-
-
Re: Plany a rzeczywistość
Yoanna > 24-02-2008, 15:56
ja mialam prezentacje w power poincie i tez komp nie dzialal. cale szczescie komisja na samym poczatku mi powiedziala, sprawdzilismy, nie chciala isc, wiec przyniesli nowy komputer, pamietam mojego poloniste zaplatanego w te wszystkie kable hehehe. dlatego tez pisalam ze siedzialam z nimi w sali 20 min zanim zaczelam prezentowac. dlatego w gardle mi zaschlo :lol: -
Ninka Jones > 24-02-2008, 17:34
ebayu? a w ksi?żce nie było inaczej?
ja czytałam ksi?żkę, pochłonęłam j? bardzo szybkoale filmu nie chciałam ogl?dać przez głupi? Cieleck? mimo miło?ci do Chyry -
Grizzly > 25-02-2008, 14:32
A nie wiem, może to allegro było. Nie pamiętam :lol:
Ksi?żka jak dla mnie magiczna, szczególnie że sama co? podobnego przeżylam swojego czasu.
Co do filmu to zgadzam sie, przereklamowany. Jednak na mature mi podpasował : ) -
edyta_s > 25-02-2008, 15:30
ach jaki powrot do szkoly po feriach jest ciezki -
Ninka Jones > 25-02-2008, 17:10
[quote name="Grizzly"]Ksi?żka jak dla mnie magiczna, szczególnie że sama co? podobnego przeżylam swojego czasu.[/quote]
Agata popatrz jakie my podobne do siebie jestesmyja to sie od nowa zakochalam przez ta ksiazke wszystko mi wrocilo -
Vorissa > 25-02-2008, 18:15
a ja tego nie ogl?dałam ani nie czytałam :lol:
nie wiem dlaczego ale w ogóle mnie do tego nie ci?gnie, tak samo z Nigdy w życiu i reszta... -
Yoanna > 25-02-2008, 19:15
nigdy w zyciu jest kul. pamietam ze poszlam na to na wagarach ahhaha :lol: -
Vorissa > 25-02-2008, 19:38
oh, film ogl?dałam, dało rady, ale jak zaczęłam czytać ksi?żkę to mnie znudziła po kilku stronach... -
Yoanna > 25-02-2008, 20:03
ksiazki nie czytalam.
ale zazwyczaj ksiazka jest lepsza.. tak przynajmniej bylo z the devil wears prada i z bridget jones.. ksiazki swietne, filmy ok ale nie porywajace.. i w dodatku troche odbiegaly od ksiazek.. -
idril > 25-02-2008, 21:54
Nigdy w zyciu i ksiazke i film lubie.
BJ tak samo