• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

julita883 > 28-04-2009, 22:51

No dokładnie.Magda coś o nas zapomniała...

89dzoana89 > 28-04-2009, 22:54

Za to jak sie pokaze po tak dlugiej nieobecnosci to sie nieogarnie z tym wszystkim hehe :lol:

marlenao > 28-04-2009, 22:56

ja tu wchodze bardzo czesto i ledwo co ogarniam a co dopiero po tak długim czasie :twisted:

89dzoana89 > 28-04-2009, 23:02

Ciagle mamy cos do powiedzienia

Ja to codziennie tu zagladam zeby na biezaco byc...mniej wiecej przynajmniej heeh

Ktos sobie moze pomyslec ze nic innego nie robimy tylko na forum siedzimy :mrgreen:

julita883 > 29-04-2009, 0:37

no dokładnie ja tak samo.Przed pracą, po pracy i tak w kółko.Ciągle sprawdzam czy są jakieś wiadomości popostu się uzależniam

shante > 29-04-2009, 0:52

Ej, nie mówcie, ja się uzależniłam od pierwszego wpisu. Ciekawe kiedy skończę wchodzić na forum 98249719874189579 razy dziennie :roll: xD

89dzoana89 > 29-04-2009, 7:55

Hmmm...musisz nie miec dostepu do neta albo nie miec czasu (np. pakowanie przed wyjazdem - choc wydaje mi sie ze wtedy to ja bede tu 24h siedziala hehe). Ale ja znam przyczyne naszego uzaleznienia Fajni ludzi, mila atmosfera to przyciaga nas do siebie :mrgreen:

shante > 29-04-2009, 10:40

Czasu mam aż za dużo ostatnimi czasy Wcześniej to jeszcze bym długo spała, ale zabrali się za remont mojej klatki schodowej i mi co chwilę stukają w ściany [*]

Masz rację z tym uzależnieniem - za fajnie się tu czuję. Jest tak... swojsko :mrgreen:

dominikan@ > 29-04-2009, 10:58

Marta tu jest coś dla Ciebie . Link ten dotyczy au pair w Kanadzie http://anapol.com/aupair/pl/tekst.html

Dziewczyny jak już znadziemy rodzinki i wyjedziemy to pewnie wogole nie bedziemy tu zaglądać min: ze zmęczenia, z braku czasu i ograniczonego dostępu do internetu.

shante > 29-04-2009, 11:02

Z Internetem raczej nie będę miała problemów, bo rodzinka ma wifi a ja laptopa biorę Ale z wolnym czasem pewnie będzie gorzej... ale myślę, że zaglądać tu będziemy, mimo wszystko, żeby naskrobać chociaż kilka słów :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia