zaszkodziła, gdyż dużo w niej kamienia. -
Vorissa > 05-04-2008, 18:37
karmiłam, zastanawiam się czy jednak jej nie przekarmiłam - ona wiecznie głodna była :lol: :lol:
zreszt?, to nie rybka taka do akwarium z ro?linkami i tlenem tylko taka 'zwykła', przypuszczam, że moja woda z kranu (pani w sklepie tak? kazała dawać) jej zaszkodziła, gdyż dużo w niej kamienia. -
Yoanna > 06-04-2008, 14:27
bo jakies specjalne plyny sie wlewa do wody zeby polepszyc jej wlasciwosci.. ale nie wiem co bo tak jak mowilam - to brata zwierzatka :lol:
i taka woda gtez powinna swoje odstac, bo tak to wpuszczasz zywe stworzenie do chloru - wiadomo ze padnie.. -
Yoanna > 06-04-2008, 14:27
bo jakies specjalne plyny sie wlewa do wody zeby polepszyc jej wlasciwosci.. ale nie wiem co bo tak jak mowilam - to brata zwierzatka :lol:
i taka woda gtez powinna swoje odstac, bo tak to wpuszczasz zywe stworzenie do chloru - wiadomo ze padnie.. -
Grizzly > 06-04-2008, 14:35
Dokładnie, woda do rybek musi być odstawiona w jakims naczyniu na conajmniej pól doby, nie wiem co za kobieta Ci tak powiedziala 8O
W sumie weterynarzy też nigdy nie można być pewnym.. ja np. miałam raz kota, wg weterynarza był to kot, i dopiero kiedy sie okocił wyszło na jaw że to kotka ; )) Ale to byl najm?drzejszy kot na ?wiecie, nawet łapki sobie wycierał po wyj?ciu z kuwety..
Z reszt? jak Vorissa całe życie wychowałam się ze zwierzętami, miałam koty i psy. Jeden pies kiedy miałam hm.. 2- 3 latka ugryzł mnie w policzek, ale on byl od pocz?tku narwany. Na szczę?cie nic poważnego i nawet ?ladu nie mam, i wcale się nie zraziłam
I wszyscy na mnie mówili kocia/ psia mama ;>