• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

alexandra085 > 25-05-2011, 18:47

zlosnico,

zalezy jeszcze od ilosci godzin...bo jelsi jest ich malo mozna dorobic a wtedy wyjdzie to samo jakbys pracowala dla tej samej rodziny wiecej godzin...fakt ze mozna nic nie znalezc, ale moze akurat rodzina pomoze w szukaniu dodatkowej pracy?

nameless > 25-05-2011, 20:21

ok 35 h mi napisali,

a z ta praca to jest tak ze jak dzieci pojda do szkoly w sierpniu albo we wrzesniu to moge isc do pracy ,

zlosnica > 25-05-2011, 20:44

[quote name="alexandra085"]zlosnico,

zalezy jeszcze od ilosci godzin...bo jelsi jest ich malo mozna dorobic a wtedy wyjdzie to samo jakbys pracowala dla tej samej rodziny wiecej godzin...fakt ze mozna nic nie znalezc, ale moze akurat rodzina pomoze w szukaniu dodatkowej pracy?[/quote]

Niby tak, ale wyobrażasz sobie, żeby jakikolwiek Brytyjczyk pracował za... 2f na godzinę? Licząc tą minimalną ilość godzin, czyli 25/tydz. Oni naprawdę nie zbiednieją jak dołożą parę funtów w tygodniu, a dorabiać można sobie swoją drogą, to bardzo dobry pomysł, jeśli ktoś chce coś odłożyć

rosario > 25-05-2011, 22:35

35 godzin za 50F ?! nie gódź się na to!!

65Ł za 25 godzin w UK (poza Londynem w dodatku) to absolutne minimum!!

50 to czysty wyzysk!

agata56 > 26-05-2011, 16:48

Hej!

Ktoś jedzie na na SAP do Belgii? Od końca czerwca do połowy października będę w Brukseli. A może ktoś zna tam jakieś au pairki.

Z góry dzięki za info

dosiunia > 27-05-2011, 23:09

dziewczynki musicie mi pomóc!

Jak wiecie lecę 24/06 do Irlandii, a 1/07 moja najlepsza przyjaciółka z Polski, ktora mieszka na Cambridge ma ślub i chciałabym jechać bardzo, co chyba logiczne i nie wiem co zrobić, lecieć czy nie lecieć... bo to dopiero tydzień po moim przylocie do irlandii.. rozumiecie...

alexandra085 > 28-05-2011, 10:48

Dosia,

a to w piatek ma slub?;/ kurcze...jeszcze na weekend bys mogla leciec, ale tak od razu wolne miec...nie wiadomo czy rodzinka sie zgodzi, moze zapytasz...

alexandra085 > 28-05-2011, 10:58

a ja chyba bookuje zaraz bilet...jest taniej niz bylo np tyzien temu wiec chyba warto ...ale jakos sie boje...no bo jesli zrezygnuja czy cos

dosiunia > 28-05-2011, 16:06

Alex nie zrezygnują! Im też nie na rękę szukanie nagle kogoś nowego!

No ślub 1/07 to piątek wychodzi ;/faktycznie...

strawberries > 28-05-2011, 18:53

hmm Dosiunia to musisz sobie pomyśleć czy Ci się opłaca takie latanie , w sensie finansowym, i właśnie nie wiadomo jak się na to zapatruje rodzinka, porozmawiaj z nimi, moja przyjaciółka w przyszłym roku w wakacje bierze ślub, a ja wiem, że będę gdzieś chciała jechać na aupair i już teraz się zastanawiam jak to zorganizować, chociaż jeszcze tyle czasu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia