-
-
Re: Cultural Care
ambiwacencja > 31-08-2012, 15:11
Dziewczyny ma któraś z Was formularze referencji z CC dotyczace charakteru w pdf? Chce zglosic sie do 3 agencji dobrze by bylo wszystkie referencje zalatwic za 1 raz tak zeby nie jezdzic do rodzin i nie zawracac im glowy 3 razy.
Sorry, że pisze o tym w kolejnym watku ale mam nadzieje ze znajde taka osobe, ktora ma te formularze -
agnieszka89 > 01-09-2012, 14:53
Ja mam tylko w wersji papierowej. Jeśli chcesz to mogę ci to zeskanować i wysłać na maila albo skserować i wysłać normalna pocztą. -
ambiwacencja > 01-09-2012, 18:25
[quote name="agnieszka89"]Ja mam tylko w wersji papierowej. Jeśli chcesz to mogę ci to zeskanować i wysłać na maila albo skserować i wysłać normalna pocztą.[/quote]
Dziękuję agnieszka89 ale nie chce Ci stwarzac kłopotu. Może ktoś jeszcze się tu pojawi kto będzie mial to w pdf. Wydaje mi się, że sporo jest osob ktore maja room w CC a tam ponoc jest wszystko. -
DominikaDomi > 02-09-2012, 2:46
ja posiadampodaj e-mail to wysle ci wszystko -
makrelina > 03-09-2012, 21:01
mi pani z CC napisała, że wyższa opłata obowiązuje te osoby, które (wynika z tego co piszecie po 1 października) dopiero teraz będą składać aplikację i że ja nawet jeśli wyjadę na wiosnę płacę starą cenę, bo aplikowałam przed podwyżką -
madz > 03-09-2012, 22:12
No mam nadzieję, zobaczymy, ja własnie wcisnęłam (po raz kolejny, bo Panie w CC uznały że nie będą czekać na moje referencje i bez pytania włączyły mi znowu aplikację) SUBMIT i umowa powinna mi przyjść więc tam pewnie będzie napisane, mam nadzieję że nie przetrzymają tego do października -
carly15 > 03-09-2012, 23:26
[quote name="makrelina"]mi pani z CC napisała, że wyższa opłata obowiązuje te osoby, które (wynika z tego co piszecie po 1 października) dopiero teraz będą składać aplikację i że ja nawet jeśli wyjadę na wiosnę płacę starą cenę, bo aplikowałam przed podwyżką[/quote]
A ja znowu dostałam takiego maila :
nowy cennik obowiązuje osoby, które teraz się do nas zgłosiły oraz których aplikację niedawno zaakceptowałyśmy. Ciebie obowiązuje nowy cennik, ponieważ chcesz wyjechać w 2013 roku.
Aplikacje mialam juz zaakceptowana w kwietniu. Wiec nie wiem o co chodzi;/
A wiecie jak wstrsymac aplikacje w CC? albo zmienic datę od kiedy chce sie wyjechać? bo z tą podwyżką opłat bede musiala wstrzymac sie dalej kilka miesiecy :-( -
madz > 04-09-2012, 0:08
piszesz albo dzwonisz do biura -
DominikaDomi > 05-09-2012, 11:33
Do mnie pani z CC nawet dzownila wczesniej z zapytaniem czy nie chcialabym wyjechac we wrzesniu bo od pazdziernika ceny ida w gore. Czyli dotyczy to tych, ktorzy chca wyjechac po 1 pazdziernika. -
agnieszka89 > 08-09-2012, 13:54
Hmmm powiem wam, że ostatnio dzieją się dziwne rzeczy u mnie na profilu.
Miałam match z CT niedaleko NYC, ale zniknęli po kilku dniach. Chwilę później dostałam maila że mam następną rodzinę, ale parę godzin po otrzymaniu go już jej nie było, więc nawet nie zobaczyłam skąd są.
Potem wróciła ta rodzinka z CT znowu na parę dni. W czwartek rano ich już nie było a wieczorem miałam następny match z Ohio. W piątek przed wyjściem popołudniu jeszcze ich miałam, a jak wróciłam późnym wieczorem to już znowu była ta rodzina z CT. Czy do kogoś z was tak rodzinka wracała i uciekała? Nie wiem już sama czy to dobrze czy źle? Mogli by w końcu coś napisać.